Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#76650   Airis
 19 Spa 2008 20:14
ALEX rašė:
airis rašė:seniai buvo aisku , kad geriausias spiningas tas , kuri "as" turiu(nesvarbu kiek uz ji sumoketa, nes kas kiek nori ir gali uz tiek ir perka) arba geriausias tas , kuriuos "as" pardavineju. amen
airis
As labai noreciau susitikti! Taip bus gerokai konstruktiviau. Tokia patyrtis jau yra....
nesupraskite mane klaidingai, nesu nusiteikes priesiskai g.loomio spiningu, kaip ir st.croix, lamiglas ar cd. man paprasciausiai nepatinka, kai vartojama fraze" geriausias daiktas pasaulyje" turejau shimano speedmaster, lesath, fujitsu shogun, byron grey mamoth, kinetic seatrout, lamiglas titanium, st. croix avid ir cd blue rapid dabar turiu ir visi jie atliko ar atlieka savo darba, tik didejant kisenei, dideja isleidziamu pinigu kiekis. jai buciau rades, buciau pirkes daiko artesano, ultimatum ar dar ka nors, neziurint kiek butu kainave, bet tai neissprestu problemos--pagauti zuvi.

mes jau buvom susitike, tik neradau to ko norejau nes nei stfr nei fljr man netiko.

#76656   ALEX
 19 Spa 2008 21:36
airis rašė:
ALEX rašė:
airis rašė:seniai buvo aisku , kad geriausias spiningas tas , kuri "as" turiu(nesvarbu kiek uz ji sumoketa, nes kas kiek nori ir gali uz tiek ir perka) arba geriausias tas , kuriuos "as" pardavineju. amen
airis
As labai noreciau susitikti! Taip bus gerokai konstruktiviau. Tokia patyrtis jau yra....
mes jau buvom susitike, tik neradau to ko norejau nes nei stfr nei fljr man netiko.
Sunku ivertinti spininga ji nepabandzius! As musu paskutini susitikima puikiai atsimenu! Praktiskai tuo susitikimo pradzioje, as jau maciau, kad problema buvo ir piniguose. Jurines zukles varzybose, jau 3 kartus laimejo Tauragiskiai gaudantis su STFR1363.
Jusu specializacija kiek as atsimenu deveti mikroautobusiukai. As autoremonte daug ka suprantu, nes dar ir sitoje sritije dirbu ir jau vien is situ faktu darau isvados apie jusu mastyma. Mat is cia ir auga kojos kad STFR 1363 nepatrauks 35gr. Jus turite savo supratima apie kokybe, as turiu savo - tai yra faktas.
Matomai kas kuom prekiauja, daro savo itaka.
Na dabar bent jau zinosiu kas yra Airis.
Is zmoniu prekiaujanciu Lamiglasu Klaipedoje, jau 2 vyrai gaudo su STFR 1363. Pirmas buvo Modestas, pardavejas is situos parduotuves. Antra zmogu negaliu ivardinti - sefas is darbo isvaris. Nors pats sefas A.Mazgeika gaudo su vienu upetakiniu Lumio spiningu ir mes niekaip su juo nesutariam del kainos SR842 GLX.
Buna ir taip. Kodel?
Jeigu testi toliau, tada ir iki Hobio centro davaziuosime. Ten aplamai pilnas kompromatas, su kokiais spiningais jie gaudo. As turiu uomeni vadovybe.
Shimano Lesath ten per savaite pardave 7 spiningus 3m - keturi is ju po keliu dienu jau buvo nepanasus i spiningus. Ir visi vienodai sugriuvo.
Cia jau ne mano zodziai, bet zmoniu kurie ismete savo pinigus!
Jum pasiseke, na ir aciu dievui!
Gana.

#76662   gintars
 19 Spa 2008 22:41
noriu issakyti ir as savo nuomone apie spiningus:
nors nesu spiningavimo asas taciau spiningauju jau apie septynis metus ir apie yrankius galiu pasakyt tiek su laiku zmogus tobuleja ir yrankiai pradeda neatitikti jo poreikiu taip buvo ir man pradejau spiningauti su telekopu uz 30 litu po to nusipirkau stiklo pluosto spiningeli su juo zwejojiau apie du metus po to seke tipo angleis pluosto pigus palyginus spiningelis is turgaus uz 90 litu palyginus su pries tai turetu sitas buvo pasaka bet vat pradejo ir jis manes nebetenkint taigi pries koki menesi laiko nusipirkau mistrallo shogun spin 7-27gr uzmetimo 2.90m ilgio mokejau 240lt suma irgi nedidele bet jo kokybe ir malonumas zwejojant labai skiriasi nuo to uz 90 litu. o siandien spiningavom su draugeliu ir man teko isbandyti jo avida tai po jo mano mistrallas tapo nebemielas o kol nelaikiau avido jis man ziauriai lipo prie rankos ir tenkino visus poreikius. dabar jau pinigai kaupiami avidui ir manau pavasari zwejosiu su nauju spinu :grin:
taigi mano isvada butu tokia zmogus pasirenka spina pagal savo poreikius ir pinigines stori bet tokie yrankiai kaip g.lomis st.croix lamiglas yra verti uz juos mokamu pinigu. bent jau tokia mano nuomone :roll:

#76663   ALEX
 19 Spa 2008 23:58
gintarux
Labai daznai stora pinigine trukdo butent tokiam poziuriu kaip jusu!
Ten daznai mastoma taip - Pasiteisina ar ne ir kiek as zuvies turiu pagauti tam kad pasiteisintu brangesnis irankis.

#76685   Arunasbaze
 20 Spa 2008 07:59
ALEX rašė:gintarux
Labai daznai stora pinigine trukdo butent tokiam poziuriu kaip jusu!
Ten daznai mastoma taip - Pasiteisina ar ne ir kiek as zuvies turiu pagauti tam kad pasiteisintu brangesnis irankis.
Tai is dalies teisinga....Kiti galvoja-nu i kas is to,juk gaudau daugiausia vienas,ir nieks nematys mano spiningo :-D O dar kiti yra gana blaivo proto ir nepasiduoda minutes emocijoms,o skaiciuoja pinigus,nes dazniausia,kuo taupesnis ir skupesnis,tuo daugiau ju turi :lol: :-D

#76699   Hookaz
 20 Spa 2008 08:43
Xrapas rašė:
ALEX rašė:...siemet firma ST.Coix buvo bankrotavusi ir parduota uz 10 mln doleriu. Zemes sklypas kainavo 8 mln, pati gamykla 2...
O va čia įdomi naujiena :roll: , neteko girdėti...
ALEX, gal žinot, koks dabar tos gamyklos satusas? Ar pakeitė šeimininkus ir tebeišleidžia produkciją, ar užsidarė visai?
aha kas ten kaip su Croixo bankrutavimu? :shock:

#76707   ALEX
 20 Spa 2008 09:17
Hookaz rašė:
Xrapas rašė:
ALEX rašė:...siemet firma ST.Coix buvo bankrotavusi ir parduota uz 10 mln doleriu. Zemes sklypas kainavo 8 mln, pati gamykla 2...
O va čia įdomi naujiena :roll: , neteko girdėti...
ALEX, gal žinot, koks dabar tos gamyklos satusas? Ar pakeitė šeimininkus ir tebeišleidžia produkciją, ar užsidarė visai?
Leidzia produkcija, tik seimininkai pasikeite. Pries 5 metus su Sage buvo panasi istorija. Po to kaip is firmos isejo museliavomo grandas Lefti Krechas ir dirba siuo metu su Tample Fork. Kaip rezultatas - Sage pradejo platesne gamyba spiningu. Pries tai buvo tik 4 modeliai travel variante. Bet ir siuo metu spiningu gama nera didele.
Puikiai zinomas Lietuvos muselininkams ir gamynantis spiningus Powell taip pat yra parduotas! Dabartinis juo savyninkas yra Wayne Richey kuris kartu su Gariu Lumiu ir Gariu Brogeriu atidare nauja firma Targus ir pastate gamykla tame paciame miestelije Woodland , 300m. sale Gloomis gamyklos.
http://www.homebox.lt/viewer.php?file=9 ... vd2t4r.jpg

#76719   Airis
 20 Spa 2008 10:26
ALEX rašė:
airis rašė:
ALEX rašė: airis
... Jurines zukles varzybose, jau 3 kartus laimejo Tauragiskiai gaudantis su STFR1363.

nevisi tauragiskiai gaudo su lumiais, 2 is ju su lamiglas titanium

Jusu specializacija kiek as atsimenu deveti mikroautobusiukai. As autoremonte daug ka suprantu, nes dar ir sitoje sritije dirbu ir jau vien is situ faktu darau isvados apie jusu mastyma.

prie ko cia mano darbas ;-) :donknow'

#76721   Airis
 20 Spa 2008 10:28
ALEX rašė:
Hookaz rašė:
Xrapas rašė: O va čia įdomi naujiena :roll: , neteko girdėti...
Leidzia produkcija, tik seimininkai pasikeite. Pries 5 metus su Sage buvo panasi istorija. Po to kaip is firmos isejo museliavomo grandas Lefti Krechas ir dirba siuo metu su Tample Fork. Kaip rezultatas - Sage pradejo platesne gamyba spiningu. Pries tai buvo tik 4 modeliai travel variante. Bet ir siuo metu spiningu gama nera didele.
Puikiai zinomas Lietuvos muselininkams ir gamynantis spiningus Powell taip pat yra parduotas! Dabartinis juo savyninkas yra Wayne Richey kuris kartu su Gariu Lumiu ir Gariu Brogeriu atidare nauja firma Targus ir pastate gamykla tame paciame miestelije Woodland , 300m. sale Gloomis gamyklos.
http://www.homebox.lt/viewer.php?file=9 ... vd2t4r.jpg
tai loomis irgi pakeite seimininkus ir kas cia tokio? bet nebankrutavo nei viena gamykla, gamina sau toliau

#76753   mlia
 20 Spa 2008 14:08
airio argumentai gana itikinantis

#76761   ALEX
 20 Spa 2008 15:38
mlia rašė:airio argumentai gana itikinantis
1996 metu pabaigoje medikai Gariui Lumiui pasake - Tau liko gyventi 2 menesius! Prostatos vezis ir jau paskutineje stadijoje!

Stai ir padave jis savo gamykla. Prasau atkreipti demesi - gamykla nusipirko Shimano - labai turtinga kompanija kuri specializuojasi dviraciu technika ir zukle.
Sage- nusipirko 3 investoriai kurie su zukle nieko bendro neturi, na ir ST.Croix taip pat parduodas.
Kada investoriai yra keli ir ju pinigai yra investuojami i neprofilini bizni, reiskia juos duomina tik pelnas ir kalbeti apie ilgalaike perspektiva nera pagrindo. Nes piningai i gamyba toliau yra neinvestuojami ir gavus pelna, tokia gamykla vel yra parduodama.
Yra geru pavyzdziu - Silstar, DAM ir t.t. Buvo laikai kada sitie gamyntojai klestejo, bet pardavus juos tuo paciu budu, rezultatas yra toks koks jis yra siuo momentu! Ir dar vienas momentas. Visi pamineti vardai jau turi pilnai ar dalina gamyba Kinijoje ir kituose Pietriciu Azijuos salyse iskirus Gloomis. Kodel Shimano nepradeda gamynant savo produkcija daugumoi Pietryciu Azijos salyse, gaminti GLOOMIS meskeres ten pat! Juos yra daromos tik Amerikoje. 11 metu jie yra savyninkai gamyklos ir juokiu paketimu nepadare. Dar karta prasau atkreipti demesi - is visu ivardintu gamyntoju tik Gloomis daro tik Amerikoje. St.Croix, Sage, Lamiglas it t.t jau pakankamai senai turi gamyba Kinijoje. Gari Loomis pasistate savo nauja ir jam priklausancia gamykla vel Amerikoje ir jam priklauso kmpanija ATC kuri daro blankus ir Rogue rods. Abidvi kompanijos viska gamyna tik Amerikoje.
Stai ir argumentai!

#76765   Grazwis
 20 Spa 2008 15:52
niuxa rašė:... Seip cia grynas UL, Avid serijoj yra 2.1m berods 2-10g extra fast akcijos spiningelis (o gal iki 15g nepamenu) bet dzigui ir tvichui idealus reikalas, galima tiek eserius tiek starkius mucyt linksmai... :roll:
- Gal galima butu kiek placiau apie si modeliuka. As dairausi kazko tokio twichingavimui iki kokiu 10-12 g. vobleriuku. Noriu pasirankioti informacijos is jau tuo uzsiiminejanciu kolegu .... aciu is anksto ;)

#76766   Airis
 20 Spa 2008 16:02
va taip avidu savininkai, is po uzraso ant blanko "made in usa" kyso siauros akys, o jusu kotai pagaminti pabradeje.

#76767   ramkis
 20 Spa 2008 16:03
Nors pats sefas A.Mazgeika gaudo su vienu upetakiniu Lumio spiningu ir mes niekaip su juo nesutariam del kainos SR842 GLX.
Buna ir taip. Kodel?

Gerbiamas Aleksandrai, as neneigsiu,kad GL yra vieni geriausiu spinu musu rinkoje, bet... Pasiskaicius cia uzvirusias diskusijas norisi ir man ikisti siek tiek savo trigrasi. :lol: As pats savo arsenale turiu du Lamiglas'us (Sertifid pro MTS ir G1412, gal klystu del ju tiksliu uzvadinimu, bet ne tai svarbiausia) ir St.Croix Avid, esu jais patenkintas ir dar kaip, nors noretusi ir GL, taip pat turiu viena lenkiska-kiniska koteli kuri naudoju zvejojant mikro guminukais. Tai yra Jaxon Odeon micro jig. Na vat tiesiai per aplinkui priesiu prie to ka norejau pasakyti :roll: Palyginimui, buvo kalba, kad ant UL kotelio kuri pagamino GL, visu gerbiamas P.K. pagavo didele lydeka, tai vat, as ant Jaksono pries dvi savaites isvelejau lydi kuris svere 7.6 kg, Klausimas: ar jis yra toks pat geras kaip GL. Atsakimas -ne. Noreciau ji pakeisti i geresni(GL, Lamiglas ar dar kazka) bet deja sitokio segmento spinu ne pas viena nera. Kai rinkausi G1214 velgi apziurejau daug spinu, tame tarpe ir GL, bet isirinkau si nes GL tokio segmento spino neturejo, o gal ir neturi kuris atitiktu mano reikalavimus. Vel kyla klausimas - tai ar GL blogesnis uz Lamiglasa. Atsakimas toks pats - ne. Jus rasote, kad A.Mazgeika zuvauja su GL, bet gal tokio segmento kotelio nera Lamiglaso gamoje? Tai kuris gamintojas yra geresnis kuris blogesnis? Kurio spinai geresni? Manau atsakymo buti negali, galima butu sulyginti tik vieno segmento panasiu parametru kotelius, atsizvelgiant i daug veiksniu, bet cia jau mokslininku darbas. Kai busiu Klaipedoje butinai Jus susirasiu nes visdelto man reikia dar vieno kotelio :grin:
P.S.(GL sutrimpinau G.Lumisa)

#76768   DainiusM
 20 Spa 2008 16:08
airis rašė:va taip avidu savininkai, is po uzraso ant blanko "made in usa" kyso siauros akys, o jusu kotai pagaminti pabradeje.
Issitrink galva luzenos savininke... :bvia

#76771   ALEX
 20 Spa 2008 17:12
Serija Avid yra gamynama Amerikoje!
Airis nereikia nesamoniu kalbeti!
Triumph - yra kinija.

Tai nuo situos vietos galu gale prasidejo prekyba devetais mikroautobusais!

#76772   ALEX
 20 Spa 2008 17:50
ramkis rašė:Nors pats sefas A.Mazgeika gaudo su vienu upetakiniu Lumio spiningu ir mes niekaip su juo nesutariam del kainos SR842 GLX.
Buna ir taip. Kodel?

Gerbiamas Aleksandrai, as neneigsiu,kad GL yra vieni geriausiu spinu musu rinkoje, bet... Pasiskaicius cia uzvirusias diskusijas norisi ir man ikisti siek tiek savo trigrasi. :lol: As pats savo arsenale turiu du Lamiglas'us (Sertifid pro MTS ir G1412, gal klystu del ju tiksliu uzvadinimu, bet ne tai svarbiausia) ir St.Croix Avid, esu jais patenkintas ir dar kaip, nors noretusi ir GL, taip pat turiu viena lenkiska-kiniska koteli kuri naudoju zvejojant mikro guminukais. Tai yra Jaxon Odeon micro jig. Na vat tiesiai per aplinkui priesiu prie to ka norejau pasakyti :roll: Palyginimui, buvo kalba, kad ant UL kotelio kuri pagamino GL, visu gerbiamas P.K. pagavo didele lydeka, tai vat, as ant Jaksono pries dvi savaites isvelejau lydi kuris svere 7.6 kg, Klausimas: ar jis yra toks pat geras kaip GL. Atsakimas -ne. Noreciau ji pakeisti i geresni(GL, Lamiglas ar dar kazka) bet deja sitokio segmento spinu ne pas viena nera. Kai rinkausi G1214 velgi apziurejau daug spinu, tame tarpe ir GL, bet isirinkau si nes GL tokio segmento spino neturejo, o gal ir neturi kuris atitiktu mano reikalavimus. Vel kyla klausimas - tai ar GL blogesnis uz Lamiglasa. Atsakimas toks pats - ne. Jus rasote, kad A.Mazgeika zuvauja su GL, bet gal tokio segmento kotelio nera Lamiglaso gamoje? Tai kuris gamintojas yra geresnis kuris blogesnis? Kurio spinai geresni? Manau atsakymo buti negali, galima butu sulyginti tik vieno segmento panasiu parametru kotelius, atsizvelgiant i daug veiksniu, bet cia jau mokslininku darbas. Kai busiu Klaipedoje butinai Jus susirasiu nes visdelto man reikia dar vieno kotelio :grin:
P.S.(GL sutrimpinau G.Lumisa)
Ramkis
Kiek as suprantu jus ziurejote is Gl modeli SR842 7 pedos valas 4-8lb
Yra dar SR 843 GL3 ugis 7 pedos - taip pat kaip jusu G1214 ir valo testas 4-10lb vienodas. Stai sitas segmentas. Jau yra su kuom suliginti
Yra dar PR842 GL3 7 pedos , valas 6-12lb
Yra dar WRR8400 7 pedos , valas 6-12lb.
Kandidatu pakankamai.
Paskutinį kartą redagavo 2 ALEX. Iš viso redaguota 20 kartus.

#76773   Airis
 20 Spa 2008 17:55
ALEX rašė:
mlia rašė:airio argumentai gana itikinantis
- is visu ivardintu gamyntoju tik Gloomis daro tik Amerikoje. St.Croix, Sage, Lamiglas it t.t jau pakankamai senai turi gamyba Kinijoje.!
taip ir reikejo parasyti--kad gamina kinijoje kai kuriuos modelius.
kramtykite, ka rasote ir neprikaisiokite mano buvusio darbo.

#76777   kazbekas
 20 Spa 2008 18:05
Grazwis rašė: Gal galima butu kiek placiau apie si modeliuka. As dairausi kazko tokio twichingavimui iki kokiu 10-12 g. vobleriuku. Noriu pasirankioti informacijos is jau tuo uzsiiminejanciu kolegu .... aciu is anksto ;)
jei turi galimybe - pabandyk Croix-o AVS76MLXF2. Man jis skamba kaip tipiskas tvicinginis kotelis.
Jei gyveni kazkur pajuryje - galeciau duot "pamaigyt" ir pabandyt. Zinotum ar limpa tau jis ar ne. Tiesa - ilgis jo 2m28cm.
p.s.: tik nesumastyk kad as ji parduodu - jis man ir paciam labai limpa :grin:

#76783   Vegys
 20 Spa 2008 18:22
ALEX rašė:Serija Avid yra gamynama Amerikoje!
Alex, o kokia serija gaminama Kinijoje ? Suprantu kad cia ne jusu atstovaujama firma, bet vistiek galbut zinote.
Ir dar vienas kvailas klausimas :oops: : ar pvz Avid'as Lietuvoje yr tas pats kas Avid'as Amerikoje ar ... ? :roll:

#76791   kazbekas
 20 Spa 2008 18:51
Vegys rašė:
ALEX rašė:Serija Avid yra gamynama Amerikoje!
Alex, o kokia serija gaminama Kinijoje ? Suprantu kad cia ne jusu atstovaujama firma, bet vistiek galbut zinote.
Ir dar vienas kvailas klausimas :oops: : ar pvz Avid'as Lietuvoje yr tas pats kas Avid'as Amerikoje ar ... ? :roll:
as ne ALEX taciau galiu pasakyti kad serija Tiumph yra oficialiai gaminama kinijoje.
o del Avido: atsisiunciau Avida tiesiai is gamintojo. Lyginau su Avidais pirktais is Lietuvos platintoju - identiski.

#76798   ALEX
 20 Spa 2008 19:03
airis

Kitame puslapije as rasiau pilnai ar dalinai! Pilnai DAM ir t.t.

Amerikeciai dalinai!
St.Croix - serija Triumph spining, serija Triumph fly,serija Reign fly
Lamiglas - serija G200, serija Rogue,serija G200 fly
Paskutinį kartą redagavo 1 ALEX. Iš viso redaguota 20 kartus.

#76801   Vegys
 20 Spa 2008 19:19
kazbekas rašė: o del Avido: atsisiunciau Avida tiesiai is gamintojo.
Grynai del ydomumo - ar ant daug gavosi pigiau ?

#76809   kazbekas
 20 Spa 2008 19:31
nea. siaip ziema Avida pasiimsi Lietuvoje uz 600 tikrai. praktiskai tas pats.

#76818   Grazwis
 20 Spa 2008 19:41
kazbekas rašė:
Grazwis rašė: Gal galima....ilgis jo 2m28cm.
p.s.: tik nesumastyk kad as ji parduodu - jis man ir paciam labai limpa :grin:
- aciu uz gerus norus, tik kad esu pakankamai toli nuo pajurio, kitu atweju butinai pasinaudociau pasiulymu, teks kazkur kitus ieskoti;) O kas per pinigai sio kurinio ?

#76821   kazbekas
 20 Spa 2008 19:42
ant Lietuvos kazkur 650-750.

#76838   Grazwis
 20 Spa 2008 20:21
kazbekas rašė:ant Lietuvos kazkur 650-750.
...manau kenteti galima...dabar reikia susirasti kur paciupineti si kurini ;)

#76877   ramkis
 21 Spa 2008 08:01
Ramkis
Kiek as suprantu jus ziurejote is Gl modeli SR842 7 pedos valas 4-8lb
Yra dar SR 843 GL3 ugis 7 pedos - taip pat kaip jusu G1214 ir valo testas 4-10lb vienodas. Stai sitas segmentas. Jau yra su kuom suliginti
Yra dar PR842 GL3 7 pedos , valas 6-12lb
Yra dar WRR8400 7 pedos , valas 6-12lb.
Kandidatu pakankamai.[/quote]
Taip tai taip, bet jei as gerai pamenu, nes tai buvo pries kelis metus, visi jusu pasiulyti modeliai buvo 1 dalies(o gal ir ne, bet tie kuriuos ziurejau tai tikrai), o tas man visiskai netiko keliaujaujant. Tai velgi klausimas, ar jie geresni uz G1214, jei man netiko juju transportavimo ilgis? Ir dar, ar jus ir toliau ginsit GL kaip geriausius spinus ir taip uz juos guldysit galva, kai Normark prades ginti savo atstovaujama zenkla teismuose ir t.t. Ir jus nebeturesite galimybes jais prekiauti? Tuomet kiek as zinau jus pradesite prekiauti naujos p. Gario gamyklos produkcija, ir vel jus tvirtinsite, kad butent tos gamyklos spinai bus geriausi, o GL liko tik grazus vardas ar pan. Ir jei kas atsimins tai ka jus sakote dabar ir jums tai primins, ar jus nebusite melagis? Cia as visiskai nepiktai, ir visiskai nenoredamas ka nors sumenkinti, bet kas bus jei taip atsitiks?

#76883   alkanas
 21 Spa 2008 08:16
bet tikrai- kiek skaitau tai daugumoj kiekvienas isskaito tai kas jam idomu is visu pasisakymu arba tik tai ka jis nori, as kazkaip neiskaiciau, ar praleidau pro akis, bet nemaciau kad butu teigiama, kad butent gl geriausi , kad geresni uz viena ar kita gamiūntoja- taip, buvo pasakyta ir nemanau kad tai netiesa kiek man teko juos bandyt ir zvejot ir tikrai nemanau kad apie dabartinius gl spiningus bus galima pasakyt, kad jie buvo prasti spiningai, o kas bus toliau gaminama matysim, bet gal niekas daug ir nesikeis, taip kad apeliuot i tai kas bus jau dabar , kol dar nera pas mus isleistos ju produkcijos sneket nei siaip nei taip, kaip bus matysim, siaip kiek domejausi kazkas is tikro keisis, bet nesigilinau kas ir negaliu komentuot, bet nemanau kad jei is tikro emus gaminti koki prasta lumio kota nebus galima jo peikti, cia buvo netgi pvz kokia buvo kaad ir daiwos spinu gamyba, o kas dabar is jos telike, zodziu pilstom is tuscio i kiaura :-ou-je

#76888   ramkis
 21 Spa 2008 08:33
As nesakiau, kad keisis. Bet paminejau, kad Normark prisieme visas GL pardavimo teises ir isdesciau samprotavimus, jei Alex nebetures galimybes jais prekiauti, o prekiaus p. Gario naujai pastatytos gamyklos pagamintais spinais, ar GL (Alexo zodziais) liks tokie pat geri spinai? Velgi GL tikrai puikus spinai, as del to nesiginciju, bet dar geresnis pardavejas yra Alex :grin: ir as uz tai ji gerbiu :!:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė