pagal rusu literatura, rusu zveji, kuri visi gerai pazista is skaitymo: trumpa nesimetrine kilpa kaip tik skirta, kad pats pakirtinetum zuvi, tai yra kilpa 15 - 20 cm, o ilga kilpa apie 50 cm savaiminiam pasikirtimui ir didelei zuviai
atvirksciai manyciau daryt gal ir butu tolkas - serykla ant gumos: zuvis nejaustu seryklos, bet visi judesiai puikiai persiduotu virsunen. o guma ant trumpojo peties, imho, tik mazins virsuneles jautruma...Agis rašė:Pamiršau darašyti, kad tos kilpos trumpoji petis iš feedergumos ir teigiama, kad tai pats protingiausias anos panaudojimas, nors dauguma sportininkių ją naudoja visiškai kitaip.Nuomones rašom toliau ....
Še tau kad nori, o aš kažkodėl pamatęs foto jau surezgiau planą, kad ilgąją kilpą darysiu būtent iš fydergumoAgis rašė:Pamiršau darašyti, kad tos kilpos trumpoji petis iš feedergumos ir teigiama, kad tai pats protingiausias anos panaudojimas
toks ispudis kad tau pagrindinis tos sistemeles trukumas tas, kad ja aprase "saulens" kurio tu labai nemegsti ir panaudota "netgi ne feederinė kramtoškė"... ar bus kitu argumentu?Agis rašė:Hipi, pabandyk, gal Tu turi didesnę kantrybę įrodinėti mintis, gimusias fiziko galvoje, tačiau labai jau retai bežvejojančio![]()
Ten tą straipsnį apie tos gumos netgi ne feederinės kramtoškės,o nuo sudurtinių meškerių ,panaudojimą prie vamzdelio, parašė toks feederistiškas Saulėnsir tada pradėjo keliauti per rusų ir netik puslapius.Beda tame, kad mano manymu feederistiškas Saulėns, skirtingai nuo mūsų žinomo, nėra daug ko nei čiupinėjęs.
Žinoma, čia tik mano nuomonė, kuri gali būti pagrysta nepakankamu tos sistemos įsisavinimu, bet....
vat jei tau tai neakivaizdu, tai tu vonioj uz kabliuko su dinamometru patampyk...Agis rašė:Vat tame ir bėda, kad anos ištrauktos nepapasakoja, lengva buvo tymptelėti ar sunkokatai vat visi teoriniai pamastymai ir lieka tik teorijomis
![]()
Agi,cia Skirvytes vagos problema,nuo kurios man galva skaudejo kokius 3 metus.....kol,neradau man patinkamcio koto,big pit kategorijos rites ir sheryklos 180gr. Nu zodziu pats supratai,koto metimas 300gr.Valas pintas 0,13,plius shokas 0,32 apie 6 metrai.Agis rašė:Vat tame ir bėda, kad anos ištrauktos nepapasakoja, lengva buvo tymptelėti ar sunkokatai vat visi teoriniai pamastymai ir lieka tik teorijomis
![]()
Aš dar vis nerandu ginklo, išlaikyti šėryklėlę 60-80, gal net 100 m atstumu nuo kranto upės srovėje, ten kur noriu, o ne ten, kur nunešaŠiemet bandysiu viską kiek įmanoma kelti aukštyn, ta prasme panaudosiu gal būt net surfinį stovą