piatras rašė:O gal profesionalai nupieštų kokias laiko sanaudas sudaro drožimas ir t.t. Dažymą automatizuokit, būsit karaliai...

Sveiki vyručiai , sveiks Piatrai ,
na niekaip aš neperkandu jūsų ....jūs susiruošėt aplenkti Salmo kuri neseniai pardavė štatuose milijoninį voblerį (ar pardavė ar padarė chren znaėt , bert koks skirtumas) , jūs ką ruošiatės prikepti jų kaip blynų ? ...aš tai galvoju kaip man čia susilėtinus dirbant be jokios technikos , o jūs imat laikus skaičiuot , imat dažymus automatizuot ....
Sauliau , tavo tokie originalūs rankų darbo , vienetinio dažymo , ką tu ruošies daryt dabar? Kepsi blynus ? Tai tada dėk teptukus į šoną ir kam betapyt , pirk fotiką , gerą kopijavimo aparatą ir nebereiks nei paveikslų nieko nebereiks , užteks ir reprodukcijų ....
...nekvailiokit vyručiai , blynų ir be mūsų prikeps kitajozai , kam dar darytis lietuvišką padebesių karalystę , nors ....girdėjau korėjiečiai Tauragėje atidaro kažkokią gamyklą , reiškia darbo jėga lietuvoje jau ima darytis pigesnė nei Padebesiuose .....
Piktai čia aš , na kaip yra taip , bet matau man ,,blynų" filosofija ne filosofija .
Šiaurinis vėjas visad šaltas ir visai nesvarbu iš kurios pusės jis pučia .