Na kaip ir žadėjau
Gaudžiau 2008.12.29-30 dienas tik lydekas su keturiom vėlevėlėm. Kolega taip tik lydekas su skrituliais. 28 dieną prisigaudžiau kuojikių.
Kadangi senokai jau praėjo, o ir naujųjų Metų švenitimas buvo ganėtinai ilgas, tad parašysiu šysyk trumpai su keliomis nuotraukomis, o bet dar negaliu įkelt filmuotos medžiagos (bet tą pasistengsiu padaryt darbe, bo omnikonektu keliant tektu laukti trijų valandų kad užgrūzintų pilnai)

12.29 dienos rytas ant Širvėnos ežero

Vėlevėles užrakintos
Kas įdomiausia, nenuėjau iki taip vadinamos "meilės salos" nes ten buvo neužšalę ir plaukiojo antinai su savo pačiom
Pirmasis kibimas.... Ir čia turėtų buti filmukas..

(ryt pasistengsiu kad jis būtų

)
Antrasis kibimas ir antra zubastikė (ištraukė koliega)

Tuo ir baigėsi ši diena, du kibiai, du realizavimai.
Antra diena 12.30 Telkinys papilys. Šysik jau gaudėm keturiese. Tryse tik lydekelės o ketvirtasis tik marmiškiavo.
Marmiškininkas..

Na o čia irgi žvejys. Labai norėjau nors riekę batono isiūlyti, bet nepavyko, atsuko man savo rurioką ir skersai žiūrėdamas pėdino kuo toliau nuo manęs. Šiaip kol iki jos nėjau, tai ji geras tris valandas tiesiog tupėjo ant ledo vienoje vietoje

Šią dieną per trijus turėjome 9 kibimus lydekiokų. Man penki, kitiems abiems kolegoms keturi. Pagavom kiekvienas po vieną įskaitinę.
Štai manoji irgi vienintelė pagauta tą dieną

Na ir štai, paskutinis tos dienos ir tų metų kibimas ant savadarbės kaip tik ketvirtosios vėlevėlės atrodė taip:

Rezultatas - nulis, tik kuojelė nuplėšta nuo mažo trišakiuko
Nesakau kad prilupau didelių lydžių, turėjau begalę kibimų, žinau kad išgrežiau labai daug skylių, nes vėlevėles kilojau kas valandą, žinau paskutinė 2008 metų mano pagauta buvo lydekis, žinau kad buvau šiek tiek pavargęs, o svarbiausia be galo atsigavęs turėdamas progą užlipti ant ledo tuomet kada dar galima buvo žvejoti gyva žuvele. Tai tiek mielieji

Kupranugaris gali dirbti visą savaitę ir išbūti negėręs. Vyras - gali nedirbti visą savaitę ir ištisai gerti.