Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#74352   Skumbrotas
 03 Spa 2008 17:59
Algirdas rašė:pagal mane tai kaip pilkerio, .......
O veiksmas vyksta ant inkaro stovint, ar pasroviui dreifuojant :?:

#74353   Algirdas
 03 Spa 2008 17:59
tiesa senuk tokie gandai jau mus klp pasieke kad slakius su elektra net paciam mieste pas jus krato juodai. :!: inspektoriu tokiu kaip gyvu sake kad ir ner tauragej tai ka tu nori pagaut per valanda :-D

#74354   Algirdas
 03 Spa 2008 18:02
Skumbrotas rašė:
Algirdas rašė:pagal mane tai kaip pilkerio, .......
O veiksmas vyksta ant inkaro stovint, ar pasroviui dreifuojant :?:
tai juk rasiau kad jis puikiai valdo su el varikliuku valti ir visada palaiko kad dzigas leistusi vertikaliai, ir kaip jis sako man poooc.. koks vejas ar srove as moku islaikyt valti kad jos nenestu, ir tada kala :!: :!: :lol:

#74355   Skumbrotas
 03 Spa 2008 18:14
Aha, aišku - reiks mokytis tobulai valtį valdyti :!: :grin:
O jei rimtai, tai iki pilno vaizdo dar vienas klausimas pasistojo - jei valtis stovi kaip įkalta dugno atžvilgiu, tai kaip srovė to džigo vertikalumo neiškreivina :?: :roll:

#74356   Algirdas
 03 Spa 2008 18:38
Skumbrotas rašė:Aha, aišku - reiks mokytis tobulai valtį valdyti :!: :grin:
O jei rimtai, tai iki pilno vaizdo dar vienas klausimas pasistojo - jei valtis stovi kaip įkalta dugno atžvilgiu, tai kaip srovė to džigo vertikalumo neiškreivina :?: :roll:
ne valtis o valas dugno atzvilgiu turi stovet statmenai kaip ikaltas arba kai b,,,,ryte i barzda isiremes :!: :lol: kita savaite pradzioj gali sokt pas mus i valti ir pats viska paciupinesi.

#74357   Skumbrotas
 03 Spa 2008 18:49
Kažkaip viskas man dabar susipainiojo, įdomu būtų pamatyt tada būtu aiškiau :roll:
Ačiū už pakvietimą, bet savaitės pradžioj aš būnu stipriai užinkaruotas darbe. Kada kitakart gal pavyks...

#74360   Algirdas
 03 Spa 2008 19:04
Skumbrotas rašė:Kažkaip viskas man dabar susipainiojo, įdomu būtų pamatyt tada būtu aiškiau :roll:
Ačiū už pakvietimą, bet savaitės pradžioj aš būnu stipriai užinkaruotas darbe. Kada kitakart gal pavyks...
belieka palinket greiciau pakeist darba :!: :-D man tai pavyko pries 6 metus :lol:

#74409   senuks
 04 Spa 2008 07:00
Hai.Na nejaugi GA, būt sunku prie Jūros dambos padaryt apšvietimą,juoba anksčiau jis ten būdavo,juk ten bezbožni kiekiai šlakių koncentruojasi,vidur miesto visą tai yra.Už 200m,įsikūrę tauragės MŽD,bet žiūrima pro pirštus-tipo mūsų čia nėr :evil: Na tai ir brauko su tinklais, kas netigi naktimis ir muša su elektra,visokie nedoūmkai ir kapoja su kapokliais ''žvejaiblia''.Ir taip kožną metą :evil: Nu juk,grąžu-atvyksti į ''bangą''(kavinė tokia,prie pat dambos)su šeima papietaut,sėdi prie langų,kurie iki pat grindų ir visa damba, kaip ant delno ir obanaaa 4-6kg šlakys šoka viršun visu grožiu :shock: ir taip ištisai,kaip saka,pamiršti tadu,ko atėjai į kavinę-krasota ;-)
Algirdai-susisieksiu,dėl invaito per privatą :cool:

#74412   Algirdas
 04 Spa 2008 07:30
senuks rašė:Hai.Na nejaugi GA, būt sunku prie Jūros dambos padaryt apšvietimą,juoba anksčiau jis ten būdavo,juk ten bezbožni kiekiai šlakių koncentruojasi,vidur miesto visą tai yra.Už 200m,įsikūrę tauragės MŽD,bet žiūrima pro pirštus-tipo mūsų čia nėr :evil: Na tai ir brauko su tinklais, kas netigi naktimis ir muša su elektra,visokie nedoūmkai ir kapoja su kapokliais ''žvejaiblia''.Ir taip kožną metą :evil: Nu juk,grąžu-atvyksti į ''bangą''(kavinė tokia,prie pat dambos)su šeima papietaut,sėdi prie langų,kurie iki pat grindų ir visa damba, kaip ant delno ir obanaaa 4-6kg šlakys šoka viršun visu grožiu :shock: ir taip ištisai,kaip saka,pamiršti tadu,ko atėjai į kavinę-krasota ;-)
Algirdai-susisieksiu,dėl invaito per privatą :cool:

tai gal anie zvejadabokliai :-D kaip kompensacijai nors mediniu isdroztu ant stulpiuku sokanciu per uztvanka prikistu tai visus metus dusia dziaugtusi :-D kai nusibostu tai kokiu ersketu padroztu :-D jo blyyyyn juoks pro asaras :evil:

#74491   senuks
 06 Spa 2008 07:42
Ai giv ap :cry: Penkt.pavakarė,00000-sekm.rytas-0000 ir 00000.Tatai taip aš džiaugiuosi rudenine žūkle :wh.flag: Psio-daba,mana aprašai bus tik iž tvenkinių ir balų :evil:
PS.na nebent bisky vėliau,kada pakils Jūra :cool:

#74529   Algirdas
 06 Spa 2008 09:38
na sestadieni vakare paciam man tai gerai sustvere atmatoj per valanda 6 lydzekiai 10 asariu ir sapalioks ant mikriko :roll: o sekmadieni pilnas fiasko per diena koki 3 kg zuvies per 3 zvejoklius, :!: bet anie buva is taurages tai sake is tikruju bezboznai musa su elektra nes net po automobiliu aiksteles vezioja ir siulo slakius su ikrais :!: ku....s :!: :!:

#74637   Gedas
 06 Spa 2008 20:39
gaila bet galiu patvirtinti sia tiesa.Paciam siule pirkti 13 kg lasisa po 14lt nes su ikrais,patinus po10 stumdo.

#75250   Algirdas
 10 Spa 2008 19:59
senuks rašė:Ai giv ap :cry: Penkt.pavakarė,00000-sekm.rytas-0000 ir 00000.Tatai taip aš džiaugiuosi rudenine žūkle :wh.flag: Psio-daba,mana aprašai bus tik iž tvenkinių ir balų :evil:
PS.na nebent bisky vėliau,kada pakils Jūra :cool:
tai kada rimai pazvejosma :?: :cool: a senuks?

#75419   senuks
 12 Spa 2008 19:14
Algimantai-mesk aky y savo PM :lol:

#82150   senuks
 17 Lap 2008 12:21
Gaivinu Jūra :-D Šešt.nukulniavau ties namais pasimikrobinti,nieka kaip visad nesitikėjau,bile pažvejobinti valandaitę :-D tūdą siūda bandau :!fig! prie tilto yr toks zalpuks neznaimus,dedu patį patį mizerniausią mikrobą fioletavą(purple killer :-D )palei dugniuką praskambyjau,jaučiu stuksenimukus :? Plia sakau,a čia ma vaidyjasi ,a čia žuvikes taip :?: Per eilinį tolčoką-kirstelėjau :-D Akurat,šerys parein.Na pasigavau 3 štukas,nutariau pabandavoti kirmelikes :idea: Na ir ėmė,tačiau neužsikirsdavo,bet jaučiau,kad šeriai ryškiai zdaravesni. :ruko Kurjozu patapo,švystelėjus tvisteriuką baltą,sodinu dugnan-bumpt,krč.stobalnėj kažkokius lapus įsegiau,parsitempu :shock: :shock: :shock: Vėžys :-D Sau dailiai su žnyplikėm uodegon įsikabijęs :je-heh :je-heh Ne nu čiūdai sakau :-D Bandau susgrąžinti masalą,o jis vot tau :!fig! Tai ir nukirpo uodegą.Atrodo 1,5val praleidau prie vietinio vandens,bet vat toks linksmas laikas,kartais atstoja išvyką su daug pričendalų į didelius vandenis,gaudyt didelės žuvies :-D ,kuri pasibaig šnipštu-koniec sviazy

#82151   cesius
 17 Lap 2008 12:25
Valio ,pagaliau vel kazkas apie Jura , o tai visai apmirus buvo, kaip vanduo skaidrumo. :?:

#82152   cesius
 17 Lap 2008 12:29
Ar nebandiai surast sapalu ziemojimo vietu, grysiu ant kaledu gal reiktu paieskot. :roll:

#82153   senuks
 17 Lap 2008 12:32
Vanduo puskakavė,vakar pakilo :evil: Tiesa,vakar irgi buvau,tik aukščiau dambos-total zero :-D Buvo ir specų,ale jie tože ant nulio užsėdo :-D Kalbu apie matrosus.Šešt.žiobrininikai tik snaudė prie plūdikių,retam kuriam sukirbėdavo,bo šalia aš ešerukus traukiau,tai galima teigti,kad juos apgaudžiau :inflovers: :je-heh

#82154   cesius
 17 Lap 2008 12:37
Galvoju reiketu ties Norkaiciais pasivaiksciot, ten po balsku turetu but skaidriau, nes paskui ysibegejusi surenka visa suda :roll:. Ties tv bokstu yra neblogos vietos eseriu.

#91628   senuks
 19 Sau 2009 10:52
Pryvet nuo Tauragės lygumų :-D Būta mano šešt.balskų užtvakoj(užtv.Jūra)Debiutinis mano pasirodymas buvo ok :-D Bandžiau granžtą naują,bandžiau kuusamo jazz,bandžiau spinigiuką už 20lt :-D Teko vykt su specealystais,tai gavau ūrokų nuo masterių :-D Gers puskibiris cigareto ir bisky didesnių,pusę sugrūdau atgal eketėn,bo ten buvo daugiau panašūs į akvariumines žuvikes :je-heh Kiti kaimynkai-žuvienikei :-D Viens masteris,kantriai blizgina 5eketėse,fistelėjo šešetą 300-500g šerių,na o aš savo ruožtų attačyval poled.žūkl.subtilybes :-D Kuusamo jazz-varinė ir būtinai matyliuks viens-kic,užkabyc ant kabliuka,bo be jų ešerai :!fig! rodo.Tai reziume,reik šiltų batų,laisvos dienos ir dūj vėliais patampyt meškerikę :-D Patiko labai tas reikals ::liux

#91633   blight
 19 Sau 2009 12:02
Jega senuks, maladiec ::liux ... Man irgi nagai niezti pabandyt, bet dar spiningiuko savo laukiu :roll: O Jazz'as 4cm jo? Maciau Romadoj anu, bet kai pasake kaina - 18lt :shock: tai jau pas brangininkus Zukly ir tai keliais litais pigiau... Teks kogero juos aplankyt :-D

#97275   DainiusM
 16 Vas 2009 13:10
Labi, ner atskiros temos apie Akmena tai cia paklausiu, nes domina ruozas nuo Juros santakos ir aukstyn. :) Anksciau berods 100% ten uzdrausta budavo zvejyba, o kaip dabar, gal kas tiksliai zino :?: :roll:

#97276   cesius
 16 Vas 2009 13:28
Galima ten zvejoti, bet kad tauraginiai autostrada padare, draudziama tik nuo Balsku uztvankos 500m beroc

#101646   gintis
 06 Kov 2009 14:39
nemaisykit,Akmenoj yra amzinas draustinis

#101689   cesius
 06 Kov 2009 18:47
Is kur tu cia istraukei :roll: , man labai ydomu ,gal turi kur paskaityt :?:

#101697   gintis
 06 Kov 2009 19:55
labai senai pirkdamas zvejo leidima esu gaves lankstinuka su info.kur galima ,kur uzdrausta,kur isnuomota.Tai ten buvo parasyta ,amzinas draustinis,todel pats nejau ten zvejoti.Dabar kai tamsta paklausiai tai pavartes kiek radau nuo 2002 m . taaiskl.tai tik vienoj vietoj uzsimena jog negalima nuo tada iki tada ,su tuo ir tuo gaudyti o visais kitais metais sios upes nei kvapo ,nors aplinkines kaip sunija yrasytos .Tai kaskas cia netaip. juk akmena tai mailiaus rojus,kiek teko braidyti bepoilsiaujant lakstingalu sleni tai ten tokio mailiaus maciau kokiu zuvu juroi jau senai nemates ,pvz. raudonsparniu,jau net nekalbu apie meksrus, upetakius ir sapalus. reikes zv. parduotuv. pas Jona pakl. jis tikrai turi zinoti.

#101700   cesius
 06 Kov 2009 20:00
Manau ,kad Jonas tau tikrai pasakys jog draudziama, bet kita vertus turbut draudziama :roll: :grin: , jo ir Juroj girdejau nuo Pagramancio aukstyn irgi lygtai draudziama :)

#101710   Donis
 06 Kov 2009 20:49
Ir Juroj ir Akmenoj draudziama zvejot :twisted: ,ai dar ir Minijoje :-D

#101711   cesius
 06 Kov 2009 20:57
Siu metu taisyklese 3 priede taip parasyta :evil:

#101745   DainiusM
 07 Kov 2009 14:06
Donis rašė:Ir Juroj ir Akmenoj draudziama zvejot :twisted: ,ai dar ir Minijoje :-D
ir aplamai lietuvoj zvejot negalima... :roll:
Tai kas nors zino ka nors tikro del Akmenos draudimu-leidimu ar ne? :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė