Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#122974   orangitto
 10 Bir 2009 21:53
Cia berods xrapas uzklauses buvo. gavom zalt voblerius jau ryt po pietu bus prekyboj bent kauno rovanoj tai tikrai, vilniuj nzn kaip suksis :cool: kainos palei 30 lt.

#123026   Vegys
 11 Bir 2009 08:00
orangitto, apie šiuos eina kalba http://www.zaltnad.com/shop/ ? Papasakok kas per vobleriai .... ;-) Ar tik dabar gavot ir nėr dar atsiliepimų ? Man tai negirdėti .... :oops:

#123094   blight
 11 Bir 2009 11:05
Cia ju puslapis: http://www.zalt.se/
Pats nebandes, bet keleta (zalt, zalt z) jau planavau angsciau laiko pasiimt, bet galvojau kaina bus bishkeli mazesne. Pats dar nebandziau nei vieno, bet apie analogishkus Xrapas rashe cia

#123263   blight
 11 Bir 2009 17:44
Katik ish Rovanas... Zalt'u pasirinkimas tikrai neblogas, spalvu ivairove mirguliuoja, tik va su sinking'ais prasciau. Kaina tai tiesa sakant man jau bishki per didele, nu bet kai tiek laukiau... tai patrypciojau bishki aplink prekystali, bet visgi isigijau viena tipishka dzerka suspendinga su uodega Zam Z Tail 80gr (ilgai svarsciau katra imt - suuodegi ar beuodegi - nes uz uodega visgi reikejo palikt +9lt, bet pagalvojau, kad tokio suuodegio analogishko kolekcijoj neturiu) ir labiau velkiavimui (gal isheis ir padzerkaut) floating (kitokiu nebuvo) Zalt 19cm 64gr. Ish mazesniu visai simpatishkai atrodo tvicinginiai ZAM 8cm, bet shitu jau tiek ishleidus sazine ne pro kur neleido pirkt :roll:
Paveikslėlis

#123265   cesius
 11 Bir 2009 17:51
Nu y nafig, uz Aisiny buldoga 49lt :grin:

#123270   blight
 11 Bir 2009 18:02
cesius rašė:Nu y nafig, uz Aisiny buldoga 49lt :grin:
Cesiau nenervuok, galvoji lengva buvo pinigine plonint :evil: Jei bus laiko bandysiu savaitgali patampyt, gal atsipirks :lol:

#123271   cesius
 11 Bir 2009 18:06
Nu y nafig , as tik uz super shad rapus tiek moku :grin: , nepirkciau :grin:
dar ir uodega gaidiskos spalvos :grin: :-D

#123274   savas
 11 Bir 2009 18:09
Vlasenko viens prie vieno tokiu voblu gamyba is epoksidkes apraso nuo a iki z, su nuotraukom kiekvienam formos gamybos etapui. Tik ilgas procesas, kol forma gaunas, bet paskum kas netingi ir pinigi daug neturi..... ;uolrait

#123275   cesius
 11 Bir 2009 18:11
Taigi as cia tik juokauju, superinis bus masals, tik jau po kokiu poros zvejybu padzeidzinciau uodega y ka nors priimtinesnio, bet cia tik mano mintis :roll:

#123277   blight
 11 Bir 2009 18:28
cesius rašė:Taigi as cia tik juokauju, superinis bus masals, tik jau po kokiu poros zvejybu padzeidzinciau uodega y ka nors priimtinesnio, bet cia tik mano mintis :roll:
:-D Nejuokauk. Uodega 9lt - toks pat beuodegis Zam Z kainuoja 30lt. Beje maciau yra uodegu ir atskirai pirkt, supakuotos po 3vnt, kaina kaip normalaus voblerio 21lt :-D O shiaip tai apie Zamus rusai neblogai atsiliepia, ale killeriai.
Pasigamint tai ash irgi visokiu bandau, bet jei nori pasidaryt graziai, viska sudejus, ir medziagas ir ypac laika netaip jau ir pigiai gaunas kaip atrode priesh juos darant... imesiu kelias foto greitu laiku ;-)

#123278   cesius
 11 Bir 2009 18:30
Pirkciau uodegu rinkinuka :!: Ryskalai pamiskej, pasyvios karjeruose ir Vsio :grin: Jamciau :!:

#123301   SauliusM
 11 Bir 2009 20:15
siandien uzmaciau kokius tai ownerio voblikus. labai panasus i bugeye bait, tik kad akys neissoke tokios. gal kas nors ka nors apie anuos galit papasakot? nu tokie kazkur 4 cm storuliai.

#123311   Tanius
 11 Bir 2009 20:34
pz galvojau net akys issoks :D 9lt uz uodegytes, kurias siam forume kazkurioj temoj buvo parodyta kaip uzsidet ant bet kurio trisakiuko. Peprjauni mikriuka, ties trisakio asele viena daly uzmauni kita daly su uodegyte priklijuoji ir turi. 9 lt :?: :shock: gera krize :D

#123344   orangitto
 11 Bir 2009 21:44
oho kiek diskusiju uzvire :D kaina normali kaip ir visur :) uodegos foto atrodo mazos istikruju tai dydzio sulig didziausiu relaxo tvisteriu. Uodega 7lt kainuoja :) Kiek teko dometis viduj garso kapsule is tokiu horizontaliu vamzdeliu ir barska kaip barskutis :) ziuresim kaip bus as mazuosius isbandysiu nes dzerku nemetau. Gamintojas apraso bent zalt modeli kaip imituojanti tingiai judancia zuvele.

#123367   orangitto
 11 Bir 2009 22:42
river2sea labai panasiu arba net tokiu paciu yra :)

#123393   maske
 12 Bir 2009 08:10
o kur vilniuj galima rasti R2S produkcijos? o ypac dominyu poperiukai ju... ;-)

#123397   Xrapas
 12 Bir 2009 08:20
maske rašė:o kur vilniuj galima rasti R2S produkcijos? o ypac dominyu poperiukai ju... ;-)
"FANATIKAI" užsivežę, naujuose įpokavimuose...ir naujom kainom :shock:
Keletą esu matęs pas INĄ, dėl poperių- negarantuoju. Esu pas ją pirkęs Bubble Pop 65, bet jau senokai.

#123446   audrutis
 12 Bir 2009 11:51
Turiu klausima tvicingo meistrams. Nusprendziau ir as pamegint pagaudyt lydekiokus siuo budu, t.y. nuo ul-ininko bent laikinai tapt light -ininku :) Kadangi kota naudosiu ul-ini 841 IMX, su masalais labai stambintis negaliu. Taigi nuguzejau siandien Romadon, pasikliaudamas teorinemis ziniomis nusipirkau 5 juozukus, dar 2 turejau is anksciau, bei turejau 2 salmukus ir 1 rapala. Turiu dabar 10 vobleriuku kolekcija, kuria bandysiu realizuot tvicinguojant. Gal galit paziuret i mano vobleriukus ir ivertint kurie is ju tinkami siam zukles budui, kurie ne, taip pat ar pakankamai platus mano pasirinkimas, ar vobleriai labai jau vienodi. I spalvas nekreipkit demesio, nes fotkinau su blitsu ir jos visiskai issikraipe. Is anksto dekui ekspertams :roll:
Niuxa, tavo nuomone butina, nes tavo fotoreportazas kai zvejojai su tevuku man padare ispudi, kad ismanai si reikala ;-)

Paveikslėlis

#123447   SauliusM
 12 Bir 2009 11:59
va apie ta antra nuo virsaus kairej pusej ir man nuomone idomi butu, o tai guli jau keli metai dezes kamputi taip neisyk dar vandens nemates :-D

#123449   audrutis
 12 Bir 2009 12:03
SauliusM rašė:va apie ta antra nuo virsaus kairej pusej ir man nuomone idomi butu, o tai guli jau keli metai dezes kamputi taip neisyk dar vandens nemates :-D
Sita turejau is anksciau, kelis kartus svaides bet nieko anas dar nesudomines. Idomus toks labai :roll:

#123451   maske
 12 Bir 2009 12:25
Xrapas rašė:
maske rašė:o kur vilniuj galima rasti R2S produkcijos? o ypac dominyu poperiukai ju... ;-)
"FANATIKAI" užsivežę, naujuose įpokavimuose...ir naujom kainom :shock:
Keletą esu matęs pas INĄ, dėl poperių- negarantuoju. Esu pas ją pirkęs Bubble Pop 65, bet jau senokai.
dekui, bandysim patikrint..[/quote]

#123452   Xrapas
 12 Bir 2009 12:27
audrutis rašė:... kurie is ju tinkami siam zukles budui...
negaliu pasakyt, kad dažnai tvičinguoju, bet iš pavaizduotų, kiek atpažįstu, esu mėginęs visus.
Manau, iš esmės šitie YZ tinkami visi, gal tik antras nuo viršaus man daugiau pasiteisino "stok- eik" :lol: technika.
O trečias, jei čia tas, skęstantis- tikras virtuozas :gutgut :lol:

#123453   audrutis
 12 Bir 2009 12:33
Taip Xrapai, tas trecias - skestantis. Zinojau, kad jis geras, tad nepagailejau 39 litu :evil: Ai, tiesa, 10% pritaike, tai biski pigiau gavosi :roll:
Saunu, kad nenusipirkau nesamoniu, nes apie tvicinga zinau tik visiskai teoriskai, o ir tai labai mazai - nemegstu zukles teorijos, megstu praktika :grin:

#123455   blight
 12 Bir 2009 12:39
Tvicint tiks ~ visi. Perdaug kazko naujo neprirashysiu, tik nuo saves galiu pridet, kad man ish YZ tvicingui sekmingiausias butent toks kaip pirmasis 3D minnow identishkas tavajai spalvai ;-) Vienoj uztvankoj (ten vanduo praktishkai visada drumstas) jis lydekom man vienas ish favoritu ;-)

#123459   Xrapas
 12 Bir 2009 12:59
Ir dar...L-minnow 66, būtent tokio pat spalvinimo- šįmet jau "davė į kaulus" Daugų lydekoms :-D . Geriausiai dirbo traukiamas kiek neįprastai: kuo energingesnis, agresyvesnis patraukimas, kai spinigas nuo suspurdėjusio vobleriuko net suvibruoja, ir 2-3 sek pauzė. Valą reiktų kontroliuot, nes kibimai praktiškai tik grimzdimo metu. Švelniai, tolygiai trukčiodamas juo nieko nepagavau :neutral:

#123486   DainiusM
 12 Bir 2009 14:24
Nu kagi audruti prisiprasei... daba klausyk eGZperto nuomones... :twisted: :oops:
pirmas kairej virsui- su tokiu tik ale auksle pagauta keli eseriai ir kelios silkes- tvicinasi bent man geriausia haotiskais trumpais patraukimais- pauzes pagal tos dienos zuvies nuotaika. Tavo spalva geresne- dirbs 100proc. (plius sitas tavo spinu tvicinsis gerai, tarkim L-minou66 jau ant ribos- mano nuomone)
zemiau- nebandziau-neturiu;
zemiau stoperis - cia kaip suprantu 7cm? pas mane toks tik palukiantis ilgai tylejo bet vienam ezere dave i kaulus visiem kitiem (eseriai, salatukas). Su suspenderiu darbas toks- 2-3 agresyvus tymptelejimai ir stebi vala pauzes metu- buna vaziuot pradeda...
toliau L-minnou- klasika, gaudo visos spalvos 100proc... bet geriausios neturi, o ji juoda nugara, oranz pilvas, auksiniai sonai su dviem juodom juostom per sonus vingiuojanciom...
apatinio neturiu;
is desines puses tai rapalas naudoju tik x-rap ir teisinasi dvi spalvos- melyna nugara tamsiai ir geltoni sonai su roziniu pilvu bei raudonas visas ugninis. Tik va 6cm visai nepatiko, o8cm gaudo stabiliai, ale tavo kotui per dideli ir per sunkus (mano nuomone);
salmo is esmes nepatinka tvicui man, na tiesiog haotiskai barskini anuos ir tikiesi kazko, ale man ner kantrybes... :-D
Jei ka naujo pasakiau- i sveikata, nors labai abejoju ar kazka labai naujo isgirdai ;-)

#123489   audrutis
 12 Bir 2009 14:30
Dekui visiems uz patarimus, ypac dekui niuxai uz toki issamu atsakyma.
Tas stoperis taip, pas mane skestantis, nors turiu kelis ir plaukiancius, bet mazesnius - naudoju upese.
Beje L minnow turiu ir ta tavo pamineta spalva, tik jau 33 mm. Na o bet taciau peiliukams ir tokio dydzio tiks :twisted:

#123493   DainiusM
 12 Bir 2009 14:32
Vat kazkaip keistai su jais... šš ir ėė dirba panasiai ir abu very gud, o ęę toks biski nevykes kazkoks (bent man), nors zuvi kazkiek gaudo... bet ėė nepalyginamai geriau gaudo net ir maza zuvi. :roll:

#123515   Xrapas
 12 Bir 2009 15:04
niuxa rašė:...ęę toks biski nevykes kazkoks (bent man), nors zuvi kazkiek gaudo...
Pas jį tie susikabinantys kabliukai truputį nervina, pakeitus mažesniais (trumpesniu kotu) visai neblogas masaliūkštis...
Dėl spalvų- ėė ir ęę man kažkodėl efektyviausi su violetiniais plėmais ant šonų, bet ir gaudžiau ti stovinčiam hčo ;-) :-D
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė