Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #201073   Vitolis
 31 Geg 2010 14:39
Skumbrotas rašė: ŽT Smakai :!: :lol: Surijo stintas :-niak' , tad Jolantą dideliai galiu pagirti tik už žirnius :gutgut ;-var-var.
Jo blyn. Dabar aishku kur viskas dingo. Prieinu, matau tushcias kibiriukas su skystimeliu. Klausiu Senelio:
-cia kas buvo?
-ai, cia zuvienee valgiau biski liko, gal nori?
Gerai, kad da draugu yr. Cyma perspejo neklausyt shito nukveshusio cebureko :-D
 #201115   blight
 31 Geg 2010 16:44
Grįžau ir aš vakar šeip neteip, ale jėgų net kompo knopkę paspaust nebuvo... Visi jau mano mintis ir įspūdžius pasakė, tai ir nesikartosiu :-D , buvo labai labai šaunu ir smagu, visiem labai dėkui ;-var-var. Tik va kažko dar jaučias šiokia tokia pomytinė depresija, kažkaip neįprastai greit viskas prabėgo... matyt to 5ninio vakaro ir pritruko :?
 #201152   Gedasas
 31 Geg 2010 19:10
sestadienio vakare jau ant autopiloto plaukiu i busa, prie mano laibos eina tryse (atrodo kad tiek buvo, ba skaiciuot jau negalejau) ma pasirode, kad musiskiai, as su jais bazara metu, o anys kazka apie nida.. uzkalusi varikli ir t.t. .. paskum supratau kad ne musu liaudis, alia is isvaizdos panasus buva.. :-D ty likusieji prie stalo turejo juos macyc :-D
 #201156   Robinjo
 31 Geg 2010 19:43
Kadangi Robinjo tik trumpam buvo i renginuka uzlekes, tai ir foto tik dvi :-D Man patiko saturno pirmos emocijos prisedus prie variklio , poto jau isidrasino ;uolrait
Paveikslėlis
Nu o cia Robinjo zuvis, pries isvykstant i paralelini pasauli :-D
Paveikslėlis
 #201200   vaidas.e
 31 Geg 2010 23:05
Gedasas rašė:sestadienio vakare jau ant autopiloto plaukiu i busa, prie mano laibos eina tryse (atrodo kad tiek buvo, ba skaiciuot jau negalejau) ma pasirode, kad musiskiai, as su jais bazara metu, o anys kazka apie nida.. uzkalusi varikli ir t.t. .. paskum supratau kad ne musu liaudis, alia is isvaizdos panasus buva.. :-D ty likusieji prie stalo turejo juos macyc :-D
ten ju man atrodo ir daugiau buvo :ruko
 #201218   Vaidis
 01 Bir 2010 07:30
:evil: Man tai žiauriai NEPATIKO.......kad laikas ten - skrieja kosminiu greičiu :-D
Didelis dėkui Jaunėliams, atskirai kiekvieno nevardinsiu, visi buvot šaunūs :/brazasista , kas žuvį pagavo, kas žuvienę virė, kas kamuolį spardė, na ir t.t.Dėkui, kad taip aktyviai dalyvavot užmanytose rungtyse :gutgut , na ir kas, kad šį kart nepavyko Seniukams įkrėst į kailį, mes dar dainousim pergalės himną :cool: :-D :!:
Lenkiu galvą prieš organizatorius ;uolrait
P.s. pats dideliausias DĖKUI mano bolidą stumdžiusiems :/brazasista, nes aš, per savo užmirštumą akuma kelis kart nusodinau '''bum :oops:
p.p.s. mano kuklus indėlis į svarbiausios rungties pergalę ''plot :-D Paveikslėlis
 #201343   dowis
 01 Bir 2010 20:29
Skumbrotas rašė:
renaldas rašė:A vot taip kazkas ruoses kovom su seneliukais :roll:

Paveikslėlis
Če Atmatos Giltinė patikrino senelius, žiūrėjo gal kuris jau sunokęs... :roll:
Nu taip,bet tie musu seneliai perdaug dar smarves turi ,kad giltine galetu liys arciau :) pagarba jies ''plot . Ir didelis ACIU organizatoriams uz ju sunku darba buvo super ;-var-var.
 #201379   Agis
 01 Bir 2010 23:37
bachuras rašė:Agi nekeliu visu fotkiu cia kolkas. Nusiuntau i tavo nurodyta adresa. Nustatynai padaryti kad bet kuria gali nusikopint is albumo. Agul kas nesigaus sakyk. :grin:
Tai linką nuo to albumo įkelk čia ir visi pasižiūrės, ten visos labai geros nuotraukos.
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė