Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai

#15807   tuomahaukas
 06 Lap 2006 20:28
Sačiokui taškas. Koks naujas klausimas :?: :twisted:

#15857   saciokas
 07 Lap 2006 07:56
Na gerai, nuo nauju isradimu link mokslo :roll: Taigi siek tiek pasikapstysime po medicina. Taigi:
Mosklininkai sugebejo "susargdinti" gelavandene zuvi labiausiai paplitusi diabetu tipu 2. Pasirode, kad ta zuvis yra labai tinkamas gyvunelis daryti tyrimus ir gydyt sia liga. klausimas elementarus Kokia tai zuvis???? Kaip kam paprasciau su tais lotyniskais pavadinimais ;-)

#15860   saciokas
 07 Lap 2006 08:44
Jo patingejau su klausimo sugalvojimu :roll: Xrapas visiskai teisingai. Tavo klausimas :grin:

#15891   Xrapas
 07 Lap 2006 22:08
Klausimas apie voblerius:

Keletas iš mano naujai įsigytų vienos japonų firmos dvigubu pavadinimu voblerių "puikuojasi" įdomios formos liežuvėliais. Pasidomėjus paaiškėjo, kad jie yra patentuoti ir turi pavadinimą.
Taigi, kaip vadinasi šie liežuvėliai ir kokias papildomas galimybes jie suteikia masalo darbui?

#15892   spiridonas
 07 Lap 2006 22:17
:lol: ... ar ne shitas? :twisted:

Paveikslėlis

Cia ne atsakimas ir ne bandimas speti -liežvis ....

#15893   Xrapas
 07 Lap 2006 22:40
spiridonas rašė::lol: ... ar ne shitas? :twisted:

Paveikslėlis

Cia ne atsakimas ir ne bandimas speti -liežvis ....
Supratau :-D Orginalus "vobleris", bet turbūt iš tų, kur "žvejams, o ne žuvims"...

#15894   spiridonas
 07 Lap 2006 22:46
o mano atsakymas butu toks:
firma: Yo-Zuri
Liezuvelis: "Flex-Lip"- mazina pasipriesinima ir tobulina voblerio darba (mano vertinys is anglu kalbos-"...reduces drag and improves swiming action"...) :roll:

#15895   Xrapas
 07 Lap 2006 23:06
spiridonas rašė:o mano atsakymas butu toks:
firma: Yo-Zuri
Liezuvelis: "Flex-Lip"- mazina pasipriesinima ir tobulina voblerio darba (mano vertinys is anglu kalbos-"...reduces drag and improves swiming action"...) :roll:
Deja, Spiridonai, bet atsakyme yra keli netikslumai :neutral:

#15896   tuomahaukas
 07 Lap 2006 23:08
Nu blin, pavėlavau :?: :twisted:
Ale visvien oponuosiu :Flex- lip tipo liežuvėlis nei kažką mažina, nei kažką tobulina. Jis unikalus tuo, kad plaukančiam vobleriui suteikia puikias savybes siganulinti žemyn. Todėl mokant su juo elgtis jis yra ... eee... geras :lol:

#15897   spiridonas
 07 Lap 2006 23:12
mušimes :twisted:
"unique "flex-lip" design for amazing swimming action"

#15901   tuomahaukas
 07 Lap 2006 23:34
:!fig!
Išvertus tai būtų maždaug:
уникальный проект "flex-lip" для удивительного плавающего действия
Tuom nieko nepasakyta. Tad: :!fig! !:fak! !:nujop...! !bee! :!fig!
P.S. :aliukas-2 :/brazasista

#15906   Xrapas
 08 Lap 2006 08:24
Ponai, gyvenkim draugiškai :-D
Jeigu galima būtų ginčytis dėl liežuvėlio formos įtakos voblerio darbui, tai dėl jo tikslaus patentinio pavadinimo būsiu "griežtas" ;-)
jo pavadinimas ne "Flex- lip"
Beje, Spiridonai, nors to ir neklausiau, bet liežuvėlį užpatentavo ne Yo-Zuri...

#16039   Xrapas
 10 Lap 2006 14:19
"Kabo" galimybė tokį lengvą tašką pasiimti, negi nėra norinčių? :-D
Patikslinu: antrają klausimo dalį dėl liežuvėlio formos suteikiamų papildomų galimybių masalo darbui galima jau skaityti atspėta: Tuomahaukas atsakė praktiškai teisingai. Bet abu iki šiol spėjusieji pateikė ne tą liežuvėlio pavadinimą, orginaliame gamintojų puslapyje jis skamba kiek kitaip...Pačių gamintojų pavadinimo neklausiu (manau, jie ir taip aiškūs)
Taigi, laukiu ;-)
P.S. Kadangi nesugebu gerb. D. Pranaičio prisiprašyti patikslinti jo žurnale pateiktą informaciją (apie testuotoją iš "MONOFIL- TECHNIK"), manau, kad abejojusieji dėj jos korektiškumo yra teisūs :oops: . "Pakibusį" tašką būtų teisinga anuliuoti. Aš savo ruožtu neprenumeruosiu "Meškeriotojo" kitiems metams ir pasirinksiu ką nors iš likusių 3 lietuviškų žvejybinių leidinių ;-) .
(Šią žinutę persiųsiu ir žurnalistui Pranaičiui :neutral:)

#16040   Magnumas
 10 Lap 2006 14:32
o klausti galima? jei negalima tai neatsakyk,o jei galima tai pasakyk ar tas gamintojas specializuojasi tik siu liezuveliu gamyboj ar gamina ne tik liezuvelius bet ir zvejybos inventoriu? berods du spejimai buvo - tada negalima klaust :oops:

#16041   Magnumas
 10 Lap 2006 14:46
vienu zodziu: masalo liezuvelis skirtas greitai panerti i gelme, o pats liezuvelis vadinamas Circuit Board :roll:

#16067   Xrapas
 10 Lap 2006 17:26
:roll: Jaučiu, kad norėdamas palengvinti klausimą tik labiau labiau viską supainiojau...Pabandysiu pataisyti padėtį:
Japonų firma dvigubu pavadinimu: Duel/Yo-Zuri (to pavadinimo net neklausiau, maniau, ir taip aišku)

Liežuvėlis užpatentuotas šioje firmoje, bet ne Yo-Zuri vardu...
Ar mėginam spėlioti toliau, ar jau teisėjui laikas įsikišti :oops:
Na nesiseka man klausimus sugalvoti, nepykit, jei galit :cry: :oops: :oops:

#16092   tuomahaukas
 10 Lap 2006 21:02
Viskas OK. Jeigu atmeti Magnumo atsakyma, tai:
padaryti 3 neteisingi spėjimai. Liko 2 klausimai Xrapui ir 2 bandymai spėti.

#16094   Xrapas
 10 Lap 2006 21:08
Magnumai, ne. Pavadinimas ne toks :roll:

#16230   Agis
 13 Lap 2006 16:33
Ei, spekit kas nors, nestabdykit.Man kalbos barjeras neleidzia dasikasti iki tu liezuviu :oops:

#16253   saciokas
 13 Lap 2006 20:17
To "liezuvio" vienas is pavadinimu yra "flex-lip"??? Ta prasme is esmes yra teisingas ir sitas pasakymas? Cia klausimas ;-)

#16266   Xrapas
 14 Lap 2006 00:07
saciokas rašė:To "liezuvio" vienas is pavadinimu yra "flex-lip"??? Ta prasme is esmes yra teisingas ir sitas pasakymas? Cia klausimas ;-)
Taip, Yo-Zuri puslapyje jis vadinamas "fex- lip", ir kalbama apie tą patį liežuvėlį. Tačiau pavadinimas, kuriuo šis liežuvėlis užpatentuotas, skamba truputėlį kitaip.... :roll:

#16270   saciokas
 14 Lap 2006 08:49
Susinervinau juodai, nu nerandu nors uzmusk. Visur kaip flex-lip taip flex-lip. jau beveik isilauziau i patentu biura :grin: atkast ta liezuveli, bet kaip sakoma protas per trumpas. Nezinau kolega is kur ta pavadinima istrauket itariu, kad is tu japonisku puslapiu, kuriuose tik subraukyti pagaliukai vietoj raidziu. Gerai nenuslaidziam ir toliau knaisiotis.

P.S o jei niekas neuzduoda kito klausimi ar as galiu?? ;-)

#16272   Xrapas
 14 Lap 2006 08:57
saciokas rašė:Susinervinau juodai, nu nerandu nors uzmusk. Visur kaip flex-lip taip flex-lip. jau beveik isilauziau i patentu biura :grin: atkast ta liezuveli, bet kaip sakoma protas per trumpas. Nezinau kolega is kur ta pavadinima istrauket itariu, kad is tu japonisku puslapiu, kuriuose tik subraukyti pagaliukai vietoj raidziu. Gerai nenuslaidziam ir toliau knaisiotis.

P.S o jei niekas neuzduoda kito klausimi ar as galiu?? ;-)
Manau, gali.
Ir nesinervuok, tarp tų "pagaliukų" nemažai pažįstamų raidžių rasi :-D

#16274   tuomahaukas
 14 Lap 2006 09:48
Berods 11 val. baigsis klausimo laikas... :roll: :twisted:

#16275   saciokas
 14 Lap 2006 09:52
Nu Xrapas :twisted: klausykis:

Paveikslėlis

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: "Flexion lip" paskirtis siganulint zemyn aciu tamagavkas ;-) jau butu per daug.

P.S kompe net japonu kalba susiinstaliavau :twisted:

#16291   Xrapas
 14 Lap 2006 15:33
Atsakymas visiškai teisingas, Sačiokai
Nors aš be japonų kalbos apsėjau, šita man geriau žinoma: :twisted:
http://www.apico-fish.ru/Goods_by_Post/pages/58.php
Bet kokiu atveju, apie Duelius su Yu-Zuriais dabar žinom daug daugiau ;-)
Laukiam Tavo klausimo :)

#16292   Magnumas
 14 Lap 2006 15:39
Xrapas rašė: Bet kokiu atveju, apie Duelius su Yu-Zuriais dabar žinom daug daugiau
taip ;-)

#16293   saciokas
 14 Lap 2006 15:49
:grin: Klausimo siandien neuzduosiu, nes isvargau visa ryta ieskodamas atsakymo :grin: Isivaizduojat visa bites foruma apie ya-zurius perskaiciau, galvojau , kad ten rasiu. Ir galu ale neiskentes suinstaliavau tuos heroglifus ir iki dabar nesuprantu,kodel pas juos pagrindas heroglifai, bet yra ir anglu kalbos. koks tikslas, jei taip ar taip nesuprasi esmes.????? Nors kazkokiu budu atkasiau ta FLEXION. Jau buvo uzkabine tai nezmoniskai. jauciau kad kazkur salia esu ir radau. Good klausimukas

#16294   Agis
 14 Lap 2006 15:59
Saciokas, o akys dar nesusiaurejo :lol:
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis