Matai, gal tu buvai studentas, tik žvejojantis, pas mane dar be to yra daug pomėgių ir laisvalaikio praleidimo būdų. Jei būtų tik žvejyba, užtektų pinigų drąsiai. Ir kodėl tu lygini su savim? Kiekvienas esam individualūs, kam čia lygini su savim? Gal man tave lyginti su savimi, tarkim koks tu nevykes muzikoje ar kažkur kitur? Biški apgailėtina. Tu esi tu, aš esu aš, ir tikrai tavo gyvenimo negyvenau ir negyvensiu, todėl ir yra nesutapimai.
Kokią dar tau sistemėlę pasakyti? Aš pats prašau jūsų ją parodyti...
Krc dabar jau kabinėjasi matau prie žodžių. Kokių tau tau sukonkretinimų reikia? Neužtenka pasakyti, kad žvejosiu srovėje bet kokią žuvį? ką daryti, kad srovė neneštų plūdės?
Gerai, galiu pasakyti kitaip, vieta tiksli čia -
http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... 510&z=5000 (įsijunk mišrus) , žuvys - bet kokios. Srovės stiprumas? Nu nežinau kaip išmatuoti :D Čia jau nesamonių prirašei, kad tik apsunkinti situacija ir parodyti aceit koks aš nekonkretus, kad tik tu liktum teisus.
Gerai, galiu pasakyti, kad netoliese yra srovė ne maža, bet šalia kitoje vietoje už kokį 15m atrodo, kad vanduo tiesiog stovi vietoje, kaip ežeras stiklinis, tačiau 30g karmūškes tempia. Nežinau gylio, nelipau į upę ir plūdės nebuvau ten metęs.
Kitur paklausiau, tai atsakymas visai kitoks buvo, nebesikabinėjo, kad aš tinginys ir pan. Manau čia priklauso nuo pačio atsakytojo. Norėsi - atsakyti normaliai, nenorėsi - išsi...inėsi kaip dabar. Bet pastarieji labai bėsina. Nenori, tai ir sakyk nesakysiu, o nevartyk ant manęs, kad aš tinginys ir pan. Arba išvis tylėk ir duok atsakyti kažkam, kas yra draugiškesnis ir ne toks priekabus.
Vietoj jūsų būčiau pasakęs apie sistemėlę upėje dvejais sakiniais ar vienu linku į puslapį, dėl spiningo būčiau atsakęs galbūt : tinka viskas, sėkmės dalykas arba pavardinęs ant ko man gerai kima. Na ir viskas, visa kalba tarkim, o dabar čia iki kokių susireikšminimų nueina ir diskusijų nereikalingų? Kam tada forumas, jei į temą negali paklausinėti, pasitarti? Ateini, paklausi - o tau sako, eik pats ir bandyk. Tai čia tam tas forumas? :}}
Aš suprantu, pasaulyje, ypač Lietuvoje, yra daug nuliūdusių žmonių, nelaimingų, pavydžių, savanaudžių, agresyvių, išsiliejančių ant kitų... todėl ir sunku gražiai susikalbėti. Bet atsipeikėti reikia ir į viską žiūrėti ne tik iš savo pusės.
Atėjau, taip gražiai ir aiškiai,mandagiai stengiausi paprašyti atsakyti į mano klausimus, o ką gavau?
- Tu ką, čia ateisi, paklausi, ir gerdamas žuvis vėliau trauksi???
Tokį šovė, trumpai tariant. Nu atsiprašau...