:DDDD
M.Mikutavičius - Didžiausia žuvis :)
Jo blyn. Dabar aishku kur viskas dingo. Prieinu, matau tushcias kibiriukas su skystimeliu. Klausiu Senelio:Skumbrotas rašė: ŽT Smakai![]()
Surijo stintas
, tad Jolantą dideliai galiu pagirti tik už žirnius
![]()
ten ju man atrodo ir daugiau buvoGedasas rašė:sestadienio vakare jau ant autopiloto plaukiu i busa, prie mano laibos eina tryse (atrodo kad tiek buvo, ba skaiciuot jau negalejau) ma pasirode, kad musiskiai, as su jais bazara metu, o anys kazka apie nida.. uzkalusi varikli ir t.t. .. paskum supratau kad ne musu liaudis, alia is isvaizdos panasus buva..ty likusieji prie stalo turejo juos macyc
jau manem ,kad silkutes su grybukais niekas neragavomatamode rašė:.Jo,zirniai buvo geri,ale ir silkes misraine su grybais irgi
![]()
Nu taip,bet tie musu seneliai perdaug dar smarves turi ,kad giltine galetu liys arciau
Nu tu pas mumi dendis... taip prisiderint kaklaraisti prie zvejybines fufaikosGintasas rašė:Ypa mano![]()
petrulevicius turbutGintasas rašė:
Ypa mano![]()
Nu tu pas mumi dendis... taip prisiderint kaklaraisti prie zvejybines fufaikosdizainerio ranka jauciasi
Tai linką nuo to albumo įkelk čia ir visi pasižiūrės, ten visos labai geros nuotraukos.bachuras rašė:Agi nekeliu visu fotkiu cia kolkas. Nusiuntau i tavo nurodyta adresa. Nustatynai padaryti kad bet kuria gali nusikopint is albumo. Agul kas nesigaus sakyk.