6ny buvau ties darsuniskiu...tai nieko apart pugzliu...na dekui uz info tadaLAURUX rašė:kiek siemet buvau, ir teko girdet tai nieko gero. geriau varyciau i KM ant sroves
temos pavadinima skaitei?fastas rašė:ar ziurejote gismeteo prognoze,ateina pavasaris ,vasario menuo praktiskai jau nebetures minusines temperaturos,bus vien tiktai pliusinetas pats ir iki kovo vidurio,,vien pliusas
;tai ka mieli spiningo broliai ziurim ka dekluose turim
jus sakete,kad silavote buvote kazkada uzsuke...norejau paklausti gal netycia siom dienom buvote ten?!kazin kaip kliovas ten...gal kuojos kimba...juk atlydys...LAURUX rašė:uzvakar piliuonoje ties sodais: 10 plakiu, kelios plotkes ir daug pugzliu
deje, daugiau silavote siemet zvejot neteko. o ir plotkiu mes ten nepagaunam- tik eseriai, nors girdejau, kad kiti pagaunaevaldas123 rašė:jus sakete,kad silavote buvote kazkada uzsuke...norejau paklausti gal netycia siom dienom buvote ten?!kazin kaip kliovas ten...gal kuojos kimba...juk atlydys...LAURUX rašė:uzvakar piliuonoje ties sodais: 10 plakiu, kelios plotkes ir daug pugzliu
Jei akumas 12V, tada per 20W lemputę pratekės 1,67A srovėairis rašė:na elektrikai, greitai imetame formule, kaip paskaiciuoti , kiek laiko degs 20w lempute su 130a/h akumuliatoriumi? bliamba baigiau tokius mokslus, o apie akumus nieko nestudijavom![]()
ar minkotos akumui nieko neatsitiks nuo salcio?
airi, nežinau kokia pas mane lempute prisabačinta prie perenoskes (žinau kad Javos motociklo), tai su savo 100 minnkotos akumu, dvi paras be problemu atlaiko vėgeliaujant.airis rašė:na elektrikai, greitai imetame formule, kaip paskaiciuoti , kiek laiko degs 20w lempute su 130a/h akumuliatoriumi? bliamba baigiau tokius mokslus, o apie akumus nieko nestudijavom![]()
ar minkotos akumui nieko neatsitiks nuo salcio?
PrašomAgis rašė:tu mums formule parasyk, o duomenis jau patys susistatysim
Šito nepaskaičiuosiairis rašė:sita asai seniai pasiskaiciavau, bet kiek realiai issilaikys 12v itampa ir lempute svies pilnumoje?
Akumui einant į pabaigą pradės mažėti įtampa, todėl ir lempa pradės šviesti silpniau. Taigi 78 valandų nelaikys, nes čia yra teorinis akumo išsikrovimo laikas.