Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Ahoi dykaduoniai. Bandau surasti kotelį ,tarkim kokiem buratinam iki 110 - tukų (nu čia jau būtų max). Samo saboi viendalio norėtau. Tą ką esu nusimatęs, ant LT nelabai randu. Tad laukiu patarimų, net nelabai protingų
OK. Matau, kad apie kotus čia ne kažką. Tada būtų klausimas apie špules, kokią rekomenduotumėt rinktis voblikams iki 110 mm, ir koteliui nuo 17,5 iki 21gr( nežinau kokį pavyks nukaut)
P.S. šiai dienai svarstau apie zillion 1016 ir T3 1016
visas gėris SV TW
...na kai koto poreikis viršija 6'6" tai atsisvaigsti vienadaliams netrukus... Na bet ir MC beneirą 632 n-metų turiu, be priekaištų ir "mitų"
Nu ką "lavonėliai" . Apie kotą pasiūlymų, kaip ir, nesulaukau. Tai suspirgėjau nusipirkau tokį koks papuolė. Tai dabar "vaikai" pamąstymai apie špulę. "Pagalys" sveria 120gr, iki 3/4. Kokią šupulę anam užpirdolyt?
Ramki, turiu Tatula japanska, Petras kažkada ir treščiotkę inpirdolino, nu faina tokia, bet kad castu praktiškai nebegaudau, o ir ta pati gal kokiose 5 žūklėse tebuvus…. Bet dešine rankena
Pradedu suprast iš kur atsiranda dulkės, o kur dingsta pinigai - vis dar nesuprantu......
Nei ten aš protingas, nei ką... eilinis proto ligoniz Taip ir bovijamės jau trečią sezoną...
P.S. SG->80g + Tatula 150HSL '19metų, kuriai turiu ir seklesnę špūlę, bei 6,3:1 rezervinę pavarą... Na ir B.Banditėlį dar įkrutinu, ale vistiek šarnyrai tausojimo režime, tai >100g. nevalna
Aš prieš kelis metus bovyjaus b.banditėliais ir kitomis nemažiau įspūdingomis malkomis. Turiu dar ir dabar. Kitos retos mūsuose. Kotas pas mane buvo, anuomet labai populiarus, Agat( trumpus toks tvoros štankietas) ir špulė revo toro51(ana dar dūla stalčiuje). Manau sueitų tam reikalui iš bėdos. Bet dabar klausimas kyla dėl koto. Agato nebenoriu, norėčiau kažko rafinuotesnio . Jei pramuštų,tai tada ir špulę pasikeisčiau į dailesnę. Nors torro man visai patiko. Taigi svarstau apie 3-4 uncijų kotą tam reikalui. Ar per riebus? Pagrinde taikyčiau tom arklinėm gumom. Gal kada ir banditėlį patasyčiau, ar kokį riebesnį svimbeitą.
Nu ladno. Matau apie kotus iš jūsų chren sulauksi pagalbos, tada apie paprastesnius dalykus, gal praversit savo riebias lūpas Taigi, protingieji kurmiai, klausimas toks:
Kuom plaunate rites darydami kasmetinę TA? Kažkaip galvoju, kad aš sklabdavau anas nelabai tinkamomis priemonėmis