Nafig tada forumai reikalingi ? Kad visi susirinkę patylėtume ?

Aš irgi ką tik skambinau galutinai pasitikslint. Man dar kartą pasakė, kad su 15 dienos licenzija galima gaudyt ir 16 ir 17 dienomis !!! Sakau, Klaipėdos GA kitaip kalba. Sako - "blogai jie kalba. su 15 d licenzija galima žvejot visą savaitgalį.". Kalbėjausi su Marium Žymantu, viršininko pavaduotoju.Vaidis rašė:Ką tik skambinau draugui iš GGA(gyvosios gamtos apsaugos), tai pasakė taip, su ta licecija parai, tai fig, negalėsi žvejot ir savaitgalį, o jeigu turi mėnesiui nusipirkęs, tai tada galėsi ir savaitgalį žvejot, nes draudimas įsigalioja tik nuo pirmadienio
Liuks žiniosVegys rašė:Aš irgi ką tik skambinau galutinai pasitikslint. Man dar kartą pasakė, kad su 15 dienos licenzija galima gaudyt ir 16 ir 17 dienomis !!! Sakau, Klaipėdos GA kitaip kalba. Sako - "blogai jie kalba. su 15 d licenzija galima žvejot visą savaitgalį.". Kalbėjausi su Marium Žymantu, viršininko pavaduotoju.Vaidis rašė:Ką tik skambinau draugui iš GGA(gyvosios gamtos apsaugos), tai pasakė taip, su ta licecija parai, tai fig, negalėsi žvejot ir savaitgalį, o jeigu turi mėnesiui nusipirkęs, tai tada galėsi ir savaitgalį žvejot, nes draudimas įsigalioja tik nuo pirmadienio
Grazhi zhuvis, bet elgiasi su ja... Pora kartu shvystelejo, paskui koja primyne...roomke rašė:http://www.youtube.com/watch?v=5lWstUzWcXY
Ka reiškia "nukniaukta iš po nosies " ? Čia tau iš po nosies ją sugavo ?roomke rašė:http://www.youtube.com/watch?v=5lWstUzWcXY
Joa, aplenkė mane,sako atvažiavo prieš 10 min ir va tau rezultatas ...Vegys rašė:Ka reiškia "nukniaukta iš po nosies " ? Čia tau iš po nosies ją sugavo ?roomke rašė:http://www.youtube.com/watch?v=5lWstUzWcXY
arnas23 rašė:Įdomu, kurioj vupėj šitą šlakį (mano galva čia tikrai šlakys) ištraukė?
Mano rezultatai per penktadienį 17-18.30 val., šeštadienį 14.30-18 val., ir sekmadienį 15-18.30 val - trys palaidotos vartiklės Neryje...
gal kam geriau sekės?Kiek mačiau aplink mane žvejojantys taip pat apart įkabinimų į akmenis daugiau nieko neturėjo
kodel nepagaunama stambiu juroi paaiskinimas paprastas, neatplaukia stambios taip arti, tik mailius, nes ir tinkluose tik toli pasitaiko didelio, o ir trolingu toli pagauna geruIgnelis rašė:grazu ir kas linxmiausia kad su kiekvienais metai vis daugiau![]()
idomu kodel juros priekranteje lasisu ne tiek daug stambiu pagaunama negu upese... nors pats ir nezvejoju nu bet kaifuoju vistiek zinodamas kad ju yra
beto sudyta fermine lashisha man yra skaniau negu ekologishka
Gal dar neišmoko gaudytTadass rašė:Siaip trolingistai irgi nelabai dideliais egzemplioriais dziaugiasi. Priekrantej (iki antros seklumos) didziausia, kokia as zinau, kad pagavo tai nepilnai 7 kg. Idomu butu suzinoti is paciu trolingistu apie ju rekordus
Tai cia kalba buvo apie metini zvejo bilieta ar ka kita?Vaidis rašė:Na va, pagaliau išsiaiškinau dėl šio savaitgalio galėjimo/negalėjimo žvejot licencijiniuose ruožuosetai va, žvejoti savaitgalį galima turint tiktai metinį leidimą, nes licencijos 16-17 d. neišduodamos, o draudimas įsigalioja nuo 18d., o bet tačiau tik sugavus šlakį/lašišą nedelsiant paleisti į gimtąją stichiją
O šiaip visas kitas žuvis galima gaudyti laikantis galiojančių MŽT
O Metinis žvejo bilietas, kiekvienam regione yra atskiras, priklausomai nuo prižiūrinčio AAD?Vaidis rašė:Taip, reikia turėti metinį žvejo bilietą
Na tai taip, negi aš su savo Klaopėdoj išsiimtu biietu važiuosiu į Nerį Vilniuj gaudytarnas23 rašė:O Metinis žvejo bilietas, kiekvienam regione yra atskiras, priklausomai nuo prižiūrinčio AAD?
Skambinau i Valstybinę aplinkos apsaugos inspekciją, Vyriaus.valst.inspektoriui. licencijos baigiasi 15 diena ir nei su menesine nei su 15 d. licencija LASISU bei SLAKIU zvejoti NEBEGALIMA (nuo spalio 15 dienos). Jeigu 15 diena butu savaitgalis - vo tada kui znajet kaip ten butu, o dabar - 15 d - PENKTADIENIS, kas nera savaitgalis.Vaidis rašė:Na va, pagaliau išsiaiškinau dėl šio savaitgalio galėjimo/negalėjimo žvejot licencijiniuose ruožuosetai va, žvejoti savaitgalį galima turint tiktai metinį leidimą, nes licencijos 16-17 d. neišduodamos, o draudimas įsigalioja nuo 18d., o bet tačiau tik sugavus šlakį/lašišą nedelsiant paleisti į gimtąją stichiją
O šiaip visas kitas žuvis galima gaudyti laikantis galiojančių MŽT