a nu jei ten maziukai sapaliukai pagrinde, tai galima visisku ultralaitu gaudyt tada... puskilini bambaliuka su belekokia rykste issiprasyt didesniu problemu neturetu kilt.

i zvejyba vaziuojame zvejoti, o tik paskui vaiksciotirgutis rašė:bruzgynams ir upeliams geriau 1,80 nuo 3-15gr L,lengviau vaikscioti![]()
kur cia gaudei? as bandziau tai net neziurejo i niekabretas rašė:sveiki, kaip kimba sapalai?Sestadieni buvau nulekes i viena pamegta vietele, sapalai kaip isproteja eme, dar gyvenime tiek kibimu ir tiek sapalu nebuvau istraukes... Liudna tik, kad pirmasis sapalas nusinese vobleriuka kuri tik penktadieni nusipirkau...![]()
bet sapalas gerulis buvo, koks 1,5-2,0 kg, ir jau minejau anksciau, kad man nebe pirma karta kyla problemu su tokio dydzio sapalais, jau praradau ne viena vobleriuka, kotas pas mane liaunas ir lankstus , stabdis palaidas, nzn kaip jis ten truko,vala naudoju "owner brod" atrodo taip vadinasi, )0,18(3,1kg) kaina 18,90 uz 100 ar 150m.
Uzsidejas kita vobleriuka i kranta isvilkau 1,3kg sapala be jokiu problemu, paskui dar tris apie 1kg istraukiau, taip pat jokiu problemu, nesuprantu, kodel nei is sio nei is to truksta valas... Gal kas koki rimtesni vala zinot?
Beje tesiant sapalavimo tema, tadiena i kranta isvilkau 6sapalus, visi is vienos vietos, negana to man besapalaujant praplauke 6 baidares, bet sapalams ne motais, kliovu net nzn kiek turejau, ir viskas is vienos vietos nuo 17:30 iki 20:00.
Tik imeti dar nori, kad vobleriukas paplauktu zemiau, jau griebia nuo virsaus, baidare praplauke is kart meti ir vel ima. Gal jiems galva susisukusi buvo nzn, bet dar tokio sapalu kliovo neteko matyti.
Man šis valas patiko. Tikrai stiprus. Nėr taip, kad su pernykščiu gaudai ? O gal nusitrina kur nors ? Patikrink pirmus keletą metrų. Valas tikrai geras ir bent jau man - patiko.bretas rašė:vala naudoju "owner brod" atrodo taip vadinasi, )0,18(3,1kg) kaina 18,90 uz 100 ar 150m.
rgutis rašė:kur cia gaudei? as bandziau tai net neziurejo i niekabretas rašė:sveiki, kaip kimba sapalai?Sestadieni buvau nulekes i viena pamegta vietele, sapalai kaip isproteja eme, dar gyvenime tiek kibimu ir tiek sapalu nebuvau istraukes... Liudna tik, kad pirmasis sapalas nusinese vobleriuka kuri tik penktadieni nusipirkau...![]()
bet sapalas gerulis buvo, koks 1,5-2,0 kg, ir jau minejau anksciau, kad man nebe pirma karta kyla problemu su tokio dydzio sapalais, jau praradau ne viena vobleriuka, kotas pas mane liaunas ir lankstus , stabdis palaidas, nzn kaip jis ten truko,vala naudoju "owner brod" atrodo taip vadinasi, )0,18(3,1kg) kaina 18,90 uz 100 ar 150m.
Uzsidejas kita vobleriuka i kranta isvilkau 1,3kg sapala be jokiu problemu, paskui dar tris apie 1kg istraukiau, taip pat jokiu problemu, nesuprantu, kodel nei is sio nei is to truksta valas... Gal kas koki rimtesni vala zinot?
Beje tesiant sapalavimo tema, tadiena i kranta isvilkau 6sapalus, visi is vienos vietos, negana to man besapalaujant praplauke 6 baidares, bet sapalams ne motais, kliovu net nzn kiek turejau, ir viskas is vienos vietos nuo 17:30 iki 20:00.
Tik imeti dar nori, kad vobleriukas paplauktu zemiau, jau griebia nuo virsaus, baidare praplauke is kart meti ir vel ima. Gal jiems galva susisukusi buvo nzn, bet dar tokio sapalu kliovo neteko matyti.
Na su siuo valu pastaruoju metu visiskai nebesamones kazkokios... Pernai nusipirkau pirm karta ji, pabandziau patiko(gerai metasi, pagal diametra gana tvirtas) nebuvo jokiu problemu, bet susizvejojo man jis pernai, liko gal 30m, siaip viskas gerai, tik, kad uzmetimas sutrumpejo ir paplukdyt voberio nebeiseidavo, tada Vln nusipirkau toki pati, parvaziaves namo jau norejau persisukt ant rites, bet panele(ji taip pat megsta pazvejot, daznai ant eseriu gaunu malku nuo josVegys rašė:Man šis valas patiko. Tikrai stiprus. Nėr taip, kad su pernykščiu gaudai ? O gal nusitrina kur nors ? Patikrink pirmus keletą metrų. Valas tikrai geras ir bent jau man - patiko.bretas rašė:vala naudoju "owner brod" atrodo taip vadinasi, )0,18(3,1kg) kaina 18,90 uz 100 ar 150m.
Šiaip gera žūklė buvo pas tave !
na jo nei sveriau nei matavau, todel garantuoti, kad 0,5kg negaleciau, tiesa pasakius, gal kiek perlenkiauTanius rašė:Bretas, pirma a rimtai puses kilo kirsly ivaldei??![]()
Antra, pamėgink patikrinti žiedelius, galbut yra vos vos nuskilę, ar tulpė ibrėžta. pas mane irgi vedikliai keli išsidėvėję, matosi kita net spalva, bet valo nepjauna.
bretas rašė:na jo nei sveriau nei matavau, todel garantuoti, kad 0,5kg negaleciau, tiesa pasakius, gal kiek perlenkiauTanius rašė:Bretas, pirma a rimtai puses kilo kirsly ivaldei??![]()
Antra, pamėgink patikrinti žiedelius, galbut yra vos vos nuskilę, ar tulpė ibrėžta. pas mane irgi vedikliai keli išsidėvėję, matosi kita net spalva, bet valo nepjauna.
dabar pamyslinau, kad jo ta svori nustaciau pagal ilgi o jis mazdaug +-kaip puskilinio sapalo, bet sapalai buna storesni ir sunkesni, tad svoris ko gero kirslio turetu buti mazesnis.
bet manyciau 400g tai tikrai turi but. turiu fotke kazkur jo, galesi pats nusprest imesiu ryt prie kirsliu temos, bo cia ir taip jau su savo valais, ritem ir spinais prisiukslinau
Gal jie tave mate??rgutis rašė:senden buvau prie minijos.ale nei mepsu nei vobleriu nejo isiulytii mepsa tai isvis net nekreip demesio.o kad sapalu yra matosi.bakst bakst voblika ir viskas
giedriuzzz rašė:Ant salmo boruzeles pora paemiau, bet nedideli, po kokia 200gr.
O sitas dar tyli:
http://www.raiden-baits.com/tovar.php?model=c22
Spalva SC01
Dirba tai graziai. Tos plunksnytes traukiant juda ir atrodo kaip vabalas kojytem maskatuotuJei tos plunksnos butu juodos ir papilve juoda (sitam vabalui geltona) tai butu grynas Dusios vabalas