antras stabdis tikrai nereikalingas. jamk su priekiniu , gera rite ir vargo nematysi.tekila rašė:Ar butinai karpinem ritem reikalingas tas kitas stabdis juk galima ir be jo gal patarsit.
Ir kaip tas SOKLIDERIS atrodo ar tenai valas ar kas nes nenusimatau maciau pardavime uzrasyta "KORDA" firmos SOKLIDERIS ant bugnelio 90m ar jis tinkamas.
Man asmeniskai su dviem stabdziais zymiai labiau patiko. Atsireguliuoji is kart priekini stabdi, pakerti ir is kart gali "zaist" su zuvim, nereik stabdzio reguliuot. Beje, tokia rite gerai tinka gaudant ir kitas stiprias zuvis. Airi, kokius minusus iziuri ritese su dvigubu stabdziu ?airis rašė:antras stabdis tikrai nereikalingas. jamk su priekiniu , gera rite ir vargo nematysi.
As naudodavau. Man patiko. Tiesa sakant, visad gaudydamas dugnine su karpinem meskerem naudoju ismetimo vala (pinta). Bent jau toks ispudis, kad su pintu ismetimo valu toliau galima uzmesti.airis rašė:gal truputi susimaisei ----shocklyderis , tai ismetimo valas, labiau taikomas jurai,nors buna ir karpiams
pas mane buvo vienos is brangesniu is baitruneriu-okuma epix modelis. parasiau savo nuomone, ar sutikti ar ne cia ,kiekvieno asmeninis reikalas. tas pacias rites (ryobi proskyer) naudoju ir ant surfu. labai geras bugnelio dizainas, long cast tipo, tolimi metimai, galingarelaxc rašė:na as naudoju cormoran rites su dvigubu stabdziu ir jokiu problemudar niekad nebuvoo kas liecia okumas ir kitas pigesnes rites esu tik mates kaip sankaba uzsistovi ir emimo metu ate kotui