Na man karosai tai nuo dugno eme, nes zvejojau su dugnine:)
Aš ir variau tai kažko nelabai norėjo kibt per valanda 2 pagavau kažkur tarp 100-200g tik. O užvakar tam pačiam pruduke sake delninuku prilupo kaip reikalas. Ryt reiks nuvaryt tik kad orai nekokie...Graffer rašė:Vakar nuo 17:00 kažkur iki 20:00 10l kibiras per abudu po 200-500g karasikai. Super trys valandos praleistos...
Tai butent iki 20:00 kliovas superinis buvo, o po to kaip nupjove...mantique rašė:Aš ir variau tai kažko nelabai norėjo kibt per valanda 2 pagavau kažkur tarp 100-200g tik. O užvakar tam pačiam pruduke sake delninuku prilupo kaip reikalas. Ryt reiks nuvaryt tik kad orai nekokie...Graffer rašė:Vakar nuo 17:00 kažkur iki 20:00 10l kibiras per abudu po 200-500g karasikai. Super trys valandos praleistos...
Kazkada bandzaiu juos mikrinti bet veltui, is manes toks spiningistas kad.....blight rašė:Hmmm, tai muselė turbūt kokį kukurūzą turėtų imituot?Ale juos dar galima ir mikro guminukais gaudyt, jei jau taip
hmm idomi vieta netaip ir toli nuo mano gyvenamos vietos reiktu vasara uzsukti pazieti ka ten gero galima rasti =]biofizikas rašė:cia budavo karosiuku dafiga, o jei rimtu karosu tai nzn ar tinkama vieta. http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra