niuxa rašė:Vat man siandien Vienam gale kablys tai konkret i sita tema ivaziavo- "nederamas elgesys". Kazkokiu briedu lizdas... tvicingui monofilas geriau uz pintuka... su pintuku tvicint neina (as suprantu ka su tokiom sudritem gal ir neina, pasiimtu normalia Daiwa ir eitu), voblerius tvicui isvis kazkokius hornetus reklamuoja, nors pats su Lucky craft eserioku gaudo, jau neskaitant, kad realiai naudoja stop&go technika, o ne tvicha... Zodziu isvada man persasi tokia, kad salmolita gerokai labiau reguliuoja laidos pateikima, negu pries tai buvusi romada, tai nieko kai tas reikalas esmes nekeicia, bet cia mano poziuriu jau zmoniu apgaudinejimas beveik... Panasu, kad reikejo:
1. padaryt salmo monofilui reklama (nelaiku ir nevietoj man rodos)
2. padaryt salmo voblams reklama (visai netiko prie laidos turinio mano poziuriu)
3. iskiepyt, kad pintas valas netinka tvicinimui, nes salmo rites netinka tvicinimui su pintu valu...
Va tokie vat pamastymai.
p.s. lydeku yra... ir aisku vietose kur pakranciu zole tvfarkoma ir pjaunama reguliariai anu matyt yra daugiau...

Vaidis rašė:Pažiūrėjau ir aš....iki pirmos reklamos.....
Vyrai darbe sako, vo žiūrėk ir mokykis kaip reik gaudyt

sakau briedas kažkoks

, eik tu sako

, tipo tu čia krūtesnis už Korsaką ane, atseit tu teisingai gaudai, o jis ne

Aš ir nebesiginčyjau...
plačioji visuomenė žino geriau
p.s. neteigiu, kad geriau gaudau už Paulių, augt ir augt, kak peškom do Šanchaja

, tiesiog galai nesueina

kazbekas rašė:visiskai pritariu niuxa - siandienine Kablio laida visiska dezinformacija. Nesuvokiu priezasties, kodel Paulius elgiasi taip, (pavadinkim svelniai) veidmainiskai. si zvejybine laida man visada atrode verta pagarbos, kaip ir pats Paulius.
Labai labai keista neisgirsti jokiu pastabu, apie tuos voblerius, kuriais buvo gaudyta, o gauti visiskai deziinformacine reklama visai ne tvicingui skirtiems vobleriams ir monofilui.
Galbut cia koks juodas menulis pasviete ir nebesikartos sita faze?
mantas rašė:juk jam reikia reklama daryti

ir isvis kaip dar kazkas ta laida ziuri?

Vaidis rašė:Laida laikosi rėmėjų dėka, rėmėjai čia pirmu smuiku groja manau, o kad visiems būtų gerai, reikia šokti pagal tą muziką kuri yra grojama
Kansaras (Salmo) čia karalius

o gal
Karalis 
niuxa rašė:Trumparegiskas poziuris, ziauriai trumparegiskas... tiek Pauliaus- elementariai dings susikurtas ivaizdis- taps niekam nereikalingu (ziurovams ir automatiskai po to remejams), tiek ir salmolita sudais lipdo savo ivaizdi po tokiu reklamu... Ir kas keisciausia, kad yra pas salmo visai puse bedos tvicinginiu vobliku serija... paprastuciai, bet tikrai gaudo ir kartais duoda per sonus tiems patiems LC. O apie juos nei zodzio nebuvo...

vital(vilnius) rašė:visas pasaulis greztai rekomenduoja tvicingui tik

pinta vala

o cia xujakst in LT tik mono vala

nu dar suprasciau FC vala(fluoruokarbona)
absurdas

niuxa rašė:Nu teisybes delei ir sake FC pirmoj eilej, bet jei jau ne ta tai geriau mono negu pinta... nu bet kokiu atveju absurdas.

vital(vilnius) rašė:dar ne visas fc kuris parduodamas pas mus tinka tviciui,buna kad parasita ant bugnelio fc o vidui kaip mono/guma
bet vistek pats geresnis valas tvicingui tai pintas

ir neks nekaltas kad kaskokie salmo rites nedraugauja su pintu valu,ar regulioti nemoka kad barzdu nemestu

makaulė rašė:atsakymas niuxai.Labai noreciau,kad tamsta prasikrapshtytumet akis ir vietoj vaikishku sapalioniu atidziau ziuretumet,jei jums to reikia.1.Manau neteko tamstai lankytis Rusnes kanaluose ir Pakalnes upeje.Butent ten zmones gano gyvulius ir priziuri savo sodybas,todel vietomis zolyte-kaip Gargzdu bangos stadione.Del valo-papasakojau,kad idealiausias-floro karbonas,ir apie jy kalbejau gana ilgai(skendimo,netamprumo savybes ir t.t)Del pinto valo-pats turejau su juo kruva problemu,ir Ramono paakintas pradejau gaudyt su mono,ir veliau nuzygiavau iki florokarbono.Norisi priminti,kad laida skirta ne tokiek profam kaip TAMSTA,o pradedanciam,ar vidutiniam zvejui,kurie negaudo su Stelom,ar Certaitais,todel esu giliai ysitikines,kad pintu valu turetu tikrai daug problermu.Del vobleriu-atidziai paklausykit teksto-tikrai nerekomendavau jais tvicinguoti.Tiesiog papasakojau kokius rinkciausi is Salmo rudeniniai zuklei ankstyvajai-dydzius ,spalvas ir t.t
Nesuprantu tamstos komentaru,pavydo,dergimo...kaip visad-nei jusu nuotrauku su laimikiais,nei dalyvavimo renginiuose.....SEKMES zvejyboje...
makaulė rašė:ir visai ne lucky craft eserioku.o pointer100 MS amerikan shad,beigi pointer 100 chartreuse light blue..ner tokio eserioko kazkokio....nebent Aurora gold northem perch...alia neturiu tokio

visazinis prie upelio eme ir prarijo pialia.Plia i gedos stulpa ydejo
Mantai-ziuri-aha,paskutiniais duomenim 150.000pastoviu ziurovu

vital(vilnius) rašė:Makaule
"nenado -lialia"dabar net Pionerei puikei gaudo tvicinguojant su pintu valu, nauduojant spiningus uz 100-ka ir ryobika uz 150-ad,ir net neateina ems i galva tvicinguoti su mono
P>S o Ramonas gudrus

,pasiule tau mono valo su LC voblereis nauduoti

neblogas "biznes-planas"

Paulis o kas net ta salmo meto pinto ?
http://www.fema-zukle.lt/goods/cat,3270 ... -3000.html
makaulė rašė:vital(vilnius) rašė:Makaule
"nenado -lialia"dabar net Pionerei puikei gaudo tvicinguojant su pintu valu, nauduojant spiningus uz 100-ka ir ryobika uz 150-ad,ir net neateina ems i galva tvicinguoti su mono
P>S o Ramonas gudrus

,pasiule tau mono valo su LC voblereis nauduoti

neblogas "biznes-planas"

Paulis o kas net ta salmo meto pinto ?
http://www.fema-zukle.lt/goods/cat,3270 ... -3000.html
FC 0,31....i nei vieno shodo ir voblerio praradimo.O paiku siemet jau virsh 30sht.Aj-ner vienos taisykles,todie ir reik rinktis.Man pvz kai darau mosta kotu ir stipriai patraukiu-pinto ylenda tarp viju,veliau renku letai ant virshaus,vel staigiai-vel isirezia tarp viju....valas susisuka daugiasluoksnishkai-metu-piiiist-BARZDA!
vital(vilnius) rašė:Dabar viskas aisku
nors pas mane su pintu tvicinguojant tokiu bedu kaip pas tave nebuna

bet FC tvicinge irgi 'tema"

sia vasara su UL-tu naudojau FC (0,14/016) tvicinguojant mazus minnoshkes ir su microjigu "veri gut"

cesius rašė:del FC twicui tai sutinku, bet apie toky twica nei per kur

makaulė rašė:cesius rašė:del FC twicui tai sutinku, bet apie toky twica nei per kur

o koks turi but?a parodysi koky karta vienoj valty?master klass?
makaulė rašė:vital(vilnius) rašė:Dabar viskas aisku
nors pas mane su pintu tvicinguojant tokiu bedu kaip pas tave nebuna

bet FC tvicinge irgi 'tema"

sia vasara su UL-tu naudojau FC (0,14/016) tvicinguojant mazus minnoshkes ir su microjigu "veri gut"

neabejoju,tik kad fc silpnas ir dar tokiu nr.jauciu jei kas nors rimtesnio.......
cesius rašė:makaulė rašė:cesius rašė:del FC twicui tai sutinku, bet apie toky twica nei per kur

o koks turi but?a parodysi koky karta vienoj valty?master klass?
Bet kada

niuxa rašė:makaulė rašė:atsakymas niuxai.Labai noreciau,kad tamsta prasikrapshtytumet akis ir vietoj vaikishku sapalioniu atidziau ziuretumet,jei jums to reikia.1.Manau neteko tamstai lankytis Rusnes kanaluose ir Pakalnes upeje.Butent ten zmones gano gyvulius ir priziuri savo sodybas,todel vietomis zolyte-kaip Gargzdu bangos stadione.
KIEK KOMENTARO DEL VIENO P.S. PAAISKINAI IR AISKU GI, PAKRANTES NUGANYTOS- TU DIEVAS :D (niuxa)
Del valo-papasakojau,kad idealiausias-floro karbonas,ir apie jy kalbejau gana ilgai(skendimo,netamprumo savybes ir t.t)Del pinto valo-pats turejau su juo kruva problemu,ir Ramono paakintas pradejau gaudyt su mono,ir veliau nuzygiavau iki florokarbono.Norisi priminti,kad laida skirta ne tokiek profam kaip TAMSTA,o pradedanciam,ar vidutiniam zvejui,kurie negaudo su Stelom,ar Certaitais,todel esu giliai ysitikines,kad pintu valu turetu tikrai daug problermu.
DEL MONOFILO LOSH PIZDIOSH I PROVOKACIJA :D SU TAMPRIU VALU TVICINT APLAMAI NEIMANOMA... TAMPYT IMANOMA, BET VADINT TAI TVICHU... KAS LINK RICIU, TAI NEREIK SVAIGT APIE CERTATUS, KUO PUIKIAUSIA TA PATI CALDIA DIRBA, KAIP IR KAI KURIE RIOBI IR NETGI SENUTE PAPIGIAISKA TICA. TAIP, KAD... BEJA AS NE PROFAS< AS SEIP MEGEJAS, PROFAS TURETUM BUT tamsta. (niuxa)
Del vobleriu-atidziai paklausykit teksto-tikrai nerekomendavau jais tvicinguoti.Tiesiog papasakojau kokius rinkciausi is Salmo rudeniniai zuklei ankstyvajai-dydzius ,spalvas ir t.t
DEL VOBLERIU GAL IR PRAZIUREJAU BET KAI LAIDA PASKIRTA TVICINGUI TAI NATURALIAI PRIIMI IR MASALUS LAIDOS GALE KAIPO TAM SIULOMUS... (niuxa)
Nesuprantu tamstos komentaru,pavydo,dergimo...kaip visad-nei jusu nuotrauku su laimikiais,nei dalyvavimo renginiuose.....SEKMES zvejyboje...
Vat pavydo nera ne laso, kilo tokios mintys po laidos tai ir parasiau. Forumas tam ir yra, kad mintim dalintis ir kaip matai mintys ne man vienam kilo. Jio nuotrauku as neturiu nei vienos nei padares nei idejas... i renginius nevazineju (matai as ne shoumenas, tai neprivalau piarintis). Na ir ACIU UZ SEKME, palinkejai kaip tikras zvejas.

niuxa rašė:makaulė rašė:ir visai ne lucky craft eserioku.o pointer100 MS amerikan shad,beigi pointer 100 chartreuse light blue..ner tokio eserioko kazkokio....nebent Aurora gold northem perch...alia neturiu tokio

visazinis prie upelio eme ir prarijo pialia.Plia i gedos stulpa ydejo
Mantai-ziuri-aha,paskutiniais duomenim 150.000pastoviu ziurovu

Nu aisku kaip zinia pointeris yra ne lucky craft gaminys, aha...

O sakydamas "eseriokas" as spalvinimo varianta turejau galvoj, tik ne esme tai...
makaulė rašė:tingiu ginchytis,prisiedziau keptu bulviu ir pomidoru su grietine.Visai buvau pamirshes kokios skanios keptos bulves su svoguneliais.Nu ner geltonu eseriu su melynai zhydra nugara.NIER