Kiek zveju tiek nuomoniu.Visi zvejai turi savo tvitra nuomone tuo klausimu.Kiekvienas spiningas turi savo pliusu ir minisu.Bet rinkoje varzosi Tikrai geri zinomi spiningai G.LOOMIS LAMIGLAS ST.CROIX SHIMANO,kiekvienam zvejui kiekvienas kotas tinka pagal jo pasirinkima ir bendrai nuspresti sunku.Pradejau zvejoti pries daug daug metu kininietisku spiningu ir tikrai pagaudavau tos zuvies,praejus keliems metams Gavau dovanu nuo draugo Lamiglas uzsikabinau tikrai malonus daiktas,paskui perejau ant ST.CROIX irgi geri spiningai,o paskutinius keturis metus gaudau tik su G.LOOMIS ir tikrai nekeissciau i joki kita prilipo ir viskas.
jau rasiau, kad nevertas tu pinigu. uz speedmasteri jis zymiai geresnis, nes turejau abu ir lesath ir speedmaster tokio pat uzmetimo svorio. o pardaviau(ne atsikraciau, o pardaviau) uz tokia kaina, nes pats pirkau uz tokia pat kaina,t.y.labai pigiai. ir pardaviau visus savo turetus spinus isskyrus avida, nes jau buvau nusipirkes cd blue rapida, kurio uzmetimo svoris dengia tris turetus spinus, o meta sis spinas ziauriai gerai--jau ismeginau juroje.niuxa rašė:Nieks ir nevaro, tiesiog mano poziuriu nevertas jis tu pinigu, nebent blizgutis labiau svarbu negu blanko darbas...Bent kiek as ciupinejau tai man daug labiau speed masteris patiko... o be to airi kiek zinau pats atsikratei sito spino ir dar uz labai maza kaina.