Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...

#126122   DeGrigo
 28 Bir 2009 12:04
Nu siandien tai man visai patiko... Ne kiek visas tas gaudymas o kiek Eugenijus, nei labai siule VISION produkcija ir taip kulturingai ir ne mandrei pakalbejo visai is kitos puses pasirode ::liux

#126130   makaulė
 28 Bir 2009 12:20
o plekshes tai shudc ane?nu bl :evil:

#126132   DeGrigo
 28 Bir 2009 12:24
Ne suds liux nu bet as ju niekad nemanau kad galesiu taip pagaudyt... As geriau pleksnes viliosiu atmatoj vel kitais metais ;-) Beje taip man tavas reikejo po praitos laidos kad ne tas zodis... IR niekaip negalejau pagauti... Atsiusk i PM savo numeri...

#126133   okuma
 28 Bir 2009 12:25
nu as irgi nesuprantu kaip laimet reik :? labai rupi...galejau paskutinis dalivaut tai dar sansu butu,bet nuo pradziu islaikyt lyderiavima-neimanoma....nu kaip sakiau gal baranauskas pavaryt iki finalo,bet jei gaus finale surfa tai kazi ka su juom darys :? ...arba spiniga... :?

#126138   okuma
 28 Bir 2009 12:32
makaule tik nemeluok.....gerei zuvies skonio vandens ?

#126139   DeGrigo
 28 Bir 2009 12:35
Nu cia tai realiai nzn kazkoks briedas arba norima pramusti reklama... As bent jau asmeniskai nemegstu zuvies ir dar gurkstelejus tokio vandenuko tai galima labai ir susiv....

#126140   makaulė
 28 Bir 2009 12:36
okuma rašė:makaule tik nemeluok.....gerei zuvies skonio vandens ?
:roll: a che kaip?

#126142   okuma
 28 Bir 2009 12:39
nu paprastai....? gurkst gurkst...http://www.salmo.lt/
blin sumaisiau ..galvojau parduoda.. :oops:

#126144   makaulė
 28 Bir 2009 12:43
aj ce tas.....nu juo pvz.po Atmatos meeto ryte,acykemshi toky su burbuliais i tyk gurshk guuuuurksht i :'viau [oj-me:

#126146   okuma
 28 Bir 2009 12:47
aina *pyp*.....aina *pyp*.... ai geriau nugazuot ir pasarus su juo maisyt...gali ir pakramtyt pac paskui ...to skonio... :neutral:

#126206   Pelekas
 28 Bir 2009 23:59
makaulė rašė:
Pelekas rašė:Man labiau Zveju musis. Ten tai bent paziuri kaip gaudo sunkiose situacijose. Ir vietas tokias normalias parenka, ne taip kaip Korsakas "private televizijos babkes meto". Na kur jau cia prude pasaru reikia, ten blin ir ant kojines pagaut galima. Arba blin nuvaro i koki tvenkini kur lydekos viena ant kitos guli... gi ten ir raktus su trisakiu metyt galima...
;;'plim a kur tie prudai?labai reik suzinot tas vietas
Valinsko prudai -:saliut

#126272   makaulė
 29 Bir 2009 10:16
ten pagaut patikek moket ir mastyt irgi reik,buvo shalia š balvonai su donkem,per tris valandas nemaceu kad ka ishtrauktu.....visi prudai turi savo norus i nenorus kibt,o prisitaikyt per trumpa laika tikrai reik moket ir jaust.

#126302   Gintasas1
 29 Bir 2009 10:50
Na tuose pruduose siemet pabandziau, tai praktiskai mesk ir trauk :-D Karpiai nuo kilo iki pusantro, mastyt ten praktiskai visai nereike ;-) jie patys kai versiai timtelna net kota nuo stovo vos nenutraukia :evil:

#126312   makaulė
 29 Bir 2009 11:03
diena dienai nelygu,pac zn.ma sunku te dirbt buvo.

#126328   Gintasas1
 29 Bir 2009 11:09
Bandziau skirtingom dienom ir oro salygom, kuom blogesnis oras tuom stambesni kibo, bet praktiskai del kliovo skirtumo beveik nebuvo. Zvejojau geguzes men.

#126333   makaulė
 29 Bir 2009 11:15
aga,kai po ziemos alkani i vyska kisha i burna..tu daba pabandyk.

#126337   Gintasas1
 29 Bir 2009 11:18
Man tokia zvejyba nepatinka, kai zinai kad ju ten apstu :evil:

#132406   Pelekas
 03 Rgp 2009 22:55
Siandien per zinias pranese, kad vienas zvejukas pagavo rekordini karosa, kazkas 4,5 kg., neradau internete apie tai... :shock:

#132464   Pelekas
 04 Rgp 2009 12:07
Jo, kad visi karosai tokie butu :-D :lol:

#133410   Edebisi
 11 Rgp 2009 00:52
kas gal zveju musi siuntetes?
man tai kasko nepilna parsiuncia :idea:
gal kas zino kur dar paziuret galima :?:

#143367   Vegys
 29 Rgs 2009 08:24
niuxa rašė:Vat man siandien Vienam gale kablys tai konkret i sita tema ivaziavo- "nederamas elgesys". Kazkokiu briedu lizdas... tvicingui monofilas geriau uz pintuka... su pintuku tvicint neina (as suprantu ka su tokiom sudritem gal ir neina, pasiimtu normalia Daiwa ir eitu), voblerius tvicui isvis kazkokius hornetus reklamuoja, nors pats su Lucky craft eserioku gaudo, jau neskaitant, kad realiai naudoja stop&go technika, o ne tvicha... Zodziu isvada man persasi tokia, kad salmolita gerokai labiau reguliuoja laidos pateikima, negu pries tai buvusi romada, tai nieko kai tas reikalas esmes nekeicia, bet cia mano poziuriu jau zmoniu apgaudinejimas beveik... Panasu, kad reikejo:
1. padaryt salmo monofilui reklama (nelaiku ir nevietoj man rodos)
2. padaryt salmo voblams reklama (visai netiko prie laidos turinio mano poziuriu)
3. iskiepyt, kad pintas valas netinka tvicinimui, nes salmo rites netinka tvicinimui su pintu valu...
Va tokie vat pamastymai. :neutral:
p.s. lydeku yra... ir aisku vietose kur pakranciu zole tvfarkoma ir pjaunama reguliariai anu matyt yra daugiau... :roll:
Vaidis rašė:Pažiūrėjau ir aš....iki pirmos reklamos.....
Vyrai darbe sako, vo žiūrėk ir mokykis kaip reik gaudyt :!: sakau briedas kažkoks :-kvankt , eik tu sako ;;'plim , tipo tu čia krūtesnis už Korsaką ane, atseit tu teisingai gaudai, o jis ne :!: Aš ir nebesiginčyjau...plačioji visuomenė žino geriau :!: :-D
p.s. neteigiu, kad geriau gaudau už Paulių, augt ir augt, kak peškom do Šanchaja :lol: , tiesiog galai nesueina :roll:
kazbekas rašė:visiskai pritariu niuxa - siandienine Kablio laida visiska dezinformacija. Nesuvokiu priezasties, kodel Paulius elgiasi taip, (pavadinkim svelniai) veidmainiskai. si zvejybine laida man visada atrode verta pagarbos, kaip ir pats Paulius.
Labai labai keista neisgirsti jokiu pastabu, apie tuos voblerius, kuriais buvo gaudyta, o gauti visiskai deziinformacine reklama visai ne tvicingui skirtiems vobleriams ir monofilui.
Galbut cia koks juodas menulis pasviete ir nebesikartos sita faze?
mantas rašė:juk jam reikia reklama daryti :-D ir isvis kaip dar kazkas ta laida ziuri? :-D
Vaidis rašė:Laida laikosi rėmėjų dėka, rėmėjai čia pirmu smuiku groja manau, o kad visiems būtų gerai, reikia šokti pagal tą muziką kuri yra grojama :roll:
Kansaras (Salmo) čia karalius :!: o gal Karalis :-D
niuxa rašė:Trumparegiskas poziuris, ziauriai trumparegiskas... tiek Pauliaus- elementariai dings susikurtas ivaizdis- taps niekam nereikalingu (ziurovams ir automatiskai po to remejams), tiek ir salmolita sudais lipdo savo ivaizdi po tokiu reklamu... Ir kas keisciausia, kad yra pas salmo visai puse bedos tvicinginiu vobliku serija... paprastuciai, bet tikrai gaudo ir kartais duoda per sonus tiems patiems LC. O apie juos nei zodzio nebuvo... :roll:
vital(vilnius) rašė:visas pasaulis greztai rekomenduoja tvicingui tik :!: pinta vala :!: o cia xujakst in LT tik mono vala :roll: nu dar suprasciau FC vala(fluoruokarbona) :roll:
absurdas :? :-D
niuxa rašė:Nu teisybes delei ir sake FC pirmoj eilej, bet jei jau ne ta tai geriau mono negu pinta... nu bet kokiu atveju absurdas. :roll:
vital(vilnius) rašė:dar ne visas fc kuris parduodamas pas mus tinka tviciui,buna kad parasita ant bugnelio fc o vidui kaip mono/guma :roll:
bet vistek pats geresnis valas tvicingui tai pintas :!: ir neks nekaltas kad kaskokie salmo rites nedraugauja su pintu valu,ar regulioti nemoka kad barzdu nemestu :-D
makaulė rašė:atsakymas niuxai.Labai noreciau,kad tamsta prasikrapshtytumet akis ir vietoj vaikishku sapalioniu atidziau ziuretumet,jei jums to reikia.1.Manau neteko tamstai lankytis Rusnes kanaluose ir Pakalnes upeje.Butent ten zmones gano gyvulius ir priziuri savo sodybas,todel vietomis zolyte-kaip Gargzdu bangos stadione.Del valo-papasakojau,kad idealiausias-floro karbonas,ir apie jy kalbejau gana ilgai(skendimo,netamprumo savybes ir t.t)Del pinto valo-pats turejau su juo kruva problemu,ir Ramono paakintas pradejau gaudyt su mono,ir veliau nuzygiavau iki florokarbono.Norisi priminti,kad laida skirta ne tokiek profam kaip TAMSTA,o pradedanciam,ar vidutiniam zvejui,kurie negaudo su Stelom,ar Certaitais,todel esu giliai ysitikines,kad pintu valu turetu tikrai daug problermu.Del vobleriu-atidziai paklausykit teksto-tikrai nerekomendavau jais tvicinguoti.Tiesiog papasakojau kokius rinkciausi is Salmo rudeniniai zuklei ankstyvajai-dydzius ,spalvas ir t.t
Nesuprantu tamstos komentaru,pavydo,dergimo...kaip visad-nei jusu nuotrauku su laimikiais,nei dalyvavimo renginiuose.....SEKMES zvejyboje...
makaulė rašė:ir visai ne lucky craft eserioku.o pointer100 MS amerikan shad,beigi pointer 100 chartreuse light blue..ner tokio eserioko kazkokio....nebent Aurora gold northem perch...alia neturiu tokio :bvia visazinis prie upelio eme ir prarijo pialia.Plia i gedos stulpa ydejo :shock:
Mantai-ziuri-aha,paskutiniais duomenim 150.000pastoviu ziurovu :cool:
vital(vilnius) rašė:Makaule
"nenado -lialia"dabar net Pionerei puikei gaudo tvicinguojant su pintu valu, nauduojant spiningus uz 100-ka ir ryobika uz 150-ad,ir net neateina ems i galva tvicinguoti su mono :roll:
P>S o Ramonas gudrus :-D ,pasiule tau mono valo su LC voblereis nauduoti :twisted: :-D neblogas "biznes-planas" ;-) :-D
Paulis o kas net ta salmo meto pinto ?
:roll:
http://www.fema-zukle.lt/goods/cat,3270 ... -3000.html
makaulė rašė:
vital(vilnius) rašė:Makaule
"nenado -lialia"dabar net Pionerei puikei gaudo tvicinguojant su pintu valu, nauduojant spiningus uz 100-ka ir ryobika uz 150-ad,ir net neateina ems i galva tvicinguoti su mono :roll:
P>S o Ramonas gudrus :-D ,pasiule tau mono valo su LC voblereis nauduoti :twisted: :-D neblogas "biznes-planas" ;-) :-D
Paulis o kas net ta salmo meto pinto ?
:roll:
http://www.fema-zukle.lt/goods/cat,3270 ... -3000.html
FC 0,31....i nei vieno shodo ir voblerio praradimo.O paiku siemet jau virsh 30sht.Aj-ner vienos taisykles,todie ir reik rinktis.Man pvz kai darau mosta kotu ir stipriai patraukiu-pinto ylenda tarp viju,veliau renku letai ant virshaus,vel staigiai-vel isirezia tarp viju....valas susisuka daugiasluoksnishkai-metu-piiiist-BARZDA!
vital(vilnius) rašė:Dabar viskas aisku :)
nors pas mane su pintu tvicinguojant tokiu bedu kaip pas tave nebuna :roll: bet FC tvicinge irgi 'tema" :!: ;-) sia vasara su UL-tu naudojau FC (0,14/016) tvicinguojant mazus minnoshkes ir su microjigu "veri gut" :gutgut
cesius rašė:del FC twicui tai sutinku, bet apie toky twica nei per kur :shock:
makaulė rašė:
o koks turi but?a parodysi koky karta vienoj valty?master klass?
makaulė rašė:
vital(vilnius) rašė:Dabar viskas aisku :)
nors pas mane su pintu tvicinguojant tokiu bedu kaip pas tave nebuna :roll: bet FC tvicinge irgi 'tema" :!: ;-) sia vasara su UL-tu naudojau FC (0,14/016) tvicinguojant mazus minnoshkes ir su microjigu "veri gut" :gutgut
neabejoju,tik kad fc silpnas ir dar tokiu nr.jauciu jei kas nors rimtesnio.......
cesius rašė:
makaulė rašė:
o koks turi but?a parodysi koky karta vienoj valty?master klass?
Bet kada :!:
niuxa rašė:
makaulė rašė:atsakymas niuxai.Labai noreciau,kad tamsta prasikrapshtytumet akis ir vietoj vaikishku sapalioniu atidziau ziuretumet,jei jums to reikia.1.Manau neteko tamstai lankytis Rusnes kanaluose ir Pakalnes upeje.Butent ten zmones gano gyvulius ir priziuri savo sodybas,todel vietomis zolyte-kaip Gargzdu bangos stadione.
KIEK KOMENTARO DEL VIENO P.S. PAAISKINAI IR AISKU GI, PAKRANTES NUGANYTOS- TU DIEVAS :D (niuxa)
Del valo-papasakojau,kad idealiausias-floro karbonas,ir apie jy kalbejau gana ilgai(skendimo,netamprumo savybes ir t.t)Del pinto valo-pats turejau su juo kruva problemu,ir Ramono paakintas pradejau gaudyt su mono,ir veliau nuzygiavau iki florokarbono.Norisi priminti,kad laida skirta ne tokiek profam kaip TAMSTA,o pradedanciam,ar vidutiniam zvejui,kurie negaudo su Stelom,ar Certaitais,todel esu giliai ysitikines,kad pintu valu turetu tikrai daug problermu.
DEL MONOFILO LOSH PIZDIOSH I PROVOKACIJA :D SU TAMPRIU VALU TVICINT APLAMAI NEIMANOMA... TAMPYT IMANOMA, BET VADINT TAI TVICHU... KAS LINK RICIU, TAI NEREIK SVAIGT APIE CERTATUS, KUO PUIKIAUSIA TA PATI CALDIA DIRBA, KAIP IR KAI KURIE RIOBI IR NETGI SENUTE PAPIGIAISKA TICA. TAIP, KAD... BEJA AS NE PROFAS< AS SEIP MEGEJAS, PROFAS TURETUM BUT tamsta. (niuxa)
Del vobleriu-atidziai paklausykit teksto-tikrai nerekomendavau jais tvicinguoti.Tiesiog papasakojau kokius rinkciausi is Salmo rudeniniai zuklei ankstyvajai-dydzius ,spalvas ir t.t
DEL VOBLERIU GAL IR PRAZIUREJAU BET KAI LAIDA PASKIRTA TVICINGUI TAI NATURALIAI PRIIMI IR MASALUS LAIDOS GALE KAIPO TAM SIULOMUS... (niuxa)
Nesuprantu tamstos komentaru,pavydo,dergimo...kaip visad-nei jusu nuotrauku su laimikiais,nei dalyvavimo renginiuose.....SEKMES zvejyboje...

Vat pavydo nera ne laso, kilo tokios mintys po laidos tai ir parasiau. Forumas tam ir yra, kad mintim dalintis ir kaip matai mintys ne man vienam kilo. Jio nuotrauku as neturiu nei vienos nei padares nei idejas... i renginius nevazineju (matai as ne shoumenas, tai neprivalau piarintis). Na ir ACIU UZ SEKME, palinkejai kaip tikras zvejas. :-D
niuxa rašė:
makaulė rašė:ir visai ne lucky craft eserioku.o pointer100 MS amerikan shad,beigi pointer 100 chartreuse light blue..ner tokio eserioko kazkokio....nebent Aurora gold northem perch...alia neturiu tokio :bvia visazinis prie upelio eme ir prarijo pialia.Plia i gedos stulpa ydejo :shock:
Mantai-ziuri-aha,paskutiniais duomenim 150.000pastoviu ziurovu :cool:
Nu aisku kaip zinia pointeris yra ne lucky craft gaminys, aha... :roll: O sakydamas "eseriokas" as spalvinimo varianta turejau galvoj, tik ne esme tai...
makaulė rašė:tingiu ginchytis,prisiedziau keptu bulviu ir pomidoru su grietine.Visai buvau pamirshes kokios skanios keptos bulves su svoguneliais.Nu ner geltonu eseriu su melynai zhydra nugara.NIER

#150132   Agis
 04 Lap 2009 08:58
Gal atsiras kas protingas ir paaiskins koks yra skirtumas tarp leidziamo tokio budo ir brakonieriavimo.
Man kazkaip nesitiki, kad ta pati elektra gali buti "gerietė" ir "blogietė" :roll:

http://www.delfi.lt/news/daily/ecology/ ... d=25335903

#150137   Vegys
 04 Lap 2009 09:10
Protingo nieko nepaaiškinsiu. Trumpai drūtai - kitokie nustatymai to aparato eina. Mano klasiokas dirba šioje sritybe, sakė žuviai nekenkia. Gaudo moksliniais tikslais jis ir elektra ir tinklus stato. Sakė, nežiūrint spec. aprangos, vistiek kartais konfliktinės situacijos gaunasi, nes žmonės galvoja kad vidury dienos brakonieriauja. Tik va klausimas kiek iš jų tų tyrimų naudos. Pasakojo kad tyrimus atlikinėjo Prapunte. Ežere kur aš n metų gaudau. Sako, gerų kuojų yr. O kai gaudai - nesakyčiau kad geros papuola. Mailius. Jie iš tų duomenų išveda žuvies vidurkį, žuvies tankį ežere, etc.

#150228   Ignelis
 04 Lap 2009 15:22
skaiciau kazkuriame zhurnale apie ichtiologu gaudomas zhuvis el aparatais..., ir mane itikino tai, kadangi zhuvys neuzhmushamos, nesuzhalojamos, tik apsvaiginamos laikinai ir grazhinamos atgal.... na tiem kas dirba ta darba geriau zinoti... ;-) nemanau kad jie blogis
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 32
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė