Esu mates, ir atrodo netgi musu forume buvo linkass.Berods kazkokia moteriska riso, ten jos kaipo ir pavadinimas sugalvotas.Manau atrasciau ji savo vieno kompo kietajame diske, bet....kol kas anas be kompoEIMANTAS rašė:Gal kas esat matę, radę internete musę imituojančią kuokštą siūlinių žolių?
Būtų gerai,kad kas įmestų linką step by step.
Cia kiek suprantu tu y mane taikai, tai pasakysiu jog ir as esu keleta kartu gaudes ant tos zoles,bet kad rist imitacija tai cia jau totali tuftaAgis rašė:Nesiparinkit, buvo klausimas, as is dalies atsakiau, o kai bvus kita dalis (naujas kompas)kur ikisiu kietaji diska (senaji) tai atrasiu ir inmesiu, tai gal ir maziau juoku bus tiems, kurie nemate ir negalvos kad cia nesamone.As nei su musem, nei su zolem gaudau, ale kartais verta bendram isprusimui kai ko ir is kitos srities zinoti
p.s. as jik nekaltas, kad didieji musgaudziai apart penkiu rusiu musiu dauggiau nieko nepastebi
Taigi imeciau auksciau su visa nuoroda i step-by-step instrukcija, ka neatsidaro (spausti ant melyno teksto)? Taip kad rishkis ir lek amuru gaudyttadux rašė:jai turi nuoroda imesk noriu pamatyti tas museles?bet neisivaizduoju net kaip sapala tuo dumbliuku pagaut,negaliu burbuliuot niekada nebandes