Lamiglas rašė:MINDULE o kokius butent trukumus radai abziurinedamas wild riveri ar avida , turejau wild riveri neturiu prie ko prikibti , man atrodo croixsas labai akuratnai daro spiningus tai ne lamiglasas su savo kreivais blankais arba talonas su prastoku rankenos kamsciu ( nesakau kad visi bet kelis teko matyti)
Lamiglas'o neturejes nei vieno, nuomones neturiu, bet pazhystamas zhvejys ant vandenyno kranto verkia, kad abu tureti suluzho ir ishsiuntus i Life Time Waranty nieko nevyksta ir jau 3-4men kaip negauna meshkeriu atgal...
Kas del St Croix'o tai jau minejau, tas pats modelis vienas prie vieno aprashyme chiupinejasi visishkai kitaip... Del kokybes neturiu nusiskundimu... Pas teva du wildriver'iai tarnauja jau 6-8 metus (8.6", Fast action, Hi-Power)... Pats praeita rudeni buvau priverstas nusipirkti nauja kota, po to kai suluzho Penn'as, radau ta apie kuri minejau... Ishsirinkau viena ish dvieju buvusiu parduotivej, kitas ir po puses metu ten buvo... Labai patenkintas darbu ir kokybe... Tik va vel kaip minejau, kito su tokia struktura (akcija) teko ieshkoti beveik puse metu

.
St. Croix Avid ish vis buvau suzhavetas, nors kolkas chiupinejau tik parduotuvese, bet iki pavasario manau turesiu ir toki. Tik juos taip pat reikia rinktis, kai randi parduotuvej 5 (tokius pachius aprashyme) ir kiekvienas vis kitoks rankoje, reikia ishsirinkti ta kuris labiausiai priimtinas...
Kazhkas klause apie atsisiusdinima... Ash asmenishkai to niekada nedarysiu, jau geriau sumokesiu truputi daugiau, bet turesiu tai ko ieshkau...
http://mindule.blogspot.com/ Darbas reikalingas tiktai tiems, kurie nemoka žvejoti!!! <º)))))><