niu va... sestadieni atidarem sezona
Is ankstaus ryto as , Padsakas ir mano vyresnysis sunus sedom i dzipa ir numynem link Baluoso. Privaziave Dubingius nustebom, kad sniego zymiai maziau nei Vilniuje, vadinasi forsuot pusniu nereiks...., svintant jau buvom ant ledo. Uzsikabinom sistemeles ir po biski pradejom zvejot.., is pradziu kibo vangiai, bet po pusvalandzio prasidejo juodas kibimas..., kibo ivariame gylyje, nuleidi, statai meskerele, o sargelis jau soka, pakerti ir atgal vynioji..., mano sunus istaruke is karto net 4 ..., pas mane po viena, kartais dvi..., Padsakas ir gi dirbo... karoce nebuvo laiko nei pakalbet nei parukyt..., bet po pusvalandzio zoras baigesi, kibo vi silpniau, daug tusciu pakirtimu , trauki sistema is 20 m gylio, istrauki, o stintos ner ..., per pietus aplamai kibimas dingo, i 15 min kartais barksteli per sargeli... Tame ezere tas yra desninga, rytinis kliovas sekmingiausias, per pietus stilius, arba viena kita, vakare kartais buna geras kibimas, kartais ne... .Mes isvaziavom apie puse dvieju, bet vakarinio kliovo kiek girdejau nebuvo.... As su Arnu pagavom 51 st., Padsakas 35 st., kaip pradziai tai skaitau visai neblogai...

bet kokios jos skanios zarazos