Na jeigu jau ikandi IMX tai tikrai neverta taupyti tu poros simtu ir isigyk GLX, turesi ir dziaugsiesi siuo spinu ir nekamuos mintys kuo anas geriau us sita. GLX pries IMX siek tiek lengviau, jautriau, smagiau ir sirdzei maloniau, kaskiek kietesnis.Jonvabalis rašė:Nuvažiuosiu ir būtinai kratysiu protingu veidu, tačiau kaip daugelis sako, kad kratydamas be masalo nelabai pajunti kas ir kaip. Būtu idomu sužinoti atsiliepimų kas turi ir išbandęs realiai.
Kartais gal ir visai neblogai, kai rankoj tik plastmasėniuxa rašė:... nesijaucia jokios plastmases paemus...
Paėmiau tą 210 cm 2- 12 gr, ilgesnis jau ne taip maloniai gulė rankoj. Su 2500 Shimano rite balansuojasi visai neblogai, mėginsiu eksperimentuot su tvičingavimu mažesniuose ežeriukuose. Standumo turi pakaktipeilis rašė:... kokia gramatura tavo skeletor one...
Na nenoriu sukelti dideliu gincu, kikvienas mes turim savo nuomone. Del GL3 kuo jis toks prastas taip ir nesupratau? Del mikstumo? Juk kievienam is musu negali patikti tik greitos akcijos kotai ir nevisur jie tinka. As apie GL3 SR782-2 galiu tik teigemai sneketi, tai buvo mano pirmas isigytas pries septynerius metus GL gaminys upetekiu zuklei ir as juo likau patenkintasniuxa rašė:arunai, seip pagal aprasymus butent sito modelio daugeliui labiau IMX limpa (beja anu atstovas is klp irgi ta pati sneka- anam IMX smagesnis), taip ka cia jau nieks aplamai nepatars, reikia paciam zmogui ziuret ir apsispresti. Va kad GL3 gaJdis tai galima atviru veidu sakyt...![]()
p.s. seip man pas tuos modelius ziedas paskutinis ziauriai per mazas idetas plius rankena pas anuos tikrai durnavota... ale blankas labai smagus.
Tiesa sakai Niuxa. Turiu jau keleta metu techniuma ir iki shiol normaliai zvejodavau ir ji labai saugojau, naudojau pagrinde Upetakiams ir kirshliams. Irankelis tikrai vertas demesio uz jo kaina. Jei nutarsi ji isigyt, galiu pasiulyt ir savaji. Stovis- idealus. Jis man dabar kaip ir patapo nereikalingas. Neseniai isigijau GLX 842. Shiu dvieju, mano manymu visishkai skirtingu spinu tiesiog nepadoru lygint. Ju klases visishkai skirtingos. Tai zinoma mano nuomone.niuxa rašė:Viskas ok, bet tada pirk shimano technium, sumokesi dvigubai maziau ir turesi ta pati rezultata...
Nu *BLYN*, anksciau negalejai leptelt, kad netelpa. Nuvarau, sakau duokit man 50 kanalizacijos vamzdzio gabala. Tai su mova ir dviem dangteliais sumokejau 18,36Lt ir varau namo. Matuoju, sakau tuoj nureshiu gala, apipjausiu truputi movos viduje esanti riebokshli, nes paskui dangtelio neis ishtraukt, matuoju vidualkanas rašė:puikiai telpa i 75mm kanalizacijos vamzdi, ju senukuose yra, i 50 netelpa
Puikiai supratau. Su plaukianciu grindu kilimuku shita minti ir pats galvojau, kaip tik dar turiu pora lapu atlikusiu rusiniuxa rašė:blight tai koki pasigriebei viendaliSeip nusipirk plono paralono kur buna su folija is vienos puses tarkim (aisku labiau tiktu toks kaip ziguliukams stogus anksciau vilkdavo... arba yra toks panasus materiolas kaip po plaukiojanciom grindim klot tik kokiu 0,5-0,6cm storio irgi yr su folga is vienos puses. Atmatuok ploti, ka i vamzduka susuktas lystu i vamzdi is vidaus ir bus tavo spinui patalai... nu gal supratai ka norejau priburbet cia...