na kaip medzioja tai nelabai matosikibirs rašė:va galite paziuret kaip musu gentainiai malku ilankoj stintas medzioja)
http://www.youtube.com/watch?v=quV1Cg0cYEU

na kaip medzioja tai nelabai matosikibirs rašė:va galite paziuret kaip musu gentainiai malku ilankoj stintas medzioja)
http://www.youtube.com/watch?v=quV1Cg0cYEU
gera ideja, bet kazin ar tos grandines metalines , ar eis privirintikarsiukas rašė:as tau patarsiu kaip padaryt kad grandines neslystu nuvaryk pas svarscika kad ant ju Šasu prideliotu su svarke ar kempu tada ir neslys o tos grandines juk apvalios uztai ir slysta
nu kad nejuodai lupa. katik nuvazevom paziuret, vienas kitas istrauke o kiti spokso. gal pusvalanduka i lupo bet dabar nieko gero.Vaidis24 rašė:Kruiziniam šiuo metu lupa juodai , skambinu sykį, antrą, nekelia, iš trečio kart susimilo ir pakėlęs sako LUPAM
ir numetė ragelį
homeris99 rašė:nu kad nejuodai lupa. katik nuvazevom paziuret, vienas kitas istrauke o kiti spokso. gal pusvalanduka i lupo bet dabar nieko gero.Vaidis24 rašė:Kruiziniam šiuo metu lupa juodai , skambinu sykį, antrą, nekelia, iš trečio kart susimilo ir pakėlęs sako LUPAM
ir numetė ragelį
na po truputi i vakar kabinejos. per 2 H 23 stintosVaidis24 rašė:ką tik dabar skambinau, tai sakė dar kabinėjasi po truputį
Niekada nesupratau tokios rybalkos ir gal but nesuprasiu. Man toks veiksmas nekelia jokio zavesio. Panashu i nukvakima visishka.homeris99 rašė:na po truputi i vakar kabinejos. per 2 H 23 stintosVaidis24 rašė:ką tik dabar skambinau, tai sakė dar kabinėjasi po truputįo vot preita sekmadieni nuo 23 iki 2. 174 stintas dviese. vot tada nors veikt ka buvo nuleidi i tampo.
gal ir ryt taip bus
ir idomeuse kad visi ribokai issilakste liko keli ir lupa vietos kiek nori mesk kur nori
2x50st. ilankoj siandien.Vaidis24 rašė:homeris99 rašė:nu kad nejuodai lupa. katik nuvazevom paziuret, vienas kitas istrauke o kiti spokso. gal pusvalanduka i lupo bet dabar nieko gero.Vaidis24 rašė:Kruiziniam šiuo metu lupa juodai , skambinu sykį, antrą, nekelia, iš trečio kart susimilo ir pakėlęs sako LUPAM
ir numetė ragelį
tai aš per tą pusvalanduką matyt ir skambinau
Vitoli pritariu tau 100% nesuprantu ir as tokios kai reik subinem stumdytis man geriau ant ledo siokia tokia egzotikaVitolis rašė:Niekada nesupratau tokios rybalkos ir gal but nesuprasiu. Man toks veiksmas nekelia jokio zavesio. Panashu i nukvakima visishka.homeris99 rašė:na po truputi i vakar kabinejos. per 2 H 23 stintosVaidis24 rašė:ką tik dabar skambinau, tai sakė dar kabinėjasi po truputįo vot preita sekmadieni nuo 23 iki 2. 174 stintas dviese. vot tada nors veikt ka buvo nuleidi i tampo.
gal ir ryt taip bus
ir idomeuse kad visi ribokai issilakste liko keli ir lupa vietos kiek nori mesk kur nori
Uzjauciu, jei teko klausytis tokiu komentaru apie stintos prisipirkima, kaip ir musu ekipazuistirlic rašė:per penktadieny ir sestadienio ryta Nidoi 250 stintu ....
9kg cia kibo vidutiniskai ???denix rašė:vakar bvuvau liepojoj.nuvykom apie 6val.stynta kibo vidutiniskai iki 1val.pagavau 9kg. pradejo kaitaliotis srovekibimas tarpais
iki 4:30 dar 4kg. ledas uz tilto storas ant virsaus yra vandens.palei kranta ant ledo teka srove ir reikia brist.
taip taip, šeštadienį nuo 18:00 iki 07:00 kruiziniam -Vaidis24 rašė:homeris99 rašė:nu kad nejuodai lupa. katik nuvazevom paziuret, vienas kitas istrauke o kiti spokso. gal pusvalanduka i lupo bet dabar nieko gero.Vaidis24 rašė:Kruiziniam šiuo metu lupa juodai , skambinu sykį, antrą, nekelia, iš trečio kart susimilo ir pakėlęs sako LUPAM
ir numetė ragelį
tai aš per tą pusvalanduką matyt ir skambinau