Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#77892   Jackfish
 24 Spa 2008 20:16
As su spiningu ten kartais gaudau, tai neturetume susitikt, nes mum kitas krantas priklauso :grin:

#78085   Arunasbaze
 25 Spa 2008 19:22
LABAI ALKANAS rašė:[.As tai ryt i K.Mindaugo krantine varysiu.Busim keliese tai smaukalu-drockininku ta prasme neprisileisim.Grizes parasysiu kas ir kaip.
Nu imetu kelias fotkes,kaip ta krantine atrodo :lol: Kaip nekeista,kabliautoju nemaciau :roll: .Lyg tai vienas toj antroj fotkej drocino :-D ,uzmeta,i plude net neziuri,su mergaite :/brazasista snekuciuojasi ir vis :gutgut kerta :-D :-D :-D Niekaip neprisimenu,i ka jis man panasus ;-) PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

#78099   Raupsuotas
 25 Spa 2008 20:32
Arunasbaze rašė:
LABAI ALKANAS rašė:[.As tai ryt i K.Mindaugo krantine varysiu.Busim keliese tai smaukalu-drockininku ta prasme neprisileisim.Grizes parasysiu kas ir kaip.
Nu imetu kelias fotkes,kaip ta krantine atrodo :lol: Kaip nekeista,kabliautoju nemaciau :roll: .Lyg tai vienas toj antroj fotkej drocino :-D ,uzmeta,i plude net neziuri,su mergaite :/brazasista snekuciuojasi ir vis :gutgut kerta :-D :-D :-D Niekaip neprisimenu,i ka jis man panasus ;-) PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
Antra nuotrauka be komentaru :-D ;-)

#78118   Mike
 26 Spa 2008 12:27
Važiavau ir aš šiandein pro krantinę, buvau nusileidęs pasižiūrėti kas vyksta. Liaudies daug, žuvies mažai. Hitlerininkus du mačiau, ten kur kitų žvejų mažiau kabliavo. Šiaip žuvis nelabai juda, vienas kitas kuojytę, plakiuką. Dar vienas prie manęs žiobrį ištraukė, gerulį tokį, virš puskilio drąsiai.

#78141   Arunasbaze
 26 Spa 2008 18:16
Ryte supypsi telefonas-kolega ragina varyt grybu :roll: Klausiamai zvilgtelejes i zmona,gaunu aisku atsakyma,jog paciam teks ir juos sutvarkyt ir isvirti ir tt.Viskas aisku,teks zvejot :grin:
Susikraunu manta ir lekiu prie Nemuno i Kacergine.Atvykus pasidaro neramu-zveju beveik nulis,keli zyvcininkai.Na bet nesvarbu -issitraukiu pludine,ir saziningai valandele atmojuoju-nulis,ne krepst.
Susirenku manatkes ir vaziuoju namo,pakeliui nusprendes uzsukti i zveju turgu-Karaliaus Mindaugo krantine paciam mieste.Zveju tirsta :-D
Bet vistiek isipraudziu i tarpeli ir neilgai laukus ziobris stipriai besimuistydamas keliauja i kranta,po valandeles dar vienas.Kimba ir kitiems,kas kuoja,kas ziobri,kas zoliu kuoksta :-D Po 13 val kibimas nurimsta.Teisybes delei reikia pasakyti,kad tokiam turguj gaudymas yra gana ekstremalus :mhu ,nes ne tik stebi savo plude,bet ir maziausiai tris kolegu pludes,be to metant ir traukiant galioja savitos taisykles,kuriu nemokant,greit busi eliminuotas :-byta: is turgaus ir tavo plude nuplauks pasroviui :-D
Tai va- rudens ziobris eina :/braj;

#79202   Arunasbaze
 01 Lap 2008 20:14
Kadangi siandien nesimiegojo,pries kapiniu lankyma nulekiau prie Nemuno su pludine.Nepataikiau i gera vieta atsistoti,o prasvitus jau buvo velu :-D Kibimas nelabai aktyvus,bet zuvys dziugino dydziu-kuojos apie 300-400gr,vienas kitas ziobris,kolegai mekne is akies apie 1kg.Vienu zodziu smagu-zuvys stiprios,imite,vos eina isprasyt :grin: Pasiziurejus i artejancius orus,matyt jau neilgai liko plude mirkyt,jamsim spiningus :-D

#79209   evaldas123
 01 Lap 2008 21:54
na kad aplink kauna gaudiai tai suprantu arunai... :) bet gal gali pasakyti konkreciau?gal uz zapyskio?

#79212   Arunasbaze
 01 Lap 2008 23:28
evaldas123 rašė:na kad aplink kauna gaudiai tai suprantu arunai... :) bet gal gali pasakyti konkreciau?gal uz zapyskio?
As gaudau neiseidamas is miesto ribu :-D Ko ten i ta zapyski??Nu nebent ten kibtu dvigubai didesnes :grin: Taigi per pati miesto centra teka dvi didziausios ir zuvingiausios Lietuvos upes :-D

#79254   Aukslyte
 03 Lap 2008 08:42
Cia skirta ArunuiBazei , galiu pasakyti neblogas paparacis is jusu iseitu :cool: :-D

#79267   Jara
 03 Lap 2008 11:09
Sekmadieni planuoju nuvaryt zvejybon i Nemuna, prie Punios. Nemune dar zvejot neteko, tai nelabai zinau kur geriau bandyt zvejot, ant ko ir ka tokiu metu galima ten pagaut ant pludines. :oops: Gal kas ka gales patart del masalu, jauku, sistemeliu ir zvejybos objekto. :?: Aciu!

#79274   Aukslyte
 03 Lap 2008 12:43
ant sliekiuko gaudyk gal ir pagausi koki sama devin..... :-D

#79352   Arunasbaze
 03 Lap 2008 19:22
Siandien Nemune paciam Kauno m. centre,senamiestyje,su pludine iki pietu ziobriu norma-5 vnt.Kibo neaktyviai,kas nieko,kas kaip priklauso.Zuvies pilna,vanduo nuo ju sonu istisai blykcioja,bet nenori kibti :V Uzsudyti pagal kolegos recepta, file bus patiekta marinate su svoguniukais ir karstom bulvem :G

#79457   strepetys
 03 Lap 2008 23:28
Gal vanduo šiandien aukštesnis ?, vakar grįždamas nuo Nevėžio buvau sustojęs prie krantinės situacijos apžvelgt - vaizdzelis buvo nekoks, vandens iki kauliukų...

#79480   Arunasbaze
 04 Lap 2008 09:48
Vandens aukstis stipriai keiciasi tos pacios dienos begyje :) Maloniau gaudyti,kai vanduo zemas,tada silpnesne srove

#79489   strepetys
 04 Lap 2008 10:20
Sutinku, bet kai vanduo kritęs visi žvejai susikoncentruoja link Aleksoto tilto - ten pagilėjimas, o aplink jau kaip pasiseks... -:saliut ;-)

#79667   Raupsuotas
 04 Lap 2008 16:10
Na del vandens kritimo reikalui esant jokiu problemu suzinoti.Cia juk Lietuva-draugu krastas.O zinant padeti lengviau prisitaikyti zvejyboje.

#79700   gugaz81
 04 Lap 2008 16:36
LABAI ALKANAS rašė:Na del vandens kritimo reikalui esant jokiu problemu suzinoti.Cia juk Lietuva-draugu krastas.O zinant padeti lengviau prisitaikyti zvejyboje.
Nebent Kauno HE'se pazistamu turi, nes siaip tai kiek internete ieskojau tai nelabai ka radau... :( O tokia informacija labai praverstu pavasari, vasara, rudeni, o kai tokios ziemos tai ir ziema...

#79702   Raupsuotas
 04 Lap 2008 16:39
Bingo.Turiu drauga tiesiogiai kuris gali per 5 min, pasakyti kada mes vandeni, kada ne.Sakau, cia juk Lietuviskas krastas.Argi galima butu isgyventi be draugu :cool:

#80101   Arunasbaze
 05 Lap 2008 20:01
LABAI ALKANAS rašė:Bingo.Turiu drauga tiesiogiai kuris gali per 5 min, pasakyti kada mes vandeni, kada ne.Sakau, cia juk Lietuviskas krastas.Argi galima butu isgyventi be draugu :cool:
Nu ir kas naudingo sioje info :donknow' ZT nariams,kad tu turi toki drauga? ../;nzv

#80115   Raupsuotas
 05 Lap 2008 20:40
Sutik, nera tokios informacijos kuri absoliuciai butu visiem naudinga.Visiem.Toliau isvadas daryk pats.
P.S.O kam naudingas tamstos citavimas mane :donknow'

#80170   evaldas123
 06 Lap 2008 09:32
matyt pasigirti norejo...todele ir parase...o ta info tai tikrai niekam nereikalinga... :twisted:

#80175   MatasM
 06 Lap 2008 10:07
Nu tai zmogus turi drauga, turi ir PM. Vaziuoji i Nemuna, rasai i PM jam, jis skambina draugau, draugas papasakoja apie vandeni, tada vel per PM info perduodama tam kam rupi. Aisku, jei LABAI ALKANAS nores :-D

#82187   Arunasbaze
 17 Lap 2008 18:36
Siandien po pietu radau biski laisvo laiko,ant kostiumo uzsimeciau zvejybine striuke ir i Nemuna,krantine.Ir ka jus manot,per pora valandu ziobriu norma ir mekne apie kilo. :grin: Salia atejo zmogelis apie 15 val,pasere kukuruzais ir per valandziuke ant batono kokius 7 sapalus apie kila isimete i sietuka.Tai va,kimba puikiai paciam mieste :gutgut

#82199   LAURUX
 17 Lap 2008 20:02
o zmoniu ant krantines tai irgi kaip mieste :evil: turbut daugiau, nei laisves alejoj :lol:

#82204   Arunasbaze
 17 Lap 2008 20:57
lAURUX rašė:o zmoniu ant krantines tai irgi kaip mieste :evil: turbut daugiau, nei laisves alejoj :lol:
Sulyginai :-D :-D :-D Tai zmoniu visur pilna,bet gi vistiek eini i parduotuve Maxima,nors joje ir yra zmoniu.Zmoniu ner ko bijot,mane baugina tokios parduotuves,kur tuscia,tik pardavejas stypso ir iskart klausia,ko noresit? :grin: :grin:
Zvejyba-gi ne grybavimas :-DTen po zmoniu praejimo tik kotukai lieka.

#82223   LAURUX
 17 Lap 2008 23:02
nors tiek gerai, kad zuvys kimba ;-) . mane labiausia nervina kad nelabai moku plude upej gaudyt .siaip noretusi pabandyt nuo krantines, bet kai patirties truksta tai manau ten mane greitai suvarytu y kuilio by.. nors pirmiausiai reiketu drocilnikus sumest i nemuna :twisted:

#82293   cyma
 18 Lap 2008 11:24
Joo dročkininkai ten visai apšakalėję, bet dar labiau nervuoja kad šalia esantys normalūs plūdininkai tai toleruoja :evil: kai šalia manęs bandė atsistot vienas iš dročilkų, sakiau mink iš čia tiktai....,o kiti žvejai man"taigi nemaišys tau, ko tu čia..." blyn supratimas siauras, negaliu :evil:

#82416   LAURUX
 18 Lap 2008 16:30
tai va, buvau pabandyt ant krantines-tik matiliu neturejau :( , tai ant kukuruzo viena plotke suzvejojau. ant matiliaus arba kviecio plotkiu nemazai prigaude zvejai,tik neypatingo dydzio. na o drocininkai susimete i kruva 999 suka ratu :'blud;/ zuvy kerta beveik kas antru metimu, dar ysigudrino plude uzsidet ant drockes- nu karocia tokia zvejyba pateisinciau tik ,jei zmogus valgyt neturi ka. ka GA veikia nedasunta man :wh.flag: ;-read!

#82448   karsiukas
 18 Lap 2008 17:16
taigi cia jiem kasdienybe kaip tu i darba taip jie prie upes, kaip as vadinu pramonine :lol:

#82476   Skridžas
 18 Lap 2008 20:40
žiouriu žiuriu,ir nekaip nesuprantu kas tiew dročininkai? :oops:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė