http://www.cust.lt/skridzas rašė:TAI kiek supratau perskaites visa tėma iš trečiujiu šaliu suma su visais kelionės kaštais turi neviršyty 50usd?Ir tada išvengiu muitio ir PVM?Gal kas žinio kur pasitikslinti ta fakta?
Skridžai, neužmiršk, kad prieš skaičiuojant vertę pripliusuojama ir siuntimo kaina, kurios nesumažinsi.skridzas rašė:Tyk va ar realiu privertsy sauraaiki sumazinti fiktivioj sakaitioj iki 30 usd..Ir idomiu kaip i tai žiurės paty muitinė...
Man buvo panashus atvejis, suabejojo ant siuntinio uzrashyta kaina (nes jin ten nubraukta ir perrashyta). Kadangi ash Lietuvis, nusiunciau FAKE PayPal invoice, su sumazinta suma, ir viskas praejo sklandziau, man sekmingai sutaupiuspiatras rašė:Na vyručiai tegu man karštas vielas kiša po nagais kad aš kam paypalo išklotines siuntinėčiau
(ieško durnelių...) Bet kokiu atveju ant siuntinio privalo būti visi atributai ir ne vienu ekzempliorium, japan ne durak i sebe ne vrag
Jei "netyčia" atributai dingsta, tai reikia prašyt japono faktūros su primažintom sumom (aišku proto ribose)
O blyn,Blight...per velai posta perskaiciaublight rašė:Man buvo panashus atvejis, suabejojo ant siuntinio uzrashyta kaina (nes jin ten nubraukta ir perrashyta). Kadangi ash Lietuvis, nusiunciau FAKE PayPal invoice, su sumazinta suma, ir viskas praejo sklandziau, man sekmingai sutaupiuspiatras rašė:Na vyručiai tegu man karštas vielas kiša po nagais kad aš kam paypalo išklotines siuntinėčiau
(ieško durnelių...) Bet kokiu atveju ant siuntinio privalo būti visi atributai ir ne vienu ekzempliorium, japan ne durak i sebe ne vrag
Jei "netyčia" atributai dingsta, tai reikia prašyt japono faktūros su primažintom sumom (aišku proto ribose)
man bent jau nebuvo nors nemazai bidinu,bet problemu su tuo neiskyla.tai statymu daryt neleidzia?ar kam nors yra taip buve, kad norint pasiulyti kaina EBAY aukcione ismeta lentele su perspejimu kad ebay'us neatpazysto to saito sertifikato?Ar gali ty buti koks vyrusas?
Nagi išduok "paslaptį" kiek mokėjai už siuntimą..?linaspvlts rašė:...parsisiunciau ne vien desimti,sukriu,ir siap vobleriu visokiausiu...http://shop.lundgrensfiske.com/group.asp?group=41
Jei dairaisi rites ish japashkiu, tada jau buvo link'u primesta puslapiu atgal. Didziausia japonu kontora - PLAT, bet ir brangiausia. Kiti ju shopai visi neblogi, taip kad kuriuo siustis - skonio reikalas.saciokas rašė:Geriausiai XXX Rites siustis is .....
Pigiausios XXX Rites cia .......
Ir t.t.t.t.
Nes dabar velnias zino, ka as ten parsisiusiu.