Nu kagi audruti prisiprasei... daba klausyk eGZperto nuomones...
pirmas kairej virsui- su tokiu tik ale auksle pagauta keli eseriai ir kelios silkes- tvicinasi bent man geriausia haotiskais trumpais patraukimais- pauzes pagal tos dienos zuvies nuotaika. Tavo spalva geresne- dirbs 100proc. (plius sitas tavo spinu tvicinsis gerai, tarkim L-minou66 jau ant ribos- mano nuomone)
zemiau- nebandziau-neturiu;
zemiau stoperis - cia kaip suprantu 7cm? pas mane toks tik palukiantis ilgai tylejo bet vienam ezere dave i kaulus visiem kitiem (eseriai, salatukas). Su suspenderiu darbas toks- 2-3 agresyvus tymptelejimai ir stebi vala pauzes metu- buna vaziuot pradeda...
toliau L-minnou- klasika, gaudo visos spalvos 100proc... bet geriausios neturi, o ji juoda nugara, oranz pilvas, auksiniai sonai su dviem juodom juostom per sonus vingiuojanciom...
apatinio neturiu;
is desines puses tai rapalas naudoju tik x-rap ir teisinasi dvi spalvos- melyna nugara tamsiai ir geltoni sonai su roziniu pilvu bei raudonas visas ugninis. Tik va 6cm visai nepatiko, o8cm gaudo stabiliai, ale tavo kotui per dideli ir per sunkus (mano nuomone);
salmo is esmes nepatinka tvicui man, na tiesiog haotiskai barskini anuos ir tikiesi kazko, ale man ner kantrybes...
Jei ka naujo pasakiau- i sveikata, nors labai abejoju ar kazka labai naujo isgirdai