Truputi paanalizaves foruma, nusprendziau ir as prisijunkti prie kolegu
Sveiki, esu Mantas, zvejoju kaip ir daugelis nuo pirmu dienu, tik pradejus vaiksciot. Pirmoji meskere is lazdyno, o plude is zasies plunksnos
Egzemplioriai:
Karosas - ~1kg (kaip ir daugelio, manau, karosas mano pirmoji sugauta zuvis);
Lynas - 1,3 kg;
Karsis - 2kg ir kitas 1,8kg (vienas po kito uzkibo Luksto ezere);
Upetakis - ~800g (Minija)
Kirslys - ~500g (Minija)
Ir daug daug ivairios smulkmes...
Visos sios zuvys sugautos pries kokius 5 metus
del tam tikru priezasciu ilga laiko tarpa nebezvejojau 
Megstu zvejoti tiek upese tiek ezeruose, tiek kaimelio kudrose...plude, dugnine, spiningu...svarbus pats procesas
Kadangi dabar gyvenu siauliuose, tai meginu laime siauliu juroje, spinigu, taciau niekas nekima, matyt, patirties truksta
svajone susikauti nors su 1kg sveriancia lydekaite, o laikui begant gal ir didesne...
Zvejoju ne del to, kad isbadejes buciau, o del gero kadro (foto) ir to jausmo viduj, kai kazkas anam valo gale muistosi

Sveiki, esu Mantas, zvejoju kaip ir daugelis nuo pirmu dienu, tik pradejus vaiksciot. Pirmoji meskere is lazdyno, o plude is zasies plunksnos

Karosas - ~1kg (kaip ir daugelio, manau, karosas mano pirmoji sugauta zuvis);
Lynas - 1,3 kg;
Karsis - 2kg ir kitas 1,8kg (vienas po kito uzkibo Luksto ezere);
Upetakis - ~800g (Minija)
Kirslys - ~500g (Minija)
Ir daug daug ivairios smulkmes...
Visos sios zuvys sugautos pries kokius 5 metus

Megstu zvejoti tiek upese tiek ezeruose, tiek kaimelio kudrose...plude, dugnine, spiningu...svarbus pats procesas

Kadangi dabar gyvenu siauliuose, tai meginu laime siauliu juroje, spinigu, taciau niekas nekima, matyt, patirties truksta

Zvejoju ne del to, kad isbadejes buciau, o del gero kadro (foto) ir to jausmo viduj, kai kazkas anam valo gale muistosi