Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#89284   blight
 06 Sau 2009 12:27
Rapolas rašė:O ka pradet ,ziema?
Kuris universaliausias, ar kuris kibiausias?
A prie ko cia ziema? Ziema beje daugiausiai ir vyksta diskusijos apie voblerius (kaip ir daugumos didysis ju pirkimas), kai nera galimybes jais pagaudyt. :-D

#89285   Rapolas
 06 Sau 2009 12:34
laukiniskarpis rašė:sveiki kokios nuomones apie si vobliku rinkini,patarimai..........
Paveikslėlis
Na taj-togda komentuoju ...
Komplektas labai normalus ,bet nezinau kur gaudai.
Pastebejau viena tendencija-dominuoja shadai ir minnow ,o fatu kaip ir nera ,o gaila...
Antra, praktiskai visi-plastikiniai-iskyrus Aise ,tai gal irgi nera minusas ?
Siaip, tai as asmeniskau issirinkciau Salmo (ir spalav gera, ir normaliai metasi, ir kibus kaip ne kurie ).

#89292   Rapolas
 06 Sau 2009 12:51
laukiniskarpis rašė:sveiki kokios nuomones apie si vobliku rinkini,patarimai..........
Paveikslėlis
Komentuoju toliau:
Pirmoje eileje-antras-slakinis, ketvirtas (klounas)-superinis lydekoms.
Antroje eileje-nieko blatno ,nebent paskutinis...
Trecioje eileje-visi super,tik neaisku kam ta ‚tvichingini‘ reikejo ideti ?
Ketvirtoje eileje-pirmas ir antras ,kitu nebandziau.
Penktoj eilej-rekomenduoju-visi gaudo, o ypac-paskutinis :))

#89294   DainiusM
 06 Sau 2009 12:55
Vienam zmogui kibiausias vobleris gali visai nedirbti kito zmogaus rankose ir atvirksciai... pilstymas cia is tuscio i kiaura ir tiek. :neutral:

#89295   Rapolas
 06 Sau 2009 13:00
blight rašė:
A prie ko cia ziema? Ziema beje daugiausiai ir vyksta diskusijos apie voblerius (kaip ir daugumos didysis ju pirkimas), kai nera galimybes jais pagaudyt. :-D
Kaip ne keista butu ,tai JUS teisus si karta :))

#89296   Agis
 06 Sau 2009 13:05
Kažkaip norėtūsi informacijos apie jų traukimą.Tipo, ant to ir ano sulaukiu kibimų, kai pravedinėju taip ir taip, ant ano-taip ir taip...O tas pasakymas anas geras , o vat tas niekalas yra kažkaip abstraktu.Juk visi žino, kad kartais sudirba tas, kuris pirmas keliauja vandenin, bet tai neteisingai būtų spresti apie jo kibuma :roll: Būtų smagu, jei informacija atsirastų konkretesnė, tipo Xrapo stiliumi "Zvejojau tokiame ir tokiame gylyje, traukiau taip ir taip, prie tokio greičio dirbo normaliai, prie kitokio....
Žinoma, tai parašyti manau gali tik tas, kuris tikrai įvaldės konkretų modelį ir plius netingi pasidalinti patirtimi.

#89298   DainiusM
 06 Sau 2009 13:08
Rapolas rašė:Kaip ne keista butu ,tai JUS teisus si karta :))
blight uzsidek pliusa... raudona... :lol:

#89300   Rapolas
 06 Sau 2009 13:14
Agis rašė:Kažkaip norėtūsi informacijos apie jų traukimą.Tipo, ant to ir ano sulaukiu kibimų, kai pravedinėju taip ir taip, ant ano-taip ir taip...O tas pasakymas anas geras , o vat tas niekalas yra kažkaip abstraktu.Juk visi žino, kad kartais sudirba tas, kuris pirmas keliauja vandenin, bet tai neteisingai būtų spresti apie jo kibuma :roll: Būtų smagu, jei informacija atsirastų konkretesnė, tipo Xrapo stiliumi "Zvejojau tokiame ir tokiame gylyje, traukiau taip ir taip, prie tokio greičio dirbo normaliai, prie kitokio....
Žinoma, tai parašyti manau gali tik tas, kuris tikrai įvaldės konkretų modelį ir plius netingi pasidalinti patirtimi.
Agi, tikrai sutinku su Tavim.
O tai dauguma isstato savo arsenala ir galvok tada koki spininga su valu reikia pirkti ir kiek isleisti ...
Siaip, as tikrai nesiruosiau komentuoti ant ko negaudau ,bet jeigu as parasysiu ant ko tikrai kimba,tai manes nesupras net gaudantieji ,SORRY

#89301   vava
 06 Sau 2009 13:24
Rapolas rašė: bet jeigu as parasysiu ant ko tikrai kimba,tai manes nesupras net gaudantieji ,SORRY
bet tai cia ir gautusi normalus pasidalinimas patirtimi. Gal ir kiti pabandytu tai, ko dar nebande.
O bent jau paskaitytu , manau, su idomumu. Tad v period ;-)

#89302   Rapolas
 06 Sau 2009 13:35
vava rašė:
Rapolas rašė: bet jeigu as parasysiu ant ko tikrai kimba,tai manes nesupras net gaudantieji ,SORRY
bet tai cia ir gautusi normalus pasidalinimas patirtimi. Gal ir kiti pabandytu tai, ko dar nebande.
O bent jau paskaitytu , manau, su idomumu. Tad v period ;-)
SUprask ,gi pagaliau ,kad apie tai kitoje konferencijoje reiketu skaityt (Ne V Obidu....)

#89303   Agis
 06 Sau 2009 13:36
Nu tai galima juk nuoroda numesti, kur tos mintys išdėstytos

#89304   Rapolas
 06 Sau 2009 13:47
Agis rašė:Nu tai galima juk nuoroda numesti, kur tos mintys išdėstytos
Agi, isstatyk savo voberius, ir AS (tau ASMENISKAI) PASAKYSIU KIEK VALO REIKIA ISLEISTI IR KOKIAME GYLYJE JIE BUS KIBUS ,bet prasau ne daugiau penkiu ,OK?

#89306   kazbekas
 06 Sau 2009 14:01
Rapolas rašė: Agi, isstatyk savo voberius, ir AS (tau ASMENISKAI) PASAKYSIU KIEK VALO REIKIA ISLEISTI IR KOKIAME GYLYJE JIE BUS KIBUS ,bet prasau ne daugiau penkiu ,OK?
si bendravimo forma vadinasi forumu. ir tai ne vieta vaidint "samanus" bei visazinius. ir jei kyla noras bendrauti "asmeniskai" - manau tam yra "privatas".

#89317   DainiusM
 06 Sau 2009 15:01
Nu ir fruktas :-D

#89323   Rapolas
 06 Sau 2009 15:11
kazbekas rašė:
Rapolas rašė: Agi, isstatyk savo voberius, ir AS (tau ASMENISKAI) PASAKYSIU KIEK VALO REIKIA ISLEISTI IR KOKIAME GYLYJE JIE BUS KIBUS ,bet prasau ne daugiau penkiu ,OK?
si bendravimo forma vadinasi forumu. ir tai ne vieta vaidint "samanus" bei visazinius. ir jei kyla noras bendrauti "asmeniskai" - manau tam yra "privatas".
AS ,atrodau ,rasiau ne JUMS (kazbekai), bet jeigu JUS norit mano komentaru ,tai prasau (klokit savo penketuka ).

#89324   Laukinis
 06 Sau 2009 15:12
siap visi strike pro man dirba super kaip betrauktum,o antroi eilej paskutini bent jau man turi traukt lb letai nes greiciau patraukus draskos siaubas net kotas dreba

#89327   DainiusM
 06 Sau 2009 15:16
Na va, Rapolai, jeigu JUMS NESUNKU, prasom pasireiksti...
Paveikslėlis

#89328   kazbekas
 06 Sau 2009 15:18
Rapolas rašė:AS ,atrodau ,rasiau ne JUMS (kazbekai), bet jeigu JUS norit mano komentaru ,tai prasau (klokit savo penketuka ).
ponas virsinininke - neskriauskit :-kvankt
nesuprantu kokiu budu cia papuolei, bet elementaraus bendravimo viesam forume tau reiktu pasimokyti.

#89331   Laukinis
 06 Sau 2009 15:21
ciuju 3 karaliu proga show prasideda spinigautuju forume

#89332   Rapolas
 06 Sau 2009 15:21
laukiniskarpis rašė:siap visi strike pro man dirba super kaip betrauktum,o antroi eilej paskutini bent jau man turi traukt lb letai nes greiciau patraukus draskos siaubas net kotas dreba
Man is sitos serijos-geriausias JL-120.
Ir metasi ,ir gaudo ,o galbut ir kazka primena ?

#89333   jarwa
 06 Sau 2009 15:24
"Spiningo STRIEDŽIUS"...fui,Skriedžius, :-D :-D :-D Tik Skridža,būdamas protingas apsimeta durnium,čia gi man atrodo,situacija kitokia,sakyčiau - priešinga... :roll:
"Mielas" Rapalai(ar ne vaikaitis to,kur "medinukus"drožinėjo?)- būk tikras -yra šitam forume žvejukų,kurie ne vienus dantis žvejodami "suėdė" :-D :-D :-D ,taigi savo "genialiom"mintim nedaug ką ir benustebinsi...juo labiau tokiu tonu kalbėdamas :-niak'

#89339   Sokratas
 06 Sau 2009 15:31
kazbekas rašė:
Rapolas rašė:AS ,atrodau ,rasiau ne JUMS (kazbekai), bet jeigu JUS norit mano komentaru ,tai prasau (klokit savo penketuka ).
ponas virsinininke - neskriauskit :-kvankt
nesuprantu kokiu budu cia papuolei, bet elementaraus bendravimo viesam forume tau reiktu pasimokyti.
Tai jau tikrai. Jei nepadėjo, Rapolai, šioj nuorodoj http://www.imunitetas.lt/?aid=3181 Alkano įdėto straipsnio perskaitymas, tai gal išmok jį atmintinai, besimokydamas, isigilinsi, nes skaitei apie bendravimą, o ieškojai, kur čia tie vobleriai, ir likai nieko nesupratęs. Arba, jei ten tau per kietas reikalas, tai įvesk google ,,bendravimo kultūra" ,išmes įvairesnių straipsnių, tarp kurių pasitaikys ir tau suprantamų :)

#89341   Rapolas
 06 Sau 2009 15:36
jarwa rašė:"Spiningo STRIEDŽIUS"...fui,Skriedžius, :-D :-D :-D Tik Skridža,būdamas protingas apsimeta durnium,čia gi man atrodo,situacija kitokia,sakyčiau - priešinga... :roll:
"Mielas" Rapalai(ar ne vaikaitis to,kur "medinukus"drožinėjo?)- būk tikras -yra šitam forume žvejukų,kurie ne vienus dantis žvejodami "suėdė" :-D :-D :-D ,taigi savo "genialiom"mintim nedaug ką ir benustebinsi...juo labiau tokiu tonu kalbėdamas :-niak'
Klausyk , skriaudziau ,cia tokiu dau buvo.
Jei nori rimtai, tai laukiu tavo penketo ...

#89342   Laukinis
 06 Sau 2009 15:38
Rapolas rašė:
jarwa rašė:"Spiningo STRIEDŽIUS"...fui,Skriedžius, :-D :-D :-D Tik Skridža,būdamas protingas apsimeta durnium,čia gi man atrodo,situacija kitokia,sakyčiau - priešinga... :roll:
Klausyk , skriaudziau ,cia tokiu dau buvo.
Jei nori rimtai, tai laukiu tavo penketo ...
tai tau jau zmogus idejo penkis voblikus pirmyn

#89344   DainiusM
 06 Sau 2009 15:38
Nu tai gavai penketa, ko tai nematau giliu minciu... ar voblikai nepazystami? ;-)

#89347   vava
 06 Sau 2009 15:40
o as dar vis laukiu is Rapolo kazko informatyvaus ar idomaus. Ir nebutinai sioje skiltyje "vobleriai".

#89348   Agis
 06 Sau 2009 15:41
Vaikei nesiparinam, nieko čia dar neyvyko.Gal žmogus atėjo iš kito forumo, kur truputy kiečiau diskutuojama, gal...juk nieko neyžeidė, tik kiek supratau nori bendrauti su tuom, kam skiria žinutę, kas jo užklausė be pašalinių komentarų :roll:

Man tai tik tokie komentarai nesuprantami :

Man is sitos serijos-geriausias JL-120.
Ir metasi ,ir gaudo ,o galbut ir kazka primena ?

Ka primena :?: Manau jeigu be užuolankų, tai ir diskusija su visais gautūsi

O voblerius savo išstatyti manau ne verta, per daug yra, laiko gaila :lol: as vėliau paklausiu tik dėl tų, kurie man nekibūs, nors kiti gira :lol:

#89350   Laukinis
 06 Sau 2009 15:42
vava rašė:o as dar vis laukiu is Rapolo kazko informatyvaus ar idomaus. Ir nebutinai sioje skiltyje "vobleriai".
leisk apsirasti juk neseniai forume :lol:

#89351   Rapolas
 06 Sau 2009 15:47
niuxa rašė:Nu tai gavai penketa, ko tai nematau giliu minciu... ar voblikai nepazystami? ;-)
nke

Penkto negavau, deja...
Yra vienas voblikas ,kurio nebegamina-tai svedas-gal zinaj toki KILLER ,a?

#89355   vava
 06 Sau 2009 16:04
kolegos, gal zinot koki Killer'i, katras be skausmo viena personaza apspakajintu, a?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė