Kad jiedu,zinok pastoviai taip,pradzioj susipyksta,veliau ziurek susikabine vaikstoGuru rašė:vajezau kaip grazu.. net asarele nuriedeja..
pagarba..

Kad jiedu,zinok pastoviai taip,pradzioj susipyksta,veliau ziurek susikabine vaikstoGuru rašė:vajezau kaip grazu.. net asarele nuriedeja..
pagarba..
norejai parasyti skirdzas pradeda ir baigia, vos ne kaip mergaBratka rašė:Kad jiedu,zinok pastoviai taip,pradzioj susipyksta,veliau ziurek susikabine vaikstoGuru rašė:vajezau kaip grazu.. net asarele nuriedeja..
pagarba..
tai jau drebet pradedu, tik parasyk kada pakelsi sikna nuo pcSkridžas rašė:O kur pats malonumas gaminti pavadėliusO kas sako kad ta dėže tampytis reikės?Beto niekas neperša,tiesg pasidalinta mintimis kad buna ir tokiu.
p.s Antanai tau neatsibodo batona trupinti?Nes už pc su savo moteriška išvaizda labai jau drasus ,o pasaulis tai mažas
Agis rašė:Nu čia kaip kam, jeigu privažiuoji prie vietos ir gali susitverti visus savo žezlongus šalia bagažinės, tai ir tos dėželės nemaišo, o kai tenka paėėti igi ten, kur mažesnis kolhozas ir ramiau, plius nesinori brautis su mašina per žoles ar pievas, tai kiekvienas bereikalingas gramas sumažina žvejybinį malonumą.
Čia kaip ir su spiningo masalais ar tampytis visą dėžę su dešimtimis dirbtinių masalų, kad gal prireikas, ar primetus žūklės sąlygas į kišenikę įsimesti vieną kitą vilioklį, esantį mažose dėžutėse
vat tokio ir noriu, tu plastmasiu as nemegstu, o didesniam kiekiui kazkaip nejauciu poreikiohamis rašė:Apie tukstancius tikrai nekalbam, bet toki penala kietesni kur talpintu apie 50 skirtingu pavadeliu reikia tureti manau kiekvienam :D
A kam žvejyboje belaidis internetasSkridžas rašė:Nu matai kai aš renkuosi žvejybos vietas kur geras krantas,belaidis internetas,stovėjimo aikštelė,tai man kaip ir nesvarbu ar daugiau ar mažiau daiktu,na bet jeigu čia daugumai netinka patogus daiktai tai atsiprašau
nu cia vel niuansai, ar nori pats pakirtineti, ar nori, kad zuvis pati pasikirstu, ar zuvis baidosi ir t.t.renaldas rašė:Galetum imest foto kaip tu risi asimetrine, man ten praktiskai niekas nesipina, per kelias h zvejybos nu gal kokius 5 sykius persimeta i tiek. Pacia kilpa reik daryt kuo mazesne ir zinoma kad pyne butu zemiau karmuskes, tada ir bedu nebelieka
A tu pamegink pyne kokiu 15cm padaryt, ir kilpa 10-15cm, turetu rezultatai pasikeistvyrgaz rašė:Na, rišu- pynutė apie 10cm, kilpa apie 15-20 cm, atkarpa kur slankioja šėrykla ilgesnė kokiais 2cm..Kad karabinas neištampytų valo, tai dar ir rutuliuką guminį užveriu..O dar, kad pavadėlis neužsimestų ant viršutinio sistemos mazgo, kembriką buvau užmovęs..Lygiai taip makaulius kažkurioj laidoj rodė....Rodos tvarkingai surišu, ir pynutę standžią susuku, ir fig..