sliekai dzikai matiliai yra, karosiuku irgi buna bet kiek buvau paskutiniu metu tai tuscias akvariumas buvo gal neima ziemai.kleckas rašė:tai gal verta uzsuktio gyvo masalo, lervuciu, sliekiuku idomu butu
![]()
![]()
Pagarba parduotuvei, kuri draudimo laikotarpiu neprekiauja karosiukais. Keliose paklausdavau "ar zinot kad draudimas zvejyba naudojant masalui zuvytes ?", tai arba numygdavo ka nors .... Ir manes neitikins, kad karosiukus perka zuklei Kursiu mariose ...orangitto rašė:karosiuku irgi buna bet kiek buvau paskutiniu metu tai tuscias akvariumas buvo gal neima ziemai.
As niekad negaudau ant gyvu zuveliu nes nesuprantu tokios zvejybos tas pats kas ir skrituliu statymasVegys rašė:Pagarba parduotuvei, kuri draudimo laikotarpiu neprekiauja karosiukais. Keliose paklausdavau "ar zinot kad draudimas zvejyba naudojant masalui zuvytes ?", tai arba numygdavo ka nors .... Ir manes neitikins, kad karosiukus perka zuklei Kursiu mariose ...orangitto rašė:karosiuku irgi buna bet kiek buvau paskutiniu metu tai tuscias akvariumas buvo gal neima ziemai.
Marsh taisykles pasiskaitythamis rašė:naudok 5 vnt. prie valties ir bus viskas gerai
tai dbr kaip suprantu jei valtyje pvz 3 zvejai tai ir skrituliu daugiau gali is vienos valties? kazkokia nesamone, arba ne taip supratau.hamis rašė:buvo galima naudoti nedaugiau 5skrituliu, ant ledo nedaugiau 3. cia iki nauju taisykliu. dbr tikriausiai jau pono tiesa.
man tik dvi pardes i galva ateina, zuklys ir kita priesais macdonald'a neatsimenu pavadinimo.kleckas rašė:Reikia pagalbospasakykit kokia parduotuvele kuri butu arciausiai PC "SAVAS" prie kalnieciu poliklinikos esancio.... Almarijas nedirba.... arba jau persikele...
Priesh McDonalda irgi "Almarijas"...kleckas rašė:Reikia pagalbospasakykit kokia parduotuvele kuri butu arciausiai PC "SAVAS" prie kalnieciu poliklinikos esancio.... Almarijas nedirba.... arba jau persikele...
Vilniuje Vižinu prekiauja ''Triturus'' parduotuvė Fabijoniškių g. 2Vitolis rašė:Gal galit pasakyt, kokios zvejybines parduotuves Vilniuje prekiauja Vision produkcija. Domina trumpos nepershlampamos striukes
ir liemenes.
Arba SIMSo panashus pribambasai.
o Simsais ar tik ne Romada prekiauja, tiksliai negarantuoju, bet jei taip tai vilniuj dvi yra - Mindaugo g. ir Šeškinės g. kažkur .. antra nauja ir didesnėzhaltys rašė:dėl Simsų nežinau