aciu, supratau. o vidurini (kur fotkej) turiu (arba juodai panasu) ir esu kelis lydekiokus nedidelius istraukes ant joniuxa rašė:Seip as cia pirma pasitaikiusia fotke ikisau, idomu buvo guru isprovokuoti, bet panasu, kad guru nera...![]()
vava ten gi rapalos ratlinai, neria jie kaip agis sako del savo tvirtinimo tasko, plius snukis toks ale liezuvelis. Dirba tankiai virpedami. Pirkau juos is nostalgijos panasios konstrukcijos rusiskiems vobliams- anie man labai kibus budavo, o situ normaliai nepavyko apgaudyti.![]()
Jop, nillsas tai toks kosminis, gan savo tiskas daiktas, galima pradzioj keliais stipriais rites pasukimais "uzvaryt" i didesni gyli, o paskui suletint pravodke, jis eina uzduotam gylyje.
Viduriniai salminiai, kaip ir neturiu nieko gudraus apie juos pasakyti...
Kaip dirba- gali šitam filmuke pažiūrėtvava rašė:... kaip tie du paskutiniai neria, jei jie liezuveliu neturi?...
As va turiu minti anuos isbandyt upej, kai buna krantas skardis, o po juo duobe ir prieit neina prie pat vandens turetu su sitais eiti pazaisti "is virsaus"...jarwa rašė:Man įdomu - nuo kranto ,o dar upėj...įmanoma gaudyti ratlinais ar ne![]()
![]()
,nes ežere iš valties - tai suprantu,o kaip nuo kranto
bandėt kas gal
Man tai atrodo,kad ratlinai gaudo ir upej,ir ezere. Ant skardzio taip pat turejau minti pabandyt (karjere),bet nespejau siemet (jau uzsalo), bandysiu kitais metais.niuxa rašė:As va turiu minti anuos isbandyt upej, kai buna krantas skardis, o po juo duobe ir prieit neina prie pat vandens turetu su sitais eiti pazaisti "is virsaus"...jarwa rašė:Man įdomu - nuo kranto ,o dar upėj...įmanoma gaudyti ratlinais ar ne![]()
![]()
bandėt kas gal
Bandžiau silikoninius ratlinus (berods Storm) Skirvytėje nuo betonkių ir iš valties. Šitam reikalui dirba super - eina palei dugną iki pat kojų, net kad ištraukti reikia vynioti lėtai, bo smarkiau patraukus laksto į šonus kaip koks balansyras. Taip kad jei reik pragaudyt duobes palei skardį arti saves geresnio masalo nesugalvosi.niuxa rašė:As va turiu minti anuos isbandyt upej, kai buna krantas skardis, o po juo duobe ir prieit neina prie pat vandens turetu su sitais eiti pazaisti "is virsaus"...jarwa rašė:Man įdomu - nuo kranto ,o dar upėj...įmanoma gaudyti ratlinais ar ne![]()
![]()
bandėt kas gal
sutinku visom4...........draugas tubausiu tvenkini netoliu valties 5 m gyli pakabinu su juo lydiSkumbrotas rašė:Bandžiau silikoninius ratlinus (berods Storm) Skirvytėje nuo betonkių ir iš valties. Šitam reikalui dirba super - eina palei dugną iki pat kojų, net kad ištraukti reikia vynioti lėtai, bo smarkiau patraukus laksto į šonus kaip koks balansyras. Taip kad jei reik pragaudyt duobes palei skardį arti saves geresnio masalo nesugalvosi.niuxa rašė:As va turiu minti anuos isbandyt upej, kai buna krantas skardis, o po juo duobe ir prieit neina prie pat vandens turetu su sitais eiti pazaisti "is virsaus"...jarwa rašė:Man įdomu - nuo kranto ,o dar upėj...įmanoma gaudyti ratlinais ar ne![]()
![]()
bandėt kas gal
http://www.salmo.com.pl/page.php?id=69 - kievieno modelio po viena !ansanas rašė:Gal galit parekomenduot is salmo kokius 5lydekinius voblerius plaukiancius ir negiliai neriancius ~0.5m.
.... ir kodel internetu ? Juk Salmo ner kazkokia retenybe Lietuvoje ....ansanas rašė:Bandyciau internetu uzsisakyti.
Nebūtinai vienos firmos iš karto penkius toms pačioms sąlygoms užsisakyti (nebent sąlygos skirtingos, o gylis toks pat).ansanas rašė:Gal galit parekomenduot is salmo kokius 5lydekinius voblerius plaukiancius ir negiliai neriancius ~0.5m..
Musishkiai spiningautojai gana rimti pvz. paciuose Drukshiuose naudoja Kevlaro pavadelius, tik zinoma storesnio diametro. Lydoku dantys ji ne taip greit iveikia. O ir lankstus, pan. kai pintas valas. Spiningaujant UL esherius, jei zinau, kad ten daznokai pasirodo ir lydokai, visuomet dedu ir pavadi ish jo. Ti dabar neatmenu firmos pavadinimo to mano turimo senojo. Jo ir spalva buvo pilka. O cia beveik juoda. Na pamatysim pavasari.cesius rašė:Nusipirkau ir as toky kevlara ir naudojau muselkai lydekoms , tik neteko patirt jo patvarumo, ar jis laiko ka nors