info iš gamtininkų:
šiomis dienomis buto aptiktas tinklas ties Drūlėnais, tarp aukų buvo starkiai 5kg, 8kg...
žiauru!
Tai išeina, kad vasario 18 dieną vyks varžybos? Jeigu taip, tai gal galite kokią nuorodą mestelti, nes nieko nepavyko rasti. Būsiu dėkingas, nes jeigu jos vyktu, tai gal ir aš prisijungčiau pasivaržyti, nes noras yra pažiūrėti kaip gaudo rimti DėdėsLydeka rašė:Sveiki, tapsiu aktyviu Kupiškio marių skaitytoju, nešykštėkit, rašykit kas ir ant ko. Vasario 18 atvyksiu į varžybas, neaišku kurioje vietoje žvejosim, gal kaip ir pernai ties Kupiškio marių vila.
Prisijungti ko gero nepavyks, o varžysis eilinio lygio žvejai, tam tikros organizacijos nariai http://www.ipa.lt/index.php?table=NEWS&id=1097#TailDancer rašė:Tai išeina, kad vasario 18 dieną vyks varžybos? Jeigu taip, tai gal galite kokią nuorodą mestelti, nes nieko nepavyko rasti. Būsiu dėkingas, nes jeigu jos vyktu, tai gal ir aš prisijungčiau pasivaržyti, nes noras yra pažiūrėti kaip gaudo rimti DėdėsLydeka rašė:Sveiki, tapsiu aktyviu Kupiškio marių skaitytoju, nešykštėkit, rašykit kas ir ant ko. Vasario 18 atvyksiu į varžybas, neaišku kurioje vietoje žvejosim, gal kaip ir pernai ties Kupiškio marių vila.
Na, nepasakyčiau, kad taip jau bet kur ir bile kiek kimba. Bent jau man tai niekad nėra taip pasitaikę, kad pragręžus eketę absoliučiai naujoj, niekieno nežvejotoj vietoj, nešėrus beprotiškai kibtų... Žinoma, galima vieną kitą žuvelioką ir taip sugaut, bet stabilaus ir gausaus kibimo tai vargu ar bus.erce rašė: sako kai prasideda kibimas mariose tai bet kurioje eketeje prilupsi,nereiks nei ieskot nei sert, tik ty reik sulaukt kada tai prasides dar ty kad kai atodrekis ten jie lb sukila ..nzn kiek ce tos tiesos..dekui
AciuUnte rašė:Zukles parduotuveje yra leidymu..nuo policijos truputi pariedejus i pakalne