uzvakar ir as atidariau,vakar per diena tuscia tai siandien patingejau vaziuot,spiningeli minijoj ramiai mojavau kol draugas nepaskambino ir nepasake jog siandien kimba nidojAiris rašė:uzvakar "atsidariau" Karkleje. uzkibo kg lasiuks ant zilvino. vanduo skaidrus, ramu. siandien vel mausiu ant vakarinio kliovo.
Kad jau derėtų sakyt "tuoj tuoj ir didžiuma pasibaigs...", jeigu kąf'eD rašė:tuoj tuoj ir mazu prasides.. as jau po truputi moraliskai pakuojuos ateinanciam savaitgaliui![]()
Strimelės niekur nedings iki rudens... Čia jų ganyklos, pasibaigs nerštas - atsitrauks netoli, iki 10-15 metrų gylio, ir dar su savim lašiakus nusives...Airis rašė:kai stirmele dings nuo pakrantes, tada ir prasides normaliu lasiaku kibimas.dabar anie sotus , kaip bajorai
jo uzvakar kai kartu buvom as irgi du kliovus turejau ale pasiseke tik tau. dar as ultralaita meciau, ale kai tu isegei, baiges motyvaciaekspreimentuot ir perejau ant klasikines sistemos. a vot vakar vakare su Taaciu nulekem ant vakarinio kliovo ir toj pacioj vietoj praktiskai tuo paciu laiku kaip tu uzvakar emiau 62cm ilgio patele. tsakant irgi atsidariau. darinejant pilve radau ka tik praryta sviezia stinta. jame sita zuvis 22,5gr (spec tokia su more silda pagal uzmetima palygint pirkau) pjautine blizge. dar beje bandziau su multiku metyt. tai meta multas principe ta pati kaip ir beinercine. nors pirma kart gyvenime su juo meciau. bet cia gal metymo su nevskaja patirtis suveike, nes barzdu kazkaip irgi nepridariau. bet ne del uzmetimo o todel kad ciort jevo znajet kokiu greiciu blizge trauki man tas multas nepatiko. ir siaip beinercine patogiau rankoj laikyt vala vyniojant. tai kazkaip po pirmos nurautos blizges dugne ir meciau ta multa atgal kuprinen. tai va tiek. ajnu dar apie pleksnes ir nemuna kitose temose parasysiu.Airis rašė:uzvakar "atsidariau" Karkleje. uzkibo kg lasiuks ant zilvino. vanduo skaidrus, ramu. siandien vel mausiu ant vakarinio kliovo.
Davai parashyk (pats) kaip atidarei ir maudymosi juroje sezona. Bo ash galiu su pagrazhinimais parashyt... Juk ir zhuvy tu pagavai tik del to, kad feisa buvai vandenin inkishes ir matei kur shlakis stoviSauliusM rašė:Airis rašė: ...
emiau 62cm ilgio patele. tsakant irgi atsidariau. darinejant pilve radau ka tik praryta sviezia stinta.
...
dar beje bandziau su multiku metyt. tai meta multas principe ta pati kaip ir beinercine. nors pirma kart gyvenime su juo meciau. bet cia gal metymo su nevskaja patirtis suveike, nes barzdu kazkaip irgi nepridariau.
audrutis rašė:Chebryte, noreciau paklaust ar brendat kas siuo metu juron ne su neoprenais, o su kvepuojanciom bridkelnem? Turiu itarima, kad su pastarosiomis galima margucius nusaltNeturiu patirties tokioje zukleje, kai uzbrendi ir visa laika buni uzbrides, t.y. neislendi daznai kaip kad spiningaujant upeliuose
Aaaa, tai cia jau daug visko po apacia, cia tai tikiu kad ir as nesusalciau. Gaudant upeje, kai daug judi, tai daugiau nei flysai ir drenaziniai nepasirengsi po bridkelnemrytukas rašė:aš bridau su airiu ir saulium šeštadienį
po apačia norfino drenažiniai, kalsonai, norfino fleesas ir demisezoninio kompleto kelnės. jokio pavojaus kiaušiukam tikrai nelieka.
audrutis rašė: Aaaa, tai cia jau daug visko po apacia, cia tai tikiu kad ir as nesusalciau. Gaudant upeje, kai daug judi, tai daugiau nei flysai ir drenaziniai nepasirengsi po bridkelnem
o ka ten rasyt. nu nukrito mano naujojo multiko viena detale vandenin, nu toks marazmas ant virsaus kur uzsispaudzia, kad tipo pirstu laikyt patogiau butu kai vala vynioji. nu tai va pamaciai kurioj vietoj dugne ans guli. tai ir nardziau kol issitraukiau. benardydamas za odno ir kur zuvis stovi ir kur blizge reik mest apsiziurejauTaacis rašė:Davai parashyk (pats) kaip atidarei ir maudymosi juroje sezona. Bo ash galiu su pagrazhinimais parashyt... Juk ir zhuvy tu pagavai tik del to, kad feisa buvai vandenin inkishes ir matei kur shlakis stovi
Brendu su neoprenais ir kelnes tokios http://www.salmo.lt/shop/ziemine-aprang ... 5-XXL.htmlaudrutis rašė:Nu bliamba gal as tada jautresnis, o gal vienu flysu neuztenka (naudoju vision polartec), ...
O kiek tu visko po apacia pasirengi ir kiek mazdaug laiko su tais apdarais nebuna salta tokiu metu
lygiai su tokia pat apranga istoviu Nemune isibrides 4 val ir nereikia isbristi-nesalta.Be neoprenu-20 min ir i krantaTaacis rašė:audrutis rašė:Brendu su neoprenais ir kelnes tokios http://www.salmo.lt/shop/ziemine-aprang ... 5-XXL.html
dabar galiu atstovet nors ir valanda ar daugiau- neshalta. Zhiema dar drenazhus dejausi ir ilgai nestovedavau, bet shalta nebuvo. Neoprenai mano nestori, 3 arba 4 mm (tikrai ne 5mm).
nu tai principe teisingai ir atsake, nes toj lasiu zvejyboj tai principe braidymas po jura, maudymasis saltam vandeny, sokinejimas per bangas, blizgiu i toli svaidymas sudaro kokiu 90% viso uzsiemimo. valteloj tai viso sito malonumo nebeliktu. o lasisos tai cia tik tarp kitko... vistiek toli grazu ne kiekvienoj zvejyboj kibima apturi, nekalbant jau apie pagautas zuvisVitolis rašė:O va man jau seniai pasistojo mazas....klausimuks. Kodel visi brendat, shalat savo velykas ir nei vienam nedashunta sest i pustinuke ir tokiu pat atstumu ramiai metyt. Kazkada buvau paklauses, tai man atsake (skleroz prokliatyj nepomniu kas) kad ner kaifo atseit sedintNeisikirtau
Nu lygiai toks pat buvo pasistojes , kalbant apie pleksnes. Kam nuo kranto mojuot, jei keliais yriais mostelejes gali tiesiog is gumeskes zvejot.Vitolis rašė:O va man jau seniai pasistojo mazas....klausimuks. Kodel visi brendat, shalat savo velykas ir nei vienam nedashunta sest i pustinuke ir tokiu pat atstumu ramiai metyt. Kazkada buvau paklauses, tai man atsake (skleroz prokliatyj nepomniu kas) kad ner kaifo atseit sedintNeisikirtau
O ash va su tuba ir lastais norejau plaukt. Bet prigasdino mane, kad srove mane nafik nunesh... *PYP* bijau dabar.Vitolis rašė:O va man jau seniai pasistojo mazas....klausimuks. Kodel visi brendat, shalat savo velykas ir nei vienam nedashunta sest i pustinuke ir tokiu pat atstumu ramiai metyt. Kazkada buvau paklauses, tai man atsake (skleroz prokliatyj nepomniu kas) kad ner kaifo atseit sedintNeisikirtau