ot keisti, dar nesuprantu kaip galima issirinkti meskere papurtant be nieko, nei apkrovos, nei rites, nei mest gali koki 20 metru, tai nezinau, nebent rankoje palaikyti ir pajust kokybes malonuma delne, gali dar pauostyti, pakrapstyti ziedus. palyginimui: uzeini i auto salona, pamaigai ratus, paspardai spoileri, su liezuviu palaizai langus ir nustatai ar tau patiks ar ne, koks max greitis ir kokio tipo pakaba.
O man patinka maniskis shakespeare, akcija fast, dar nemaciau shakespeare mach feeder butu ne fast akcijos, o jei patinka slangesnis, tai aisku nepatiks fast ir atvirskciai.
nors shakespeare turi viena minusa, tai virsuniu liaunumas + fast akcija, pas mane 2 liaunos virsunes tiesiog skylo, nuo pries virsutinio ziedelio iki virsutinio, kodel neaisku. sekantis fideris greiciausias bus browning all season
beje vyrgaz issimatavau primityviai savo nanofil vala, tai man truksta ties 2 kg, bet visada ne per mazgus, kaip ir rasei, nors ko noret, kur esu nufotkines, ten ir matosi, kad valas diametras nevienodas eina, tai yra su nukrypimais.
tai nesk keisk savo nanofila i didesni diametra arba pinigus susigrazink.