Na Montviliskio tv. bent vasara man irgi patiko.Kibimas ten beprotiskas.Siandien norejom varyti i Prienlauki, ledas geras, bet kai pagalvoju apie tuos eseriukus kur 6 i dezute telpa tai noras visiem dingo.Na, o kas liecia Gaizenu bala ji ziema nieka savo dosnumu nepasizymejo.Vasara tai ten irgi be proto kimba.O ziema neverta demesio.Ziema apie Kauna truputi siaurai.Pajiesio baloje irgi smulkme, Striunoje taip pat.Maziau man zinoma Altoniskio.Gera bala buvo Pogynes kol nesugadino.As tavo vietoje bandyciau ant mariu nes jau is kai kuriu pusiu sake uzlipa ir zvejoja.Dar bandyk uz Raudondvario is karto i desine (pavadinimo nepamenu) arba Lapese ant balu.Ledas kaip kur.Minimum 4cm, max.12-14cm.Tikrai turesi ieskoti patsLAURUX rašė:kur kaunieciai nuo ledo gaudovietinius prudus jau isbandziau, dabar noretusi kur rimciau baltos zuvies pagaut. gal yra zinanciu kaip ledas ant prienlaukio ez.? dar domintu akademijos balos ir gaizenu tv. - ar yra ten baltos zuvies
![]()
beje arteja saltos naktys
jei taip toliau tai tuoj kauno mariu leda meginsim
![]()
Ten blevyzgose truputi nuotraukas sumeciau, ledas normalus, kimba kuojeles, plakiokai ir vienas kitas eseriokas, buvo gaudyta matylium, po to krokodilu, kibo vienodai.AurimasB rašė:sweiki ryt planuoji lekt i Kupiskio marias. gal kas galit suteikti info apie ledo stori bei zuvies kibima ir pan. dekui isanksto![]()
Dar prieš Naujuosius mačiau kaip ant Ketvergių karjero su skrituliais gaudė, per teliką rodė Nemuno senvagę, tai su "Varna" ledą pjovė (ieškojo prieš kelias dienas dingusio vaikigalio), kuris jau kokios 10 cm. tikrai buvo.jashas rašė:sveiki,
norejau paklaust gal kas is klaipedieciu bande kur ant ledo lipt? kaip ledo storis?
Kad negalima ant ledo ant gyvos, supratau jau anksčiau, bet vis tiek man lieka neaišku, ar galima ant gyvos žvejoti atviram vandens telkinį iki vasario 1-os Latvijoje ?makaulė rašė:kiek as zinau galima gaudyti dviem skrituliais ir ant ju negali buti gyvos zuveles,tik mirusi.Na bent taip Papej vietinis gamtosaugininkas sake.bobis rašė:Gal pasirodysiu įkyrus, bet išsiaiškinam iki galo:
tai ne, draudžiama, ar ne, nedraudžiama ant gyvos iki vasario 1-os?
Perskaityk dabar savo klausima ir pagalvokhancas rašė:Ar ymanomas toks dalykas kad tvenkinyje yra plakiu o karsiu ne?nes is po ledo patraukiau plakiu nors vietinei sake nera mate kad kas karsi pagautu...nors nelabai kas ten ir zvejoja...
3dieni buvau ledo storis ~10cm is pradziu einant apie 5-7m buvo tokia kose su vandeniu iki kulniuku tai jei be botu perslapsi kojas toliau sniegas dabar manau ledas dar norma turetu but, bet vandens busdiego rašė:gal yra zinanciu kaip ledo storis unt Eketes tv. siaurosios puses?