Siandien turejau laisvo laiko pusvalandi tai mariose gale nuo betonkes mikrikus pameciau, uzmikrinau 2 nupezusius eseriukus
Vejas isilgai mariu, gale bangos 

Sveiki, KolegosEdošius rašė:Kažin Vismanto neįtraukė šamas
Girdėjau ir aš šitą gandą iš vietinio žvejo, bet kadangi šaltinis nėra labai patikimas, o savomis akimis nemačiau, tai man ši istotija taip ir liko tik ganduO mano ausys girdėjo, kad iš marių vandenų buvo išimtas starkiokas ~ 10 kg. žinios atėjo iš utenos romados
Labai galimas dalykas. Beveik kiekviename dirbtiniame telkinyje (kur buvo patvenktos upes) ir Shapala ir Mekne ir Shalvi sutikt yra galimybe. Ne ishimtis ir Kupishkio marios. Tiek Levens upeje, tiek Mituvoje ir Shapalu ir Mekniu tikrai buvo nemazai. Tais laikais smagiai juos gaudydavom. Niekur shios zuvys nepasidejo, tik gal surado savo, daugiau joms patrauklias vietas ir ten ju galima sugaut. Man gal priesh 10 metu, teko sugaut maza sukriuke nebloga storasprandi kaip tik Mituvos ylankoj.tukasG rašė:Dar iš gandų serijos. Patvirtinkit arba sugriaukit mitą, kad Kupiškio mariose galima sugaut (ir sugaunama) gražių šapalų bei meknių. Nei vieno, nei kito pačiam sugaut šiame telkinyje neteko. Sugautų savom akim irgi nemačiau, bet gandų, ypač apie meknes ant karkvabalio pavasariais šalia Mituvos intako, girdėjau nemažai. Vasarą, ten tikrai aktyviai kažkokie monstrai tarp žolių vabzdžius ir mailiuką renka, bet bent jau man tai tik raudės kartais ant kabliuko pasiprašo.
Kokius tiltus turit omenyje?Edošius rašė: Kas gaudo prie "tiltų" tas žino kad ten lydekinės vietos