Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai

#16049   alkanas
 10 Lap 2006 15:36
dejau ir as :lol:

#16151   tuomahaukas
 11 Lap 2006 19:30
Šiaip jau aš parašą dėjau nespontaniškai, labai daug minčių visokių kirbėjo... Pagal Konstituciją nuosavybė yra neliečiama, turėta nuosavybė turi būti atstatoma, prezidentas, už kurį balsavau ir gerbiu, šį pasiūlymą vetavo.
OK, Konstitucija šventa, viskas butų grąžinta. Ir kas toliau ? Norėdamas pasivaikščioti Vingio parku Vilniuje, Europos parku ar Kauno Ąžuolynu turėsiu pirkti bilietą ar tenkinti bbž kokias naujojo šeimininko užmačias ? Jeigu naujasis šeimininkas jokių užmačių neturėtų, tai ir ta žemė (parkas) nafig reikalinga jam būtų. Naujojo šeimininko verslumo nebuvimas reiškia žemę parduoti kitam žmogui, kuris tą gyslelę turės ir iš to darys $.
Todėl esu už tai, kad būtų kompensuojama, o ne grąžinama.
P.S. "bitėje" buvau paminėjęs pvz. kai vienas veikėjas atsiėmė mišką, pardavė jį nafig be jokių popierių, "nieko negirdėjo" kaip jį pjauna ir galų gale parašė zajavą policijai kad iš jo miško liko tik kelmai. Po to ilgai ir laimingai gėrė.

#16786   tuomahaukas
 21 Lap 2006 22:19
Nu jo, pajiechali... tuoj ir su žmona internetu pradesiu bendraut...
Man keista kad tokie žmonės kaip pvz. L.Donskis, pasirašinėja po tokiomis peticijomis :,-wow
O tai kas vadinasi pilietiškumo ugdymu ? "Niekur nespėjančio" ir tuo pačiu bimbinėjančio studento prisėdimas prie kompo ? Ar visgi nepatingėjimas pakelti savo subinę ir nueiti iki balsavimo urnos ?
Tokie "internetiniai balsavimai" suteikia puikią galimybę "žaisti" tiems, kas pastoviai sėdi prie kompo, nesigilina į politiką ir deda pliusus kur papuola. Pvz. "Delfi" apklausose "TOP boba/ birka/ sėkmė/ seksualiausias ar pan. Jei tokiems šūdams randa laiko ir noro- ras ir nubalsuoti. Tai ką turėsime ? Per sekančius rinkimus besibolatiruojančius "Kelio į žvaigždes-2" laureatus + Vudį su Andriumi ?
Aišku, išimčių yra, bet toks siūlymas mano galva yra nesamonių nesamonė.
Eidamas, o ne spaudydamas klavišus balsuoji :!:
A jei pirmam dalykui "neturi laiko"- tiek tu ir pilietiškas, tiek tau ir rūpi.

#16787   VirTus
 21 Lap 2006 22:25
dar prideciau tai,kad gali pasitaikyti piktanaudziavimo atveju...tarkim darbovieteje koks nors veikejas prabalsuoja uz visus kolegas uz sau patinkanti kandidata...po to kolega noredamas prabalsuoti suzino,kad jis jau balsavo... :roll:

#16791   tuomahaukas
 21 Lap 2006 22:37
Jeigu būtų pritaikyta elektroninės bankininkystės sistema- tokių variantų greičiausiai nebūtų.
Aš tiesiog esu prieš tokį balsavimo būdą.

#16803   saciokas
 22 Lap 2006 08:49
Apie ka mes kalbam? Juk balsavimas internetu bus vienas is budu balsuot, mano galva tikrai nepanaikins to senojo gerojo balsavimo mokyklose. Patiko vaiksciot prasom toliau vaiksciokim, nepatiko yra internetas. Ir as negalvoju, kad ivedus toki balsavima visi puls ir balsuos internetu. Juk kiek yra priezasciu, kai negali prabalsuot sergi, nesi savo rinkiminej apylinkej, esi uzsieni ir t.t.t.t.t Tai pagrinde mano galva darome 300000 lietuvaiciu, kurie yra anglijoje(pasak reklamos) ir kitose uzsienio salyse. Cia kaip ir su pojektu apie televizija uzsienieciams. Juk nebus toks balsavimas surenki www.balsuoju.lt ir irases varda ir pavarde prabalsuoji. Vistiek bus kazkokia sistema, kad balsavimas butu saziningas ir pan. Taip kad taip jau konkreciai sakyt, kad tai s..udo gabalas nedrisciau. o tie apsisnargliave studenciokai sededami prie kompo i rinkimus tikrai nevaiksto ir as abejoju ar labai jau jiems idomu bus balsuoti ir internete. jei tau nerupi tu ir nebalsuoji. O del balsavimo is prikolo as galvoju nebus daug. Istikruju reiktu suzinot visa projekta ir tik tada daryt isvadas, gal nera taip blogai ar taip gerai kaip mes galvojam.

#17680   Mike
 06 Gru 2006 13:22
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... d=11433238

Šiaip tai nieko nauja, bet tas ruožas ypatingas tuo, kad ties Bubių gyvenviete nuo seno buvo rengiamos sportinės žūklės plūdine varžybos, nes ten Nemuno pakrantė kokį kilometrą ar daugiau yra tiesi kaip styga, todėl labai patogi varžybų organizavimui. Sportininkams, įtariu, reiks kitų vietų ieškoti, o galiausiai bus kaip ir vakaruose - kiek pamatai varžybas plūdininkų, tai mieste, ant betonkės.

#17706   tuomahaukas
 06 Gru 2006 19:16
saciokas, a kam reikia aiskintis tokius projekus tokioje visuomenėje ? Pasikartosiu: balsavimas yra piliečio teise (nebe pareiga). A vot tomis teisėmis internetinėje erdvėje yra žymiai paprasčiau pasinaudoti, nei tiesiai einant į rinkimų "štabą". Nieks nieko su butylka grįžtančio po balsavimų negaudys- tyliai suvarei visus prie 1 kompo ir parodei kur knopkes maigyt.

#17724   alkanas
 06 Gru 2006 22:28
[oj-me: :jop-mat !:nujop...! :/bd-d/el :-byta: :-byta: :-byta: :-byta:

#17726   Donis
 06 Gru 2006 22:56
neturiu zodziu :(

#17750   žVYNAS
 07 Gru 2006 12:10
O cia nereikia zodziu, cia reikia sodint uz tokius dalykus kokiai 7-10 metu, tada gal bent kiti susimastytu. :evil:

#17753   Agis
 07 Gru 2006 12:20
Zvynas, o uz ka sodinti :roll: Jei as vaziuoju autostrada 110 km, tai mane bausti turi :roll:
Esme tai yra ystatymuose :!: O kad jais pasinaudoja tik "isrinktieji" tai jau kitas klausimas.Kiekviena tauta issirenka valdzia, kurios ji nusipelno, niekas kitas mums jos neisrinko.

#17754   žVYNAS
 07 Gru 2006 12:37
Agi, ten parasyta konkreciai, kad valstieciams plove smeginis, kad tipo neparsiduos pakrante, po to kazkas privatizavo, aisku, sunku ir darbo daug, bet jei surinkus is valstieciu parodymus, karoce, niekas nieko nedarys, nes ir taip visiems gerai, gerai, kad ir Lietuva vos ne paskutinei vietoje su korupcija ir t. t. Jo reikia keist istatymus :roll:

#17757   tuomahaukas
 07 Gru 2006 13:00
Kai už paslaugą gauni "v lapu", tai triesdamas kūliais versies, bile tik babkių negrąžint :twisted: A kaimuose (ir ne tik) su pilietine bendruomene- !nea! Priedo jos apraiškos daugiau jaučiamos, kai reikia nulinčiuoti kokį storą niekšą... nulinčiavus prasideda dar didesnės, tik jau tarpusavio rietenos dėl išplėšto iš vald. nasrų objekto, nuosavybės ir pan...
Pvz. atvažiavo į Trakus gerb. Kuolys skaityt paskaitos apie pilietinę visuomenę- ištakas, raidą ir blablabla... Visi paklausė, paklausė, klausimų lektoriui jokių nekilo ir viskas prasidėjo bei baigėsi vietinių gyv. pasikoliojimu dėl šiukšlių konteinerių, kyšių ir t.t. Anas tik ausimis karpė ir barzdon dūsavo.
Atsistojęs išdrožiau kad "si vis pacem, para bellum !!!", garsiausiai rėkusi boba jablynkšt nuo kėdės, o anas tik galva liūdnai palingavo... seliavi :donknow'

#17798   Skumbrotas
 07 Gru 2006 18:52
spiridonas rašė::lol: per :cry:
http://www.ve.lt/?data=2006-12-07&rub=1 ... 1165424427

Agi, kad man daugiau KLP nelytu :piktaz ...
Koks skirtumas - lis ar nelis? Mūsų įmonė jau seniai moka "už lietaus nuotėkas" po 105 lt/mėn, net ir tada, kai paskelbiama stichinė nelaimė dėl sausros arba kai kelis mėnesius laikosi juodas minusas ir nė lašas niekur neištirpsta:!: Klaipėdos vandentiekyje lyja visada :!: :-D

#17846   VirTus
 07 Gru 2006 23:27
man taip pat tenka moketi kiekviena ketvirti po 160lt.uz nuotekas.Tiksliau laboratorijai uz nuoteku istyrima(skendincios medziagos,naftos produktai ir t.t.)
tarp kitko atkreipkite demesi,kas pasiraso po siu straipsniu

http://www.ve.lt/?rub=1065924818&data=2 ... 1165426249

#21620   Agis
 24 Sau 2007 13:12
Access Denied :roll:

#21626   tuomahaukas
 24 Sau 2007 13:39
Quick Time klausau. Palik kad įkrautų. A kitiems irgi nesgirdž ? :roll:

#21640   eLPi
 24 Sau 2007 15:42
".... as tikiu tavim vilniete, as tikiu ...." :jeheje:
taip dabar politikai turi eiti i valdzia - "s pesnei po zizne", kur as tai jau girdejau .... nepamenu :-mhm :lol:

#23774   Marius
 12 Vas 2007 10:38
Shiaip biskeli abejoju, kad tas smelis Nerijai labai pakenktu, ale pasirashiau. pasirashiau kazkada anksciau lygiai tokios pat formos parashu rinkimo lapa del zemes (ne)grazinimo mishko parkuose.

Gal kas zino, kokius kryziaus kelius reikia praeiti iregistruojant toki (internetini) parashu rinkima? Manau, nekvaila butu ir zvejams megejams inicijuoti toki parashu rinkima del verslines zukles vidaus vandenyse uzdraudimo :roll: Nes shatrijos ragana plachia shikna uzsedusi shita bizneli jau uzkniso.

#23777   Agis
 12 Vas 2007 10:48
Matai, jau buvo cia toksai bandymas, ale kai daro ne profesionalai toje srityje, tai tas reikalas kazkoks keistas gaunasi.Simas kreipesi i zvejus paplatinti anketas, as tuoj pat atsiliepiau i jo prasyma ir stengiausi prisideti pagelbedamas, tuo paciu prisidejo ir dauguma forumieciu, parduotuviu prekeiviu (zvejybiniu), taciau viskas kazkaip uzgeso, nesulaukiu ir jokio atsako i ta visa veiksma, Simas neatsiuncia jokios info apie tai, tai kazkaip pradedi galvoti, kad tas visas musu uzsidegimas tiktai del pauksciuko.Teko skaityti, kad netgi zvejybiniu zurnalu redaktoriai apie tai sizinojo jau po laiko, o juk ten kokia didele auditorija butu buvusi.
Sodziu mano anketu atspauzdinimas, nesiojimas po zvejybines parduotuves, pardaveju siulymas uzpildyti pirkejams-zvejams, forumieciu vargai parsisiunciant ir pildant tas anketas liko kazkus anapus....
Zinoma, tokiais atvejais reikia sukurti balsavimo puslapy. taciau....
Mano manymu, tai nebuvo tikslas, surinkti kuo daugiau parasu :!:

#23781   Marius
 12 Vas 2007 11:05
Itariu, su popieriniu variantu tikrai sudetinga buvo.. uzjauchiu.. ale gal kol kas mumi tik baladojam, ale bet gal netychia perskaitys kas nors, kas su tuo susidures (turiu omeny butent internetini varianta). Tikrai nepagailechiau paremt finansishkai.. na, ne tukstanteliais, shimtuka viena kita trechia atskaichiuochiau, tikiuosi gi, kad ne man vienam rupi ;-)

#27997   tuomahaukas
 03 Bal 2007 19:39
Veža mane tokie spaudos "lyderiai" kaip LR.
Atsiverti 1 psl. ir jau kelintą dieną matai info nuo 2 vaikų žūties iki bobos (motinos) prisipažinimo juos pasmaugus. Su didžiausiais interviu (vyras, giminės, mokytojai) ir foto.
Antrame plane matome socdemų išsidirbinėjimus, o visai n-tajame puslapyje tokią mažytę problemą: pasirodo Lietuva tesugebėjo panaudoti tik trečdalį ( :!: ) ES lėšų. O www.lrytas.lt info apie nesimato.
Nors nesvarbu, skaitykim- šeimų tragedijos dėmesį prikausto žymiai labiau, negu rimtas bardakas.
Kažko regis kad jeigu mane antrą val. nakties neblaiviame stovyje šikantį pėsčiujų perėjos viduryje partrenktų golfas niauktais langais- garantuotai patekčiau į pirmą puslapį.
Ir ne kokių nors "VŽ" už 50 ct , o į to, "labai rimto".

#28000   vital (vilnius)
 03 Bal 2007 19:48
Be :'viau sikti ant zebros,viduri gatves :roll: :?: gal ir ant TV potrauktu :cool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė