Jei zuvis neima, zvejys ima!
Zaimonai,
http://www.zvejams.lt/index.php?objektas=1&id=10678
Zmogau man tik 16MatasM rašė:Butelį pasiimk, užkandos, jei imsi meskerėlę tai ir peikeną ar gražtą pasiimknusipirk uodo lervų (motyliuko liaudiškai). Nieko ten nereik daugiau. Apsirenk šiltai tik. Nu dar virvė, nagai išlipimui įlūžus ar liemenė nepakenktų. Dar lopetą mašinai atsikast pusnyse
Niekur! Kaip tik shiandien Salmolitos pardavejas shnekejo apie jas. Sako "kas cia darosi, visi kaip ishproteje ieshko ju". O ju tik pavyzdini stenda turejo, o sake gaut net neisivaizduoja kurvava rašė:Tikiuosi ziurejot makaules paskutine laida. tai klausimas, kur gal matet pirkt tu stebuklingu avizeliu? Apvariau kelias parduotuves ir pamaciau
nu blemba kas jas reklamavovava rašė:nu bet tai tada nesuprantu prasmes jas reklamuot![]()
kam bashliuot uz reklama, kai parduot nera ko.... absurdas kazkoks.
tu mums neaiskink, greitai kolys kur gavai, kiek kainuoja ir t.t. ir panasiai, o tai virpinimo dazniai, gaudymo technikablia-zinom mes tokius...makaulė rašė:nu blemba kas jas reklamavovava rašė:nu bet tai tada nesuprantu prasmes jas reklamuot![]()
kam bashliuot uz reklama, kai parduot nera ko.... absurdas kazkoks.![]()
![]()
reklamuoti buvo grazhtai,o ant avizeles TIESIOG gaudziau.......ir gerai pagavau-vsio,kur problemos
man keista ta panika,nu blyn nebutet ant TOS-TOKIOS PACIOS avizeles gaudyt,tiesiog gaudymo technika,virpinimo dazniai-va kur buvo esme.Uzsidek ant bet kurios avizeles karoliuka,nedek motyliaus ir fsio
Nu kodel reikia viska i burna ydet dar sukramcius
na ir vieliniu sargeliu suktu nera parduotuvese,ir ka?.....ir sportinio lafsaninio sargelio negausi.....ta masine panika-briedas man,kai zmones mano-va tik ant tos,ant kurios ir jis
drdoms
Pirks jis tau... Čia juk darbinė medžiaga... Rėmėjai iš savo pavyzdinio stendo atsegė, tai vot tačiau anok ir prašomvava rašė:... makaule, buk zmogus, atsakai kur pirkai, kiek kaina, kada dar tures ju ten? ....