90% musu vandenu to nereik..
Daug kur vandenuks tik nuo 50- iki-300 ha..O kur dar misko ezerelei akeles po 6-20ha, senvages, uztvankos-malunai..O ten tokiu mamuliu gyvena, jog daug kas savo rekordus pagerina..
Tai bendrai sumuojant, dauguma renkas tai kas patogu, konkreciom salygom, konkrečiai vietovei o jei dar žvejes individualistas, vienisius..tai yra mėgsta kompanija, bet ne valti..
Va taip ir kyla nesusikalbejimas, nes daugumoi atveju,,,laivo,, nei velniui nereikia..dingsta visi pliusai ji taikant prie konkreciu salygu ir poreikiu..
Kaskada suplauke i kruva diskutavom, kam patogiau, ar man su iki 3m. ir vienam, ar jiems dviese 3,60.. Priėjom isvados, jog man..Nes, man vienam, vidines erdves yra daugiau nei jiems dviese padalinus tai ka jie turi..
Bet cia kaip visada, labai individualus atvejis..Kai kam vien turejimas kasko didesnio uz kitu, jau malonumas ir statuso itvirtinimas..na kiekvienas savaip is proto eina..
ps. beje valtis valtei nelygu..PVC versijoi gan svarbi ir pati valties forma..Va Brig trumpa turetu juntamai maziau erdves nei Suzumaras ar tas pats larusas. Esme priekio formoi, kur bukesne ten vietos bus daugiau..