Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#98182   alkanas
 19 Vas 2009 21:49
Kosmosas, ar verta isleist tuos pinigus spiningui pats turi nusprest, is kur mum zinot, ka tu supranti sakydamas vert/neverta, kaip vertini :?: ...
as isleidau, ir man verta, nes nusipirkau tai ka norejau : lengvuma, jautruma, liaunuma...

#98228   ramkis
 20 Vas 2009 09:11
Na cia paciam spresti, mes stai su Rolu Sv.Valentino proga griebem 842-2. Tai mano 4 amerikietis :lol:

#98230   ramkis
 20 Vas 2009 09:18
P.S. bet liko problema del rites :evil:

#98235   DainiusM
 20 Vas 2009 09:38
Tai cia kazkas Daiwa Luvius gi pardavineja po 700 lietuvisku, problema issisprestu akimirksniu ;-)

#98238   ramkis
 20 Vas 2009 09:54
Kazkaip nerimtai, jei Stella 1000, bandyciau?

#98248   DainiusM
 20 Vas 2009 10:44
Na jei jau luvias nerimtai tai galima exist`a bandyt... :roll: Del stelos nezinau, nei turejau nei zvejojau, parduotuvej malaizietisko rinkimo i rankas pasiemiau tai klibejo labiau negu pas mane esantis malaizietisko rinkimo techniumas (tas tiesa sakant kol kas isvis nekliba), gal brokas pasitaike ar koks velnias. :roll:

#98253   ramkis
 20 Vas 2009 11:08
Bet ten is daivu siulo tik dideles 2500 ir 3000. Jos 842-2 netinka :evil:

#98265   DainiusM
 20 Vas 2009 11:36
Na exist`o svoris berods 180g, taigi balansuos labai graziai spina, o bugnas didokas... bet uz tai perdavimas 4.7:1 ir del to gerokai rite patvaresne. Nemanau, kad nuo 5g masalu metimo nuotoli labai itakos, aisku galima pasikeist didyji zieda i didesni, tada bus ciki (as butent taip ir mastau pasielgti). :roll:

#98274   Xrapas
 20 Vas 2009 12:39
niuxa rašė:... Del stelos nezinau, nei turejau nei zvejojau, parduotuvej malaizietisko rinkimo i rankas pasiemiau...
Kur čia tokią užėjai :shock: ?
Negi ir STELLA Malaizijai atidavė?

#98320   ramkis
 20 Vas 2009 14:34
Aciu Xrapaui uz nuoroda, dar labiau susimutinau :twisted: tai Daiwas ispeikia, tai dar visokiu nesamoniu ir galiausiai nuo pagrindines temos nueina i pievas,na bet cia kaip ir visuose forumose. Galvojau apie Daiwa bet dabar suabejojau. Esu nevilty, o tuojau reiks eit zvaigzdzuve medziot :twisted:

#98343   kazbekas
 20 Vas 2009 16:12
orangitto rašė: Tai taip juk pas mus visi pardavejai perka jas nes pigesnes :D
Na jau. Prasyciau konkreciu pavyzdziu, nes Shimano riciu kaina nesiskiria, nesvarbu kur ji butu pagaminta. Per drasu taip teigt.

#98380   AndriusK
 20 Vas 2009 18:39
na cia zinoma neisemiama tema, bet skaitau ir ziuriu zmniu sakanciu kad larus platinum spinn serijos spiningeliai blogai..:)
man asmeniskai visai patiko.. butent blue tas,:d kur tipo panasiausias i croixa:D, nors jis ir kietas bet prilipo gumom svejojant 'kopytais'
visai nieko ir rapalos dt serejos didziaisiais vobleriais.:D
siaip truputy kietokas, o kaip jjus manot?

#98399   AndriusK
 20 Vas 2009 19:07
darencas rašė:dar nebandytas as irgi nusipirkau toky laukia pavasario tada bus matyt :)
daRENcai ir tu ta blue tipo paimiai kur kaip avid atrodo.:DDD? :!: :shock:

tai ir as ta blue turiu man sakau patinka ir ziedai kas svarbiausia geri tikri fuji:D

#98669   Lamiglas
 21 Vas 2009 21:07
sveiki , noriu ir as pasidziaugti larus platinum , turiu 305 m 10-21g tikrai uz tokia kaina geras spinas , 30g meciau drasei ziema , slakiuka sausio pabaigoj 2 kg is neries uzsimeciau prie kranto ant ledo , atlaike gyvate :)

#98795   darencas
 22 Vas 2009 19:50
turejau st.croix nuo 3.5 iki 14 pardaviau nepatiko per daug parabolikas ir nusipirkau sau sita larusa platinium triupf bet dar nebandziau nieko negaliu pasakyti apie jy seip dabar labiau susidomejau ul zukle tai man uzteks ir sito nes daugiau laiko leisiu su mazgiais masaliukais :grin:

#98797   cesius
 22 Vas 2009 19:56
Kas daugiau gali taip perdot kaifa y ranka kaip parabolikas, as su paraboliku ykirtes lydeka uzsirukau ir net nesuku rites, viska padaro kotas :roll:

#98815   Airis
 22 Vas 2009 20:30
darencas rašė:turejau st.croix nuo 3.5 iki 14 pardaviau nepatiko per daug parabolikas ir nusipirkau sau sita larusa platinium triupf bet dar nebandziau nieko negaliu pasakyti apie jy seip dabar labiau susidomejau ul zukle tai man uzteks ir sito nes daugiau laiko leisiu su mazgiais masaliukais :grin:
reiketu dar parasyti koks kryziaus modelis, nes skaitantieji gali susidaryti klaidinga nuomone apie kota. manau ne avid, nes jie fast tipo

#98852   darencas
 22 Vas 2009 22:37
airis rašė:
darencas rašė:turejau st.croix nuo 3.5 iki 14 pardaviau nepatiko per daug parabolikas ir nusipirkau sau sita larusa platinium triupf bet dar nebandziau nieko negaliu pasakyti apie jy seip dabar labiau susidomejau ul zukle tai man uzteks ir sito nes daugiau laiko leisiu su mazgiais masaliukais :grin:
reiketu dar parasyti koks kryziaus modelis, nes skaitantieji gali susidaryti klaidinga nuomone apie kota. manau ne avid, nes jie fast tipo
butent avid man asmeniskai per minkstas nors jis fastas bet gaudant su mono valu jautrumo nulis uzsidedi pintuka viskas ok bet nevisur pintukas reikalingas aisku avidas masalus meto puikiai bet man neprilipo cia mano asmenine nuomone ir kaip kam kas patinka nesigyncisiu :cool:

#98853   cesius
 22 Vas 2009 22:41
Vitolis rašė:
cesius rašė:Kas daugiau gali taip perdot kaifa y ranka kaip parabolikas, as su paraboliku ykirtes lydeka uzsirukau ir net nesuku rites, viska padaro kotas :roll:
O su kokiuo cia paraboliku taip kaifuoji?
Su MIcado Magic Spin 2,7 up to25g

#98867   Skridžas
 22 Vas 2009 23:31
Originalu sakyčiau :roll: Patogu labai,bet vistek daznausi iki telkinio vazuoji sunkeliu jie ten linguojia kaip lasinai aant balkio,dar akis išbaadyti gali... :-D

#98868   Vitolis
 22 Vas 2009 23:33
Insiziurek. Jie kiekvienas atskirai viens nuo kito pritvirtinti. O kad jie jau taip linguot, na jei ant trusiku timpos, tadu sutinku :-D

#98870   Skridžas
 22 Vas 2009 23:52
Nu gerai vitoli geras išradimasd geras,maž gal greitaai ir tava vežyme mužnės tokias truiusiku gumas pamatyt? :roll:

#98888   Liveris
 23 Vas 2009 08:29
Na pas amerikonus dazniausiai spinai viendaliai, todel ir prisigalvoja visokiu pricendalu ;)

#98916   Fiskius
 23 Vas 2009 09:54
Vitolis rašė:Kaip jums patinka toks spinu transportavimo budas?
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... stid=77425
Nereikia jokiu tubu. Pavasari pakabinai, priesh ziema susineshiai i vidu. Visada po ranka.
Jei masina visuomet stovi garaze, tuomet gal ir nieko tokis pricindalas. Bet kieme juk nepaliksi sitaip ant akiu :roll:

Kadangi mano spinai nepatenka i ta kategorija, kai netycia pistelejus virsunele namie i lubas reikia tapkem uzsiklot :lol: :-D Tai as visai ramiai juos veziojuosi medziaginiam dekle bagazinej :roll: ;-)

#99191   rytukas
 23 Vas 2009 21:58
važiuojant nevienam į žūklę su nakvyne, kai imama palapinė, pavėsinė, dvi-trys valtys, maistas, malkos graibštai.
dažnai meškerykočiam iškyla rizika būti spūstelėtiems, tūboms nėra vietos ir t.t.
radau išeitį paprastą ir labai veiksmingą:
virš keleivio priekinės ir galinės sėdynių yra rankenėlės pasilaikyt (virš lango), tad belieka su lipučkomis (jei neturi tai tinka ir virvelės) prie jų pritvirtinti 7 meškeres ir ramiai keliaut.

#99879   Vitolis
 26 Vas 2009 13:11
Suiram rašė:Sveiki, bandau išsirinkti nebrangu spiningėli pavasarinei žūklei upėse ant vobleriuku 3-5 cm. ar šis variantas netiktu? Jis džigavimui, kaži ar man tiktu sapalams ir upėtakiams?
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?categoryID=894

Ar labiau toks tiktu? http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1731
Dziginiai kotukai dazniausiai buna su iklijuotom virshunelem. Taciau kai uz tokia kaina, tai manau visai padoriai galesi zvejot ir shapalus ir upetakius. Jei nuo kranto ir upese o ne upeliuose, tai vertetu rinktis ilgesni. Manau tada tinkamesnis pirmam variante 270. Jei mazame upelyje, tai rinkciausi Larus Hunter UL spin 180 . Jei ka, cia tik mano nuomone.

#99882   Vegys
 26 Vas 2009 13:16
Suiram, yra kazkoks Salmo Elite UL ar L spiningelis (bet ne Jig), as manau jis labiau tiktu. Nezinau is kokio tu miesto, bet jei is Vilniaus, tai ji maciau/ciupinejau Rivagryje. Kam tau tas jig gaudant vobleriukais ? :roll:
O jei esi Kaune - vienas zvejys sake, kad Kauno Rovanoj akcija Colmic spiningeliams vyksta. Sake uz 1/4 kainos upetakini spiningeli nusipirko. As Vilniuje kai ziurejau, tai Colmic'ui akcijos nebuvo.

#99884   Suiram
 26 Vas 2009 13:22
na nežinau kaip jus isivaizduojat maza upe, na sakykim dubysa,
venta atkrenta nes ten visgi nėra lygiu muselinei.

is salmo zejau sita Catana BX 210UL

Pagal kaina tai mane irgi traukia prie Larus Hunterio bet kaži ar nepasigailėsiu dėl jo ilgio, jei nuvyksiu i didesne upe ar nesijausiu kaip su degtuku.
Paskutinį kartą redagavo 1 Suiram. Iš viso redaguota 26 kartus.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė