Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#74184   Airis
 02 Spa 2008 15:21
jau senai noriu spino jurai, kad toli mestu, tai ir ieskau. dabar liko tik skumbroto gl3 stfr1363s arba cd blue rapid 10.6, 7-30g ir kainos ir anglis vienoda tik ant cd titaniniai fuji sic sudeti, o ant ano nezinau :( jauciu alconitai fuji ir anas ilgas , kaip smilga iki 21g uzmetimo.
greiciau nupirkit mano siulomus kotus uz puse kainos, reikia babkiu :grin:

#74185   Skumbrotas
 02 Spa 2008 15:32
O tu pas Aleksandrą nebandei kreiptis :?: Tikrai duotų pratestuoti.

#74187   Airis
 02 Spa 2008 15:50
palauksiu kol vejas nurims ir taip padarysiu. ;-)

#74388   Jackfish
 03 Spa 2008 20:56
Kad ir kiek milijonu anglies ten bebutu, ji tik tuo ir skiriasi, vienur jos daugiau, o kitur maziau. Vistik nepamirskit ne ka svarbesnio dalyko anglyje - dervos, pynimo. Daugiau dervos reiskia ir labiau uzgoziamos anglies, kaip medziagos savybes. Tolygiai padengti angli derva tikrai nelengvas darbas, ypac kur reikalaujamas toks tiklsumas. O kad surist angli su kuo maziau dervos(tai reiskia lengvesni kota) irgi nera paprasta. Patikekit, tai sakau ne bobutes is trecio auksto paklauses :grin:

#74389   Airis
 03 Spa 2008 21:02
taip ir raso tie is cd new zeland, kad pas juos nera stiklo. o jie nuo pradziu risa angli su anglim. greit as pats snekesiu, kad risu angli

#74391   Jackfish
 03 Spa 2008 21:08
Na stikla deda kad savybes gauti tokiu, kokiu gryna anglis neturi. O pigiuose, kad pigiau butu. Cia labaiu i lankstuma. Bet visgi kotus daro su impregnuota derva. Aisku, visu technologiju nezinau, gal ir sausa ar kitaip sugeba surist :) Na bet maziau dervos reiskia geriau pasireiskiancias anglies savybes.
Vat idomu del kevlaro. Nauja medziaga, panasi i angli, tik savybes skiriasi. Ypac atspari smugiams, kas nebudinga angliai. Butu idomu issiaiskint kodel kotu nedaro. Aisku kaina gerokai didesne, taciau kaip skirtusi savybes?

#74392   alkanas
 03 Spa 2008 21:11
tai kevlaras jei neklystu minkstas, ty lankstus labai, ne kaip anglis, is jo kotas neiseitu, bent jau as taip suprantu

#74393   Jackfish
 03 Spa 2008 21:14
Na tada aisku kame kampas :)

#74394   Airis
 03 Spa 2008 21:15
man geriausiai, nieko nesuprantu apie blankus. zinau tik , kad meta arba nemeta, patinka spalva arba nepatinka. zinau tik , kad nepatinka atviri riciu priverzimai :grin: fujitsu liutas :grin:

#74396   Jackfish
 03 Spa 2008 21:17
O man vis idomu kiek daug medziu ten giliai miske :grin:

#74397   alkanas
 03 Spa 2008 21:18
airis rašė:taip ir raso tie is cd new zeland, kad pas juos nera stiklo. o jie nuo pradziu risa angli su anglim. greit as pats snekesiu, kad risu angli
kam taip sudetingai tu suki sau galva, Skumbrotas tau teisingai sake, pasiimk savo norimus spiningus ir palygink realiai kuom jie skiriasi, o popieriui tik tokius va skirtumus ir rasi is kuriu nieko nesuprasi, ir tais testais rusu irgi siulau labai nesusizavet, as ir pirma testa skaiciau ir antra, ten manau daug maz kujne yra, pvz artimiausias sioj nuorodoj pats autorius pasako, kad realiai taip niek nemeto zvejodamas, tai apie koki testavima tikslu galima sneket, pvz pagal pirma testa, as turejau viena panasu spininga is testuojamu, tik maniskis buvo siek tiek prastesnis metikas uz ju ten testuota, na ir galiu pasakyt, kad as laisvai su savo spinu didesni atstuma numetu nei ten tie testeriai, o atstuma tiksliai zinau, nes zvejoju talsos ezere siauliuose, o ten yra irklavimo takeliai ir bujai isdestyti kas 50 metru :cool:

#74406   Pelekas
 04 Spa 2008 00:21
Kokia nuomone apie Shakespeare spiningus ? :roll:

#74499   Agis
 06 Spa 2008 08:09
Noredamas gauti normalu atsakyma, pirma uzduok normalu klausima.Tipo modelis, ilgis, islaikymo svoris, akcija, medziaga is ko pagaminta.... ir t.t.Manau pats supranti kieki tu modeliu yra, tai kaip tau gali kazkas konkreciai atsakyti.

#74547   Deividas
 06 Spa 2008 11:26
Pelekas rašė:Kokia nuomone apie Shakespeare spiningus ? :roll:
i toki nekonkretu klausima galima atsakyti ir taip jog yra tikrai geresniu spiningu

#74647   marttis
 06 Spa 2008 22:04
Sveiki, gal kas galetumet pagelbet, esu gan naujas zvejys, dar tik besimokantis ir noreciau nusipirkti koki nebloga spiningiuka, tik nzn kaip issirinkti ir kur ieskoti, seip db turiu sioki toki, bet ten kinietiskas, norisi geresnio, seip pagrindia zvejojiu nevezy su vobleriais arba sukriukem, nes man arciausiai namu, realiai kur daugiau paspinigaut galima gerai butu net ir nezinau, nes kiek kur esu bandes nieko nepagaudavau, o nevyzy esu nors pora lydekeliu pagaves.
tai va, gal kas galetumet ka parekomenduot bet taip nelabai brangiai, kad taip grubei su kotu ir rite gautusui taip apie viena nu gal du simtus, bet daugiau nelabai turiu. Gal kas parekomenduotumet kokia parduotuve, ar nezinau, kur cia man Kaune butu galima paieskot. nes realiai nelabai ka as ir nusimanau apie tuos spiningus, dar tik pradedantysis, tai manau reiktu gal pagalbos prasyt is pardavejo, arba gal kas is jusu pasiulytumet ka. labai dekui is anksto.

#74649   Gintasas1
 06 Spa 2008 22:42
Pasiskaityk tema atidziau ir manau rasi kas tave domins ;-) , ir nereiks laiko gaisinti kitiems ir paciam laukiant atsakymo ir uzduodant tuos pacius klausimus :cool:

#74656   gelmės
 07 Spa 2008 06:32
Pelekas rašė:Kokia nuomone apie Shakespeare spiningus ? :roll:
Klausimas tikrai nekonkretus, kaip ir rašė ankstesni žvejai.

Aš turiu Shakespeare Royalty. Light. Ilgis 2,70m. Užmetimas 2-15g. Labai nesiskundžiu juo, bet tikrai yra žymiai geresnių. Man patinka, kad aš galiu smagiai mėtyti didesnių gramų masalus. Per daug nerizikuodamas naudoju ir iki 24 gr.Bet man nepatinka, kad iki kokis 5,7gr , masalų toli neužmesi. Dar man nepatinka, kad jis nėra labai jautrus kibimo metu, nors gaudau pintuku. Galėt būti viršūnėlė jautresnė. Na ir žiedelių mažoka. Bet už tokią kainą.....,

#74946   Pelekas
 08 Spa 2008 22:42
As mat paklausiu apskritai apie Shakespeare firma, kadangi nieko is jos neturejau, ar siaip jos gaminiai geri. O del spino klausiu tik todel, kad maciau nemazai zvejojanciu su Shakespearais :roll: :idea: pats jei pirkaciau nauja tai imciau is pigiu Jaxon arba Lamiglasa :-D

#75019   Deividas
 09 Spa 2008 09:44
jaxon su lamiglasu nieko bendro jeigu ka :roll:

#75027   Xrapas
 09 Spa 2008 10:29
Pelekas rašė:...apskritai apie Shakespeare firma...
Nieko išskirtinio tarp šios firmos kotų aptikęs nesu. Turiu kažkokį kompozitinį 2,13 m., atrodo, "Alpha" spiningą, eilinis 60 Lt. kainuojantis spiningėlis. Beje, įtrūko sujungime kai pamėginau panaudoti džerkavimui.
Kad Shakespeare projektuotų, kurtų, gamintų ar bent jau surinkinėtų spiningus informacijos taip pat nesu radęs... :donknow' Matomai, kaip ir daugumas žvejybinių įrankių firmų renkasi modelius juos masiškai "kepančiose" Azijos gamyklose ir puošia juos savo prekiniu ženklu. Kaip ir Jaxon :lol:
Lamiglas būtų žymiai rimtesnis (ir protingesnis) variantas

#75029   Airis
 09 Spa 2008 10:36
pagaliau nusipirkau toki spininga , koki ilgai ieskojau, butent tolimiems metimams, lasisu ir salaciu zuklei- CD blue rapid aspius, 10'6, 7-30, fuji titaniniai sic, amzina garantija. kainuot kainavo, bet vertas daiktas

#75050   Airis
 09 Spa 2008 13:52
jau skaiciau labai daug atsiliepimu apie butent si kota - aspius, kas lotyniskai- salatis. ant mano koto blanko net rusu spiningavimo guru K.Kuzmin parasas.

#75051   Deividas
 09 Spa 2008 13:58
airis rašė:jau skaiciau labai daug atsiliepimu apie butent si kota - aspius, kas lotyniskai- salatis. ant mano koto blanko net rusu spiningavimo guru K.Kuzmin parasas.
kai ismeginsi parasyk ka nors apie spininga ;-)

#75057   Xrapas
 09 Spa 2008 14:26
airis rašė:... ant mano koto blanko net rusu spiningavimo guru K.Kuzmin parasas...
Na, tada jo vieta tik ant sienos :shock: :!erzina:! :-D ...
Ar ne iš Maskvos atkeliavo? :roll:

#75079   Airis
 09 Spa 2008 17:41
kazkur is rusijos, is kur nezinau :grin:
ismeginsim savaitgali

#75143   cyma
 10 Spa 2008 07:25
airis rašė:pagaliau nusipirkau toki spininga , koki ilgai ieskojau, butent tolimiems metimams, lasisu ir salaciu zuklei- CD blue rapid aspius, 10'6, 7-30, fuji titaniniai sic, amzina garantija. kainuot kainavo, bet vertas daiktas
jei ne paslaptis, kiek tas kainavo? ...apie...

#75152   Skumbrotas
 10 Spa 2008 08:04
Xrapas rašė:Užmesk akį, jei dar neskaitei ;-)
http://www.cdrods.ru/mycd/kuzmin_sr_106m.php
Oho, 100m užmetimas :shock: Jei Airis tiek numes tikrai nusipirksiu šitą stebuklą :!: Bet greičiausiai tiek su juo numeta tik Kuzminas... :-D

#75165   Airis
 10 Spa 2008 10:28
cyma rašė:
airis rašė:pagaliau nusipirkau toki spininga , koki ilgai ieskojau, butent tolimiems metimams, lasisu ir salaciu zuklei- CD blue rapid aspius, 10'6, 7-30, fuji titaniniai sic, amzina garantija. kainuot kainavo, bet vertas daiktas
jei ne paslaptis, kiek tas kainavo? ...apie...
apie 900
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė