P.s. Viena jau beveik baigiu

mano tevukas melynai morai jau du kart peilius per pusantro sezono keite... bet finale vistiek ant ledo greziama su mano barnaulu kuriam trecias sezonas peiliai nei galasti nei keisti... dabar jau sake nebekeitalios tu peiliu daugiau nes ka du kart peilius pakeist tai nauja barnaulo grazta nupirkt galima... ta dabar ir padarys sake, o mora eis pardaviman po to kai barnaulas bus nupirktas. vvienu zodziu isvadas darykites patys.... ir cia visa tai neskaitant to, kad mora i zydiska puse sukasi...Shtulas rašė:Į maximą buvau ir aš nuvežęs moros peiliukus užgaląst, tai kaip pasakė, kad užgaląs tik kitą dieną 15.00 h. (nuvežiau 17.00 h.), ir tai dar nepažada, kad bus gerai, nes ale ant peiliukų nejudinamos pusės šiek tiek smulkių rūdžių buvo, tai nebeklausiau jau nieko...
kuom netiko?HIPIS rašė:O tai ta Barnauline tai totalus gaidyiii..![]()
nu ne ploksti jos peiliai, siaip nemaciau as moros ploksciais peiliais. tik ten uzrasas neaisku ka reiskiantis kad ploksti.Vaidotas rašė:Ta mora plokščiais peiliais, tai tada nėr ko stebuklų norėt
jau trys sezonai, kolkas jokiu problemu... prasides problemos, kaip savo senajam izoliacija apvyniosiu ir bus ramios bites. as neisdidus. mis ledo graztas konkurse dalyvaut nesiruosiu.HIPIS rašė:Rankena-laikiklei, striginejia, greit isklimba, greit subyra vidui tas plasmasinis hrenis, kur rankena laiko..
Aš su tokiu mūčijuosliorenas rašė:Na visgi reiktu pripazint, kad tas melinas graztas morai nelabai pavyko...berods vava toki turi (jei gerai pamenu)...tai jo reiktu atsiliepimu paklausyt...ir siaip kiek atsiliepimų teko girdet, tai neipatingai geri...kaimynelio tevas kai tik jie pasirode nusipirko toki, tai kaimynelis net i rankas neima, sake negrezia, o da ir sukasi kiton pusen...
nu turiu as ta melyna, pirkau, kai pasirodes nesenai buvo. gal pries 3 ar 4 metus.. nepamenuVitolis rašė:Aš su tokiu mūčijuosliorenas rašė:Na visgi reiktu pripazint, kad tas melinas graztas morai nelabai pavyko...berods vava toki turi (jei gerai pamenu)...tai jo reiktu atsiliepimu paklausyt...ir siaip kiek atsiliepimų teko girdet, tai neipatingai geri...kaimynelio tevas kai tik jie pasirode nusipirko toki, tai kaimynelis net i rankas neima, sake negrezia, o da ir sukasi kiton pusen...
Jau trečią komplektą peilių naudoju. Sezonui užtenka (kai per sezoną iki 10 žvejobų teturiu) Bet sukt nesunku, kai nestipriai daug to ledo užgriebia. Tik kad bais negreit viskas darosi
Barnaulas tikras gaidys. Kliba visas ir ...
pats jo padarymas. Norėč ir aš to Nova Systems, bet kai tiek žiemą težvejoju.... gerai ir pasportuot