Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...

#119385   Ignelis
 22 Geg 2009 16:52
akropolyje rowana galbut, tik kodel parduotuves pagal dydi renkiesi?

#120014   Vegys
 27 Geg 2009 10:06
Dedu minusą "Laikas Žvejoti" - pradėjo siuntinėt reklamas į emeilus. Spameriai .... :evil: :-vimt Nors šiaip pati parduotuvė ir nėr bloga ....

#120025   Raupsuotas
 27 Geg 2009 11:30
Mane tai romada uzkniso-keli metai "meiles laiskus" rasineja.Kas blogiausia, nemoku uzblokuoti ir kitokiu"vaistu" neranduPaveikslėlis

#123055   audrutis
 11 Bir 2009 10:01
Noreciau pagirt viena is Panevezio zukles parduotuviu, kuria niekad negalvojau, kad girsiu :shock:
Anksciau visada galvojau, kad Zuklita - kosminiu kainu parduotuve. Taip, pasirinkimas joje neblogas, ypac zukles drabuziu, avalines. Visai neseniai pasistate stenda su Loomisais, ant kuriu daug tikrai neuzsideje - 842 IMX tarkim berods 800 lietuvisku kastuoja. Taciau nepaisant pasirinkimo, anksciau jie vis stengdavosi kazka ikist uz zenkliai per auksta kaina, kas erzindavo. Laikai keiciasi, galbut ir krize cia prisidejo. Per pastaruosius kelis menesius isigijau is ju kelias Salmolitos prekes, kurios pacioje Salmolitos elektronineje parduotuveje ivertintos brangiau :shock: Pavyzdziui sia striuke spiningavimui, kuria esu labai patenkintas, isigijau uz 230 litu :shock: :
http://www.salmo.lt/shop/vision/V3996-M.html

Galbut tokios ju akcijos yra tam tikras marketingas, taciau anksciau vaziuodaves pas juos tik tokiu atveju, jei kitur ko reikia negaudavau (del Zuklitos asortimento pas juos norima dalyka daznai rasdavau), dabar vaziuosiu pas juos gal net ir pirmoj vietoj :roll: Ypac kai paties zinios deka tribunos labai issiplete ir makaronu ant ausu man taip lengvau jau nieks neprikabins, nors Julius ir labai moka :-D

#123080   Ignelis
 11 Bir 2009 10:45
Nu o klaipedoje PC akropolis esancioje Rowanos zhukles parduotuveje tj lengva shoka gavau ishtikruju :roll: buvau pasiruoshes net laiska i vilniu rasyt bet nebuvo kada, kaip ir i kita parduotuve uzhsukti. Vnz.. ant greicio nusipirkes karpio uzbegau i rowana apsidraudimui keleta shvinu nusipirkti, pasiemiau tris bumbulus padedu kreditine, o ji man "Krapstyk grynais" Ponia sakau neturiu ir del manes tu grynu pinigu isviso galetu nebuti ;-) o ji "man vienodai tokiu kaip tu man neapsimoka net aptarnauti kilnoju cia svorius del sesiu litu, eik i kita parduotuve ir pirk, Anglijoj be 10 svaru isviso niekas neaptarnauja, mes ir zmones ir norim uzdirbt o per tokius klientus tik darbas ir uzdarbio nera" Ne nu tai Pz.c uzvire kraujas nerealiai :evil: taj pats parodziau kaip reikia kreditine atsiskaityti ir isejau atsiprases... :? tjp kad vyrai jei neturit grynu ir uz maza suma perkat geriau neikit :-D nes boba sedi su klimaxu konkreciai... :lol:

#123089   Agis
 11 Bir 2009 11:00
Gal pries tai buvo pirkejas sukeles neigiamas emocijas, kuris pirkosi tik svarelius ir trisakius, kuo didesnius, tai gal ir tu ant to kurpalio papuolei :lol:

#123105   savas
 11 Bir 2009 11:11
Igneli, visiem bloga nuotaika kartais buna, o prekybininku darbas tikrai nera saldus. Agis tiesa raso, jei pries Tave koks dundukas buvo, galejo visai dienai darbine nuotaika sugadint ir ne kiekviena klimaxine su tuo susitvarko. Esu as ten pirkes ir uz keliasdesimt centu ir viskas ;uolrait buvo. Iki susitikimo prie vandens.

#123122   Ignelis
 11 Bir 2009 11:46
nezinau man tai nesinori isviso eiti i ta parduotuve, ne del principu, bet aplamai to pacio veido matyti kuris tave nei is sio, nei is to uzsipuole :lol: ir stengiuosi grynu dabar nesiotis smulkiom islaidom kaip svinukam, karabinam, kabliukam ir t.t... :-D :-D

#123131   Agis
 11 Bir 2009 11:57
saturnas, tu teisus, ale kazkaip norejosi ta pykty sumazinti ;-)

#123132   audrutis
 11 Bir 2009 11:57
saturnas rašė:Nemoki prekiaut - nedirbk iswis tokio darbo :twisted: :!: Nesuprantu tokiu pasakymu kaip sugadino nuotaika kitas pirkejas , ne ta koja islipo is lowos , nedawe zmona :roll: :-D
100% palaikau :!:

#123368   Edebisi
 11 Bir 2009 22:52
../;nzv

#123372   orangitto
 12 Bir 2009 00:11
Padirbes pardaveju pradejau ir pats elgtis kitaip kitose parduotuvese ir dar drauge pamokau tai sako durnas tu kaskoks :-D Neinu be reikalo jei man ko nereikia nusipirkt arba bent neciupineju neklausineju ir netrukdau kitiems zmonems. Nu ka pasakyt gaila man tu zmoniu kur lanksto tuos rubus nuo ryto iki vakaro kai koks balvonas is neturejimo ka veikt istampo ismeto ir iseina nosi krapstydamas i lubas ziuredamas. Nu kokio velnio ateit klaust ciupinet p***t prota kad kitur pigiau ir zinot kad tu tikrai nepirksi nieko :D Pilnai suprantu ta pardaveja kuri tave isdejo i suns dienas nu aisku as stengiuos taip nedaryt visgi yra kaskokia etika bet kaip lipa ant galvos ir tyciojas tai atsakau tuo paciu tada supranta kartais kad ne namie randas. Tu aisku pikto nenoredamas tuos svinus pirkai ir kitaip neturejai visko gi buna kad kaltas lieki :) man irgi kartais kai nera pinigu perku is korteles kai neina net isimt bankomate ziuri skersai :-D bet kai ateina ale verslininkas perka dziku uz 3lt ir turi minkyt ta aparata, aisku gerai kai nieko nera bet jei ele stovi ir zinai kad kiti pirks normalias prekes ima nervas :) O jei tokie 3 ar 4 is eiles su kortele ir poto dar tu ant galo pakliuvai ;-) Dar daznai pasitaiko tokie gezai kur treningus baltus is anglijos labdara gave ir pederastkes po pazascia. E pardavejas kur cia kruciausia meskere :-D nu ka nesiusi gi i visas puses zinai kad nepirks eini ir pasakoji toks darbas. Nu bet tema ne ta cia kad isiplest :roll: As tikrai nemanau kad rovanose pardavejai yra kokie nemokantys bendraut zmones nors tinklas nemazas teko bendraut su daugeliu. Ir tas pasakymas negali tai nedirbk tokio darbo idomu ar autorius robotas be emociju ir jam niekad nebuvo gyvenime panasiu situaciju kad ir koki jis darba dirba :) Ir pabaigai geriausias klientas tas kuris kanors perka :!: ;-)

#123376   Ignelis
 12 Bir 2009 00:52
na as cia su atvimi taj nesutinku ishtikruju ;-) pirkdavau is tos rowanos ne tik svina ir kabliukus :-D faktas tas kad daugiau nebepirxiu ir jie jau praranda pastovu klienta :idea: kam rupi pelnas ir apyvarta tas gudriau masto ir siekia ne tik ta karta parduoti, o stengiasi kad zmogus uzeitu ir sekanti karta rimtesniam apsipirkimui. tu cia skundiesi kox sunkus ir nemalonus darbas o nepamanei galbut tox darbas visai ne tau, jei jis tave taip vargino ? :? pabandyk kad ir maximos kasoj diena pabuti ;-) ejau ejnu ir eisiu i tas parduotuves klausiu teirausiuosi ir ishsirinkes geriausia nusipirxiu ;-) :) taip kad jeigu zmogus nko nepirko is taves, nereiskia, kad nepirko isviso ;-) jis paprasciausiai viena karta apejo apsiziurejo ishsirinko keleta variantu, ir po to derejosi del palankesniu pirkimo salygu :cool: Kiekvienas protingas klientas ieshkosi sau geriausio varianto o ne azarto apimtas tashkosi :grin: tjp kad, Tavo darbas yra tavo pareiga o pareigas reikia vykdyti neklystant, kad ir sukastais dantimis. Na nesiplesiu as cia pasakodamas apie marketinga ir kaip reikai gyventi :-D ;-) tai tiek ;-)

#123383   audrutis
 12 Bir 2009 07:18
Orangitto, tu tiesiog bandai aklai teisint savo kolege, nieko daugiu. O ir tavo pamastymai neatitinka sio laikmecio. Jeigu visi taip mastytu, gryztume i sovietinius laikus, kai pardavejai galejo ne tik kad drasiai demonstruot savo nepasitenkinima nieko detu klientu, bet aplamai pasiust kibenifeni ;-) Mano klasioko mama dirbo mesos parduotuveje, tai baisesnes arogancijos dar paieskot reiktu. Tiesa, laikai buvo kiti, o jos pareigos - vienos svarbiausiu mieste. Dabar laikai kardinaliai pasikeite ir norint issaugot klientus turi juos aptarnaut taip, kad jie visada sugryztu atgal. Kas taip nedaro - toli tikrai neis. Tarkim as jei nueinu i parduotuve ir bendraudamas su pardaveju pajauciu diskomforta, pasijauciu kaltas ar panasiai - i tokia parduotuve as nebegrysiu. Na nebent visiskai nebus alternatyvu. Ir tokiu zmoniu yra daug ;-)

#123420   SauliusM
 12 Bir 2009 09:50
orangitto rašė:Padirbes pardaveju pradejau ir pats elgtis kitaip kitose parduotuvese ir dar drauge pamokau tai sako durnas tu kaskoks :-D Neinu be reikalo jei man ko nereikia nusipirkt arba bent neciupineju neklausineju ir netrukdau kitiems zmonems. Nu ka pasakyt gaila man tu zmoniu kur lanksto tuos rubus nuo ryto iki vakaro kai koks balvonas is neturejimo ka veikt istampo ismeto ir iseina nosi krapstydamas i lubas ziuredamas. Nu kokio velnio ateit klaust ciupinet p***t prota kad kitur pigiau ir zinot kad tu tikrai nepirksi nieko :D Pilnai suprantu ta pardaveja kuri tave isdejo i suns dienas nu aisku as stengiuos taip nedaryt visgi yra kaskokia etika bet kaip lipa ant galvos ir tyciojas tai atsakau tuo paciu tada supranta kartais kad ne namie randas. Tu aisku pikto nenoredamas tuos svinus pirkai ir kitaip neturejai visko gi buna kad kaltas lieki :) man irgi kartais kai nera pinigu perku is korteles kai neina net isimt bankomate ziuri skersai :-D bet kai ateina ale verslininkas perka dziku uz 3lt ir turi minkyt ta aparata, aisku gerai kai nieko nera bet jei ele stovi ir zinai kad kiti pirks normalias prekes ima nervas :) O jei tokie 3 ar 4 is eiles su kortele ir poto dar tu ant galo pakliuvai ;-) Dar daznai pasitaiko tokie gezai kur treningus baltus is anglijos labdara gave ir pederastkes po pazascia. E pardavejas kur cia kruciausia meskere :-D nu ka nesiusi gi i visas puses zinai kad nepirks eini ir pasakoji toks darbas. Nu bet tema ne ta cia kad isiplest :roll: As tikrai nemanau kad rovanose pardavejai yra kokie nemokantys bendraut zmones nors tinklas nemazas teko bendraut su daugeliu. Ir tas pasakymas negali tai nedirbk tokio darbo idomu ar autorius robotas be emociju ir jam niekad nebuvo gyvenime panasiu situaciju kad ir koki jis darba dirba :) Ir pabaigai geriausias klientas tas kuris kanors perka :!: ;-)
as kaip dirbes irgi zukles prekiu parduotuvej galiu tau taip pasakyt. Buciau as tavo sefas ir perskaityciau va tokia tavo zinute tai lektum *PYP* is darbo ta pacia diena...
Nieko asmenisko jeigu ka...
:roll:

#123422   Jonvabalis
 12 Bir 2009 10:01
Toki poziuri deklaruoti, kaip orangito, krizes metu siek tiek per daug drasu, nes bedarbiu ir norinciu aptarnaut su sypsena, kad ir neperkanti, o tik ciupinejanti rubus klienta vis daugeja...
Isvada persasi paprasta - profesionalumo stoka bandoma pateisint zmogiskaisiais faktoriais, kaip bloga nuotaika ar kt...

#123434   blight
 12 Bir 2009 10:43
Na pardaveju dirbt, kaip jau dauguma ir minejo, tikrai ne bet kas gali. Kaip yra skirtingi pirkejai, taip yra ir skirtingi pardavejai... Bet geras pardavejas turi prisitaikyti prie tu visu skirtingu pirkeju. Nes tarkim ash ir pats puikiai zinau kad esu ish tu "uzknisanciu" pirkeju :-D Ilgai ziurineju, renkuos, vartau, sukioju, purtau, glostau ir t.t. ir labai daznai isheinu nieko nenusipirkes. Paskui apziurejes viska suvirshkinu, ir gryztu kur man priimtiniausia ta preke isigyt. Vat tada ir matai kaip skirtingai pardavejai elgiasi. Vienoj parduotuvej Kaune ash ciut ne kaip "persona nongrata", tik izengiu pro slenksti, tai pardavejas tuoj neria kaip zuikiai i krumus, apsimeta kad uzsiemes, tai vala vynioj, tai dar ka, net stebiuosi ju ishradingumu. O kai kazka apziurineju ir pardavejas laukia uz prekystalio, tai jam tiesiog rankos dreba ish nekantrumo. Na nori nenori bet tada jauciuos nesmagiai ir savaime suprantama tos krautuves slengsti daznai vengiu perzent, nes puikiai zinau, kad mano iprociai tuo klausimu nepasikeis :roll: ../;nzv Ten dazniau lankysiuos tik tada, kai pasikeis pardavejo poziuris (arba pats pardavejas :lol: ). Nes kitose parduotuvese visgi pardavejai su manim :-kvankt "tvarkosi" tikrai puikiai ir visada man ten malonu gryzti :-D ::liux
Tai vat tokie butu pastebejimai eilinio :-kvankt pirkejo aimis.

#123637   orangitto
 12 Bir 2009 23:37
SauliusM idomumo delei del kokiu priezasciu? :roll: matai dar zukles parduotuves skirias savo lygiu nzn kokioj dirbai bet daugumoje buna totali betvarke apie dulkiu valyma kalba net neina nuo atidarymo :-D darbas gerokai palengveja. Ten kaip pastebejau kiekvienas sau seimininkas ir niekas tu pardaveju nekontroliuoja, nori ruko, nori pardavineja, dar ir telika turi kiti parduotuvej :-D tai ir elgias kaip namie. Pas mus to nera, esam pasamdyti zmones kurie dirbam savo darba kas yra nurodyta pasiskirstom sale ja priziurim ir nuolatos valom.
O nuolatini klienta ar jis desru parduotuvej ar batu ar zukles visalaik aptarnauja maloniau nes ji atsimena kad ir koks jis idomus butu zmogus :)

#123638   vital(vilnius)
 13 Bir 2009 01:36
sudas ta rovana ir kai kurie jo pardavejai debilai :twisted: :-D einu i ta rovana "paprikalovatca" is pardaveju,reikes kada slapta kamera paimti,vot bus juoku :lol:
vilniui ira tukstanciu kart geresniu parduotuviu uz rovana :!: :cool:
p.s oragnito pasakik savo rovanui sefui kad jis skupesnis uz suvalka :lol:

#123656   orangitto
 13 Bir 2009 12:10
I dar poto skunziates kad blogai aptarnauja kai ateinat pasityciot is zmoniu ir trukdyt dirbt. Tai pats ponas ir pasakykit jei kas nepatinka toj rovanoj :)

#126708   kipsus
 30 Bir 2009 10:06
Likimas davė tupėti Estijoje Tartu mieste kelias dienas, gal kas žinot čia vertų dėmesio parduotuvių ar dar ko, susijusio su žūkle?

#130247   Ignelis
 17 Lie 2009 21:30
gal kas turit informacijos ar yra klaipedoj zhukles parduotuve dirbanti visa para? ir adresiuka jeigu butu galima... :shock: kazhkaip per velai susiruosiau i karkle......... :oops:

#130260   Edebisi
 18 Lie 2009 00:22
liktai kaip ir nera bet zinau kuri dirba nuo 3:30 :roll:

#137950   Tanius
 03 Rgs 2009 18:03
Nu va nezinau ar cia rasau, bet iskilo problemele, kad aisku Aises sandely isejau nieko nepeses, nors nelabai ir bandziau lyst y akis, kazkaip geda truputy, darbuotojas lauke ruke tai paklausiau kur galim valo nusipirkt, pasake, kad pagrinde parduotuves aptarnauja. Tai va gal atsiras koks geras klaipedietis, ar koks kitas zvejukas kuris ten apsipirkt zada artimiausiu laiku ir galetu man paimt Pe superio spulike, o gal net ir turi dabar daugiau uzsipirkes, tai jai kas zades apsiimti papildomom problemom su manim i PM :-D Dekui.

#137956   Ignelis
 03 Rgs 2009 18:22
nereikejo kreip demesio :) jie ten tik tyngi krutintis... :shock: ash pries keleta savaiciu buvau gumu ir galvakabliu... irgi atejau zhalias, tik internetu pasitixlines ar imanoma mazhmenine prekyba, pasakiau ko reikia, o jie nesistengdami "mes didmenine prekyba, parduotuvem tiekiam ir pan" tj poto priminiau kad prekiauja ir mazhmenine prakyba ;-) tada raukydamasis diedas palydejo mane iki guminuku ir galvakabliu... aishku viska siule imti po kiek supakuota ;-) bet maciau ten ir praimtu dezuciu su galvakabliais/guminukais... tjp ir apsipirkau ;-) ajshku kai apsipirkineji kaip fizinis asmuo jie taiko 20proc antkaini, o didmenine kaina laiko paslaptyje :lol: tai fig znaet kox tas realus antkainis ir kokia ta didmenine kaina :shock: :lol: visdelto siektiek pigiau negu parduotuvej... ;-)

#137973   Tanius
 03 Rgs 2009 19:11
Nu va viskas jau kaip ir sutarta, net nustebau kaip greit. Didelis dekui vaidziui -:saliut

#151358   Vegys
 10 Lap 2009 13:42
Vilniuje, Šiaurės miestelyje, priešais Norfą ("Parkas") atsidarė nauja žūklės prekių parduotuvė. Pavadinimas berods "Valas". Vakar buvau užėjęs. Na .... Nesužavėjo manęs. Pagal dabartinį asortimentą (kuris man kažkuo panašus į "Laikas Žvejoti", nemažai tokių pat prekių) daugiau orentuojasi į pigesnius įrankius ir visko po truputį. Mačiau Jaxon ričių, iš įrankių nesinorėjo nė vieno pasižiūrėt. Na, kažkaip nei šis nei tas. Nors gal čia tik man taip susirodė ? Gal ateityje dar pasitaisis ? Sakė, pilnai dar visko negavę, nesusikomplektavę. Pardavėjai pasirodė gan draugiški.

Man kažkaip labiau patinka šiek tiek specializuotos parduotuvės. Pvz Fabijoniškių 2 - viskas aišku, į spiningistus orentuota parduotuvė. Pvz karpininkams ten nėr ko važiuot. Va Fanatikai - daugiau sakyčiau karpinkams. O kai dedama visko, po truputį - man nelabai ... :roll:

#152032   Edosius
 12 Lap 2009 15:30
SatanKlaus rašė:Bandžiau vakar nulėkt į AbuŽvejus "pakratyt" kelių spiningų.. Alia kažkaip ytartinai jie ten inventorizuojasi..... Ar tik nebus vienai geriausių parduotuvių amen? :? Kas žino patikimą info ar jie toliau dirbs ar ne :?:
Tikiuosi su spiningais šy tą bendro parašiau :roll:

#152035   SauliusM
 12 Lap 2009 15:38
nebedirbs, bet neuzilgo turetu atsidaryt nauja parduotuve prie Zalgirio stadiono su tom paciom prekem. kiek supratau, savininkas pardave versla.

#152036   SatanKlaus
 12 Lap 2009 15:48
Supratau, ačiū, lauksim naujos kai atsidarys. Tikiuosi Gintautas dirbs :!:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis