akropolyje rowana galbut, tik kodel parduotuves pagal dydi renkiesi?

as kaip dirbes irgi zukles prekiu parduotuvej galiu tau taip pasakyt. Buciau as tavo sefas ir perskaityciau va tokia tavo zinute tai lektum *PYP* is darbo ta pacia diena...orangitto rašė:Padirbes pardaveju pradejau ir pats elgtis kitaip kitose parduotuvese ir dar drauge pamokau tai sako durnas tu kaskoksNeinu be reikalo jei man ko nereikia nusipirkt arba bent neciupineju neklausineju ir netrukdau kitiems zmonems. Nu ka pasakyt gaila man tu zmoniu kur lanksto tuos rubus nuo ryto iki vakaro kai koks balvonas is neturejimo ka veikt istampo ismeto ir iseina nosi krapstydamas i lubas ziuredamas. Nu kokio velnio ateit klaust ciupinet p***t prota kad kitur pigiau ir zinot kad tu tikrai nepirksi nieko :D Pilnai suprantu ta pardaveja kuri tave isdejo i suns dienas nu aisku as stengiuos taip nedaryt visgi yra kaskokia etika bet kaip lipa ant galvos ir tyciojas tai atsakau tuo paciu tada supranta kartais kad ne namie randas. Tu aisku pikto nenoredamas tuos svinus pirkai ir kitaip neturejai visko gi buna kad kaltas lieki
man irgi kartais kai nera pinigu perku is korteles kai neina net isimt bankomate ziuri skersai
bet kai ateina ale verslininkas perka dziku uz 3lt ir turi minkyt ta aparata, aisku gerai kai nieko nera bet jei ele stovi ir zinai kad kiti pirks normalias prekes ima nervas
O jei tokie 3 ar 4 is eiles su kortele ir poto dar tu ant galo pakliuvai
Dar daznai pasitaiko tokie gezai kur treningus baltus is anglijos labdara gave ir pederastkes po pazascia. E pardavejas kur cia kruciausia meskere
nu ka nesiusi gi i visas puses zinai kad nepirks eini ir pasakoji toks darbas. Nu bet tema ne ta cia kad isiplest
As tikrai nemanau kad rovanose pardavejai yra kokie nemokantys bendraut zmones nors tinklas nemazas teko bendraut su daugeliu. Ir tas pasakymas negali tai nedirbk tokio darbo idomu ar autorius robotas be emociju ir jam niekad nebuvo gyvenime panasiu situaciju kad ir koki jis darba dirba
Ir pabaigai geriausias klientas tas kuris kanors perka
![]()
SatanKlaus rašė:Bandžiau vakar nulėkt į AbuŽvejus "pakratyt" kelių spiningų.. Alia kažkaip ytartinai jie ten inventorizuojasi..... Ar tik nebus vienai geriausių parduotuvių amen?Kas žino patikimą info ar jie toliau dirbs ar ne
![]()
Tikiuosi su spiningais šy tą bendro parašiau