Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #341607   TailDancer
 12 Vas 2012 18:27
Šiandien visą dieną pratupėjome Kupiškyje. Nieko gero nepagavome, bet nors linksmai gryname ore pabuvome :)
Man kibo tik tokie :tia-tau
Paveikslėlis
Kiti iš ekipažo nieko geriau nepagavo, vienas 4 karšiukus, kitas ešeriuką, karšiuką ir pūki, na o dar vienas kolega apgaudė mus visus, jo žuvys šioje nuotraukoje.
Paveikslėlis
 #341642   Aiwarez
 12 Vas 2012 20:07
info iš gamtininkų:
šiomis dienomis buto aptiktas tinklas ties Drūlėnais, tarp aukų buvo starkiai 5kg, 8kg...
žiauru!
 #341654   Unte
 12 Vas 2012 20:31
Besmegeniai '''bum :-ug pagavus rankas tokiem nukapot :evil:
 #341662   Vitolis
 12 Vas 2012 21:12
Tai kad jiem tik nukapoja o jos vėl atauga. Visi vietiniai žino kas ten stato tuos tinklus ir tarsi su vėjo malūnais. '''bum Ten pat gyvena veikėjas tai ir žaidžia kuris kurį. O kai tos žilkinės laisvai pardavinėjamos, tai ko norėt.
 #341924   TailDancer
 13 Vas 2012 19:47
Lydeka rašė:Sveiki, tapsiu aktyviu Kupiškio marių skaitytoju, nešykštėkit, rašykit kas ir ant ko. Vasario 18 atvyksiu į varžybas, neaišku kurioje vietoje žvejosim, gal kaip ir pernai ties Kupiškio marių vila.
Tai išeina, kad vasario 18 dieną vyks varžybos? Jeigu taip, tai gal galite kokią nuorodą mestelti, nes nieko nepavyko rasti. Būsiu dėkingas, nes jeigu jos vyktu, tai gal ir aš prisijungčiau pasivaržyti, nes noras yra pažiūrėti kaip gaudo rimti Dėdės :)
 #341935   Lydeka
 13 Vas 2012 20:03
TailDancer rašė:
Lydeka rašė:Sveiki, tapsiu aktyviu Kupiškio marių skaitytoju, nešykštėkit, rašykit kas ir ant ko. Vasario 18 atvyksiu į varžybas, neaišku kurioje vietoje žvejosim, gal kaip ir pernai ties Kupiškio marių vila.
Tai išeina, kad vasario 18 dieną vyks varžybos? Jeigu taip, tai gal galite kokią nuorodą mestelti, nes nieko nepavyko rasti. Būsiu dėkingas, nes jeigu jos vyktu, tai gal ir aš prisijungčiau pasivaržyti, nes noras yra pažiūrėti kaip gaudo rimti Dėdės :)
Prisijungti ko gero nepavyks, o varžysis eilinio lygio žvejai, tam tikros organizacijos nariai http://www.ipa.lt/index.php?table=NEWS&id=1097#
Paskutinį kartą redagavo 1 Lydeka. Iš viso redaguota 13 kartus.
 #341951   tukasG
 13 Vas 2012 20:26
Turėtų gi kažkada ir šiais metais rajoninės varžybos vykt. Kai tiksliau sužinosiu kada ir kaip, įmesiu čia nuorodą. Jos būna atviros, t.y. gali dalyvaut kas tik nori tiek komandomis, tiek individualiai.
 #341954   TailDancer
 13 Vas 2012 20:40
Aš galvojau, kad ir dabar tokios varžybos vyks, o ne uždaros, dėl to ir klausiau. Anais metais nepavyko man sudalyvauti, bet gal šiais metais pasiseks :)
 #342241   erce
 14 Vas 2012 20:17
sveiki,esu nevietinis gabalas kelio man iki kupiskio, noreciau savaitgali pabanditi pagaudit ant mariu,noreciau suzinot ar pasigauna karsiu jau ar dar anksti iki to gero kliovo?? ,dekui..
 #342257   tukasG
 14 Vas 2012 20:42
Karšiais juos sunku pavadint :) . Geriausiu atveju puskaršiais ;-) . Kimba, bet kliovo gerumas priklausys nuo to, kaip pavyks susirast ar prisišaukt žuvį. Bent jau man, tai visiškai naujoj vietoj šėrimas tą pačią dieną ypatingų rezultatų neatneša. Reik tinkamą vietą atsiradus bent kelias dienas ten pasišert, pažvejot. Vienžo, jei kelias tolimas ir dar jei pirmą kart ant šitos balos, tai siūlyčiau ieškot neužimtų bent kiek intensyviau žvejotų vietų. Bus lengviau orentuotis, kur tie karšiokai laikosi ir bus daugiau šansų rimčiau pagaut.
 #342312   Unte
 14 Vas 2012 21:47
Kas ne melas-tas tiesa..siandien ir as ant mariu pasisveciavau..kaip pirma kart tai ispudziai neblogi :ruko mes apie 11 tik uzlypom ant mariu,tj kolegu kaip baravyku kokiam azuolyne ''plot tai ieskot senu ekeciu net nebesiryzom..tai is"lempos"grezem ir sedom-pagavom ;-var-var. Aisku tikejomes geriau,bet lb nenusivylem..jai galvoji burbt zuvies paplest,tj jau pasistengt reiks..o jai zvejot,tj manau drasiai gali burbt :[anuol
 #342320   erce
 14 Vas 2012 21:53
teko buti pernai tai viena diena gaudem nepertoli uztvankos tai nieko gero nors zmogus nuo musu per 10metru lupo viena po kito. o kita diena gaudem ten toliau lig ir paleveneles kaimas,tai kibo bet kur ir ant bet ko.tai kiek teko girdeti kalbas sako kai prasideda kibimas mariose tai bet kurioje eketeje prilupsi,nereiks nei ieskot nei sert, tik ty reik sulaukt kada tai prasides dar ty kad kai atodrekis ten jie lb sukila ..nzn kiek ce tos tiesos..dekui
 #342330   EDMA
 14 Vas 2012 22:13
Sveiki ryt bandisim marias nes vakar musa (upe) :!fig!. ismakaluota gausibe ekeciu
 #342381   tukasG
 15 Vas 2012 08:43
erce rašė: sako kai prasideda kibimas mariose tai bet kurioje eketeje prilupsi,nereiks nei ieskot nei sert, tik ty reik sulaukt kada tai prasides dar ty kad kai atodrekis ten jie lb sukila ..nzn kiek ce tos tiesos..dekui
Na, nepasakyčiau, kad taip jau bet kur ir bile kiek kimba. Bent jau man tai niekad nėra taip pasitaikę, kad pragręžus eketę absoliučiai naujoj, niekieno nežvejotoj vietoj, nešėrus beprotiškai kibtų... Žinoma, galima vieną kitą žuvelioką ir taip sugaut, bet stabilaus ir gausaus kibimo tai vargu ar bus.
O Palėvenėlėj tai todėl gerai ir kimba, kad ten kasdien daug žvejų sėdi, šeria, žvejoja. Va, ten tai ir aš pastebėjau, kad kai pats žvejų bumas prasideda, tai gal ir nebeverta šert, nes ten karšiokai ir taip jau apsiriję būna. Pašėrus dažniausiai netgi prasčiau pradeda kibt negu prieš tai. Ten geriausia žvejyba po savaitgalio. Eini per ledą ir dairaisi. Ekečių, kaip akučių bičių kory, žvejų mažai. Ten kur matosi ilgiau žvejota, pašarų aplink eketes pridrabstyta gręži ir bandai, jeigu ten ne ypač - eini toliau. Vis vien užtaikai ant tokių ekečių, kur ir nejaukinus normą pagaut įmanoma.
 #342391   gelmės
 15 Vas 2012 09:04
Ir dar idomu, kad gaudant mariose karsiukus labai populiarus vienas šėrimo būdas. Gal ne būdas, bet kuo šersi. ;;yel
 #342403   tukasG
 15 Vas 2012 09:27
Na taip, manų kruopos ten valdo, bet... man jos kažkodėl nepasiteisina. Pats jomis šerdamas niekad ypatingų rezultatų nepasiekiau, o ir ieškodamas šertų ekečių stengiuosi manais pabarstytas eketes apeit lanku. Man kažkaip šutinto kombikormo pėdsakas ant ledo daugiau žadantis atrodo ;-) ... Ypač, jeigu dar su šutinta "perlofke" ar šutintais kviečiais pamaišytas... Tokios eketės dar niekad nėra nuvylusios ;-) . O ir žuveliokai tokiose eketėse dažniausiai jau nebe visai peršviečiami atrodo. Visgi stambesnis žuveliokas nori kažkiek ir užvalgyt, jeigu jau jis tuo metu maitinasi. O sauja kita "dulkių" tai tik smulkmės dėmesiui atkreipt... IMHO
 #342524   tukasG
 15 Vas 2012 18:36
Jau visai neblogai kimba karšiokai. Buvau šiandien po piet. Tie, kurie nusiiminėjo tuo metu, kai aš atlėkiau, jau nešėsi namo visai solidžius maišiokus žuvies. Visai neblogai pasigavau ir aš. Per pietus kibo prastai, pavakare suaktyvėjo, tada per pora valandų beveik keturis kg ir prisigaudžiau.
 #342535   tukasG
 15 Vas 2012 19:21
Ties "Uošvės liežuvio" sala. Tiesa, intensyviai ant ledo reiduoja GA, tad nepamirškit žūklės leidimų ir šiaip "neišdykaukit".
 #342543   tukasG
 15 Vas 2012 19:33
Jei žūklės tikslas - daug bet smulkių, tai uodo trūklio lervos vienareikšmiškai. Jei norisi bandyt sugaut kažką stambesnio, tai galima ir paeksperimentuot - dzikai, pinkos, sliekai, "krokodilai", tešla, blynas ir t.t.
 #342562   EDMA
 15 Vas 2012 20:09
Katik nuo mariu 4 :1man: visi po norma. GA savo darba dirba zuja pirmin atgal :gutgut
 #342567   Lydeka
 15 Vas 2012 20:38
Avižėlėmis ar paprastai ant kabliuko gaudote, jei avižėlės, tai kokios spalvos, formos geriausios
 #342589   Ulafas
 15 Vas 2012 21:37
O kur leidimus galima isigyti Kupiskio marioms? Gal kokia kolonele prekiauja?
 #342591   Kairys
 15 Vas 2012 21:44
Berods Vytauto gatvėje, pačiame Kupiškyje, ten žvejų ir medžiotojų draugija, jie ir platina. Jei ką, Vitolis tikrai žinos, jei pasrodys. ;-)
 #342594   Unte
 15 Vas 2012 21:59
Zukles parduotuveje yra leidymu..nuo policijos truputi pariedejus i pakalne
 #342601   Ulafas
 15 Vas 2012 22:39
Unte rašė:Zukles parduotuveje yra leidymu..nuo policijos truputi pariedejus i pakalne
Aciu :/braj; o leidimas neisnuomotiems telkiniams netinka?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė