Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #101845   intelektas2009
 08 Kov 2009 13:26
Kiek zveju tiek nuomoniu.Visi zvejai turi savo tvitra nuomone tuo klausimu.Kiekvienas spiningas turi savo pliusu ir minisu.Bet rinkoje varzosi Tikrai geri zinomi spiningai G.LOOMIS LAMIGLAS ST.CROIX SHIMANO,kiekvienam zvejui kiekvienas kotas tinka pagal jo pasirinkima ir bendrai nuspresti sunku.Pradejau zvejoti pries daug daug metu kininietisku spiningu ir tikrai pagaudavau tos zuvies,praejus keliems metams Gavau dovanu nuo draugo Lamiglas uzsikabinau tikrai malonus daiktas,paskui perejau ant ST.CROIX irgi geri spiningai,o paskutinius keturis metus gaudau tik su G.LOOMIS ir tikrai nekeissciau i joki kita prilipo ir viskas.

#101857   Airis
 08 Kov 2009 14:37
niuxa rašė:Nieks ir nevaro, tiesiog mano poziuriu nevertas jis tu pinigu, nebent blizgutis labiau svarbu negu blanko darbas... :roll: Bent kiek as ciupinejau tai man daug labiau speed masteris patiko... o be to airi kiek zinau pats atsikratei sito spino ir dar uz labai maza kaina. :twisted:
jau rasiau, kad nevertas tu pinigu. uz speedmasteri jis zymiai geresnis, nes turejau abu ir lesath ir speedmaster tokio pat uzmetimo svorio. o pardaviau(ne atsikraciau, o pardaviau) uz tokia kaina, nes pats pirkau uz tokia pat kaina,t.y.labai pigiai. ir pardaviau visus savo turetus spinus isskyrus avida, nes jau buvau nusipirkes cd blue rapida, kurio uzmetimo svoris dengia tris turetus spinus, o meta sis spinas ziauriai gerai--jau ismeginau juroje.

#101860   Lamiglas
 08 Kov 2009 16:04
gal daugelis nesutiks su manim , bet kas liecia gl 2 tai ju kainos tikrai per dideles - kazkur 550 lt ir tai tik pas aleksandra ir tai tik dabar , draugas is jo pirko pries pora metu uz 650 , tiek tada kainavo avidas kuris man visa galva aukstesnis uz gl 2 . Vien faktas kad galima sulenkti spina iki rankenos man nieko nesako , man atrodo kad gl 2 tai jau atgyvena (na dabar prasides) beje ar jie tikrai daromi is im6 anglies , ir dar kiek skaiciau rusu forumuose niekaip nesuprantu kodel jie (ne visi )taip nemegsta gl 3 - taip ir vadina - nikakoi

#101861   Lamiglas
 08 Kov 2009 16:49
seip tikrai ko neatimsi is gl 2 tai patvarumo ,ka as tik nedariau su juo - neluzta nors tu ka , bet man buvo per letas uztai ir pardaviau .

#101862   AndriusK
 08 Kov 2009 16:56
na biciuliai as nezinau, pats nesu gaudes su tais jau laikomais st.croix arba loomis, ar lamiglas, (tokiu pinigu neturiu) ;D :roll:
nieko pires geri irankiai jau vien palaikius seile tysta.. bet.. nors simet taupau ir manau kad turetu iseit kokis gloomis.. :-D
o seniau gaudziau su dam emotion 25 , visai mielas spiningelis ir nebrangus ir zuvi gerai laiko ir taip labai malonus (limpa kitaip sakant), bet atejo laikas ir pernai pajemau larus platinum triumph kuolas, bet ir dizainas ir visa kita is tolo tj kaip avidas gryn, tik savybes turbut skiriasi, :D :!: geras ji nera blogas bet tik su gumom didesniuose gyliuose arba su tokiais vobleriais kaip dt 10 kuris perlenkia liaunia spiningeli i astuoniuke.. :shock: :grin:
bet ko gera atejo ir man laikas si pavasary pajemt kiek rimtesni iranki i rankas.. tik nezinau kokio reikia.. :neutral: :neutral: :-:help! :d
o jei uz 450lt imanoma gloomis suveikt tada puiku..
:lol: :lol:

#101868   Lamiglas
 08 Kov 2009 17:15
bijau kolega kad uz 450 iseis specifinis spiningelis tai yra koks 180cm upetakinis arba vientisas dzig ir tik is gl 2 , jeigu jums tokio reikia tai kodelgi ne bet cia geriau pas Aleksandra kreiptis

#101873   Lamiglas
 08 Kov 2009 17:43
greiciau plius negu minus , nors as savo uz 300 pardaviau , apsispresk kokio nori ( ilgis, gramatura, medzega)jeigu ira galimybe papurtik parduotuveja ir pirmyn i paieskas :grin:

#101875   AndriusK
 08 Kov 2009 17:48
nesijaudinkit, :shock: :grin: nepatiks nejimsiu, nieko nereiskia man asmeniskai tie uzrasai ant blanko lomis ne lomis, tik siaip susidomejau: d :shock: :grin:
kazkaip dabar shimano clarusu susidomejau, ir pagal kainos ir kokybes santyky visai neblogas pasirode( beje is foto) :D :lol: :lol:

#101882   Xrapas
 08 Kov 2009 18:55
Lamiglas rašė:...man buvo per letas uztai ir pardaviau ...
Gal gali truputį plačiau... ../;nzv
Kokį GL2 modelį turėjai, kur ir kokiais masalais gaudei ir į ką pakeitei?

#101903   Lamiglas
 08 Kov 2009 20:30
Xrapas rašė:
Lamiglas rašė:...man buvo per letas uztai ir pardaviau ...
Gal gali truputį plačiau... ../;nzv
Kokį GL2 modelį turėjai, kur ir kokiais masalais gaudei ir į ką pakeitei?

galima placiau , turejau str 1024s 260cm 10-21g , gaudziau pagrinde sventojoj (jonavos r.) lydekas guminukais arba tvenkiniuose is valties , kadangi man kaip minejau pasirode minkstokas isigijau lamiglas certified pro 96med-mag x mts nuo 7-17g ir juo esu labai patenkintas

#102034   Vitolis
 09 Kov 2009 14:05
Ar turesi Vaz, ar Moskviciu, ar Mersa. Koks skirtumas atrodo. Vistiek tu savo marshruta nuvaziuosi ir reikiama tashka pasieksi. Gaudysi su made in china, su Shimano, su St. Croixsu, ar GL. Koks skirtumas vistiek zuvies daugiau nepagausi. Na bet komforto lygio negali sulygint Vaz su MB, kaip ir Kinietishko su GL. Kai esi "ligonis" tam tikrame reikale, tai tau jau tikrai ne tas pats su kuo tu vazineja ar zvejoji. Ir turbut kiekvienas teisus savo pasirinktame kely. Nereiketu piktintis, jei atsiranda kitokia nuomone apie jo pasirinkta kelia ir patirtus ispudzius. Gal kada ateis laikas ir jis isitikins, kad galbut klydo, o gal mazu taip geriau ir jis liks prie pasirinkto visa likusi savo gyvenima (kuo ash labai abejoju). Ir nesuprantu tokiu pasisakymu, kai zmogus neturintis irankio, ar dar visai nedaug ji naudojantis ima ir iki beprotybes ima peikti arba girti savo pozicija nepakesdamas kitokios nuomones. Ir dar, nereiketu piktintis, kad laikas nuo laiko vel gryztama prie tos pacios temos. Tai naturalu ir manau neishvengiama.

#102050   AndriusK
 09 Kov 2009 15:28
sveiki, gal kas ka gali papasakot apie shimano beast master spiningeli, koks ivertinimas? ;-) :!:

#102116   AndriusK
 09 Kov 2009 20:02
Lamiglas rašė:
knyvaa rašė:sveiki, gal kas ka gali papasakot apie shimano beast master spiningeli, koks ivertinimas? ;-) :!:

normalus spinas uz normale kaina senasis modelis skaitesi beveik nesulauzomas tik sunkus buvo , o klaruso nebenori

kas claruso nebenori? :neutral: :-D
jei apie mane cia tj as tik seip klausinejuosi.. ;-) :roll:

#106094   cesius
 25 Kov 2009 22:10
Cia ka tu gaudyt zadi su tokiu :?: 7-17 keistas, reiketu arba y mazaja puse arba bent jau 25

#106097   AndriusK
 25 Kov 2009 22:16
lydekas.. o kam tu man pasakyk vobleriams didesnio ismetimo? ;-)

#106099   cesius
 25 Kov 2009 22:19
O kai noresi kokia JUrate 25g rudeny dugnu pravest, ar ant dambos su 28 galva uzlipt :?:

#106108   AndriusK
 25 Kov 2009 22:39
tam yra atskiras spiningelis.. :[anuol tiksliau spiningas, sunkesnes klases, o dabr nusprendziau grynai tik vobleriams pajimti rimta iranki nes su vobleriais gaudau jaukokius gerus 5m o dar neprisiruosiau pajimt rimtesnio irankio.. :cool: :lol: :lol:

#106133   ramkis
 26 Kov 2009 08:42
knyvaa rašė:na man regis man pribrendo reikalas isigyti rimtesni kota, ir as noreciau pasikonsultuoti ar kas gal turite si kota? http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=3228 (manau visai tiktu vobleriams) pakracius rankoje gana smagus :roll: ;-)
Turiu toki jau 3 sezonai, liuks irankis. Baisiai universalus. Dirba ir su mazesniu svoriu, ir 40gr. blizge sveicia. Ir su voblomis gerai sutaria. Zodziu geras pasirinkimas.

#106166   Deividas
 26 Kov 2009 10:30
knyvaa rašė:na man regis man pribrendo reikalas isigyti rimtesni kota, ir as noreciau pasikonsultuoti ar kas gal turite si kota? http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=3228 (manau visai tiktu vobleriams) pakracius rankoje gana smagus :roll: ;-)
turiu toki,kol kas geriausias mano pasirinkimas.idealus dzigaut,jautrus.voblerius meta gerai,zuvi vargint jokiu problemu.o su siuo,kad ir trumpu kotu juroje lasius taip pat jamu :grin: kol kas geresnis variantas man nebuvo po ranka pakliuves (na nebent jau skirciau kur kas didesne pinigu suma) ;-)

#106378   Lamiglas
 26 Kov 2009 20:41
jeigu patinka greiti spiningai imk lamiglasa jeigu letesni gl 2 jiems abiems ir 30g jurate neproblema , tik man atrodo kad sitas lamiglas modelis yra liaudiskai tarent aukstesnes klases negu gl 2 ,cia mano nuomone :neutral:

#106388   kazbekas
 26 Kov 2009 20:57
Jeigu medium klases, tai kristu zvilgsnis ant Lamiglas MTS-o kokio nors. O GL2 man asmeniskai perdaug letas. Bet cia jau paciam zvejojanciam sprest, nes labai daug kas priklauso nuo asmeniniu iprociu ir net zvejo temperamento.

#106430   Deividas
 26 Kov 2009 22:35
kas liecia Gl2 ir lamiglas certiied pro x86 mts,tai gl2 yra ir maziau jautresnis,medizagos ne tokios aukstos kokybes kaip certified pro.

#106438   ALEX
 26 Kov 2009 23:18
Deividas rašė:kas liecia Gl2 ir lamiglas certiied pro x86 mts,tai gl2 yra ir maziau jautresnis,medizagos ne tokios aukstos kokybes kaip certified pro.
Kaip del metimo, zuvies isvedimo proceso, patvarumo ir kainos atzvilgiu? Cia gi taip pat yra kriterijai. Kurios medziagos klase bus aukstesne?
Analogas HSR1021 GL2 pav., jautrumo per akis
Ar visada yra gerai blanko forma - magnum, kuria turi X86 MTS ir HSR1021?

#106474   ramkis
 27 Kov 2009 09:37
As kaip nepriklausomas zmogus, galiu pasakyti taip, MTS turiu pats asmeniskai ir man jis labai patinka. O to GL apie kuri snekat neturiu tai ir nezinau. Cia reikia tam kuris pirks paciam nuspresti, ir neklausyti pasaliniu nuomoniu. Nes vieni girs viena, kiti kita, susinervinsi ir bus amen :grin:

#106483   jarwa
 27 Kov 2009 10:02
Labai gerai,kad randasi daugiau "gyrėjų" :-D ,kurie yra šiek tiek šališki...,na o visų kitų reikalas atsirinkti ,kas kam tinka :roll: .
Jeigu ŽT-je ne naujokas tai pastebėjote,kad yra ir jokiais komerciniais ryšiais nesusaistytų nuomonių :lol:

#106562   Xrapas
 27 Kov 2009 12:15
Lamiglas rašė:...sitas lamiglas modelis yra liaudiskai tarent aukstesnes klases negu gl 2 ,cia mano nuomone...
...ir brangesnis 200 Lt., manau, į tai irgi reiktų atsižvelgti :roll: .
Korektiškiau būtų lyginti su ;-) :
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1609

#106930   Kosmosas
 28 Kov 2009 20:40
Nusipirkau G loomis HSR 9000, siaip patinka, lengvutis, greita akcija, aisku dar nebandziau zvejyboj, bet neramina vienas dalykas, blankas kazkoks kaip brokuotas, apie siu spiningu padarymo nekruopstuma girdejes, bet ar neatsilieps zvejybos kokybei. Pardavejes tikino kad ne. Pridedu foto, patarkit
[img=http://img208.imageshack.us/img208/2175/dsc01880x.jpg]

#106936   AndriusK
 28 Kov 2009 21:08
nurimk ir nekreipk demesio.. :cool:
pazvejosi pamatysi, bet abejoju ar cia kas baisaus.. :lol: ;-)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė