Viskas prasidejo nuo stai ko:
Taigi, siulymas organizuoti rudenini meeta:
As siulau prie virintos santakos su sventaja. Anyksciu silelio pakrastys, vietos grazios, upe grazi, srove nedidele, butu ka veikti tiek is valties, tiek nuo kranto, visais imanomais zukles budais
audrutis rašė:Gerbiamas artisteIr visi kiti is cebureku krasto ir jo apylinkiu
Nepakaskim idejos susitikt ir kokia dienele pazvejot-pabendraut prie Nevezio, artisto valdose
Juk reikia mum susipazint su artimiausia musu krasto upe Neveziu pagaliau
![]()
Atsiliepkit
Bet po to...senelis rašė:PritariuO kas tas cebureku krastas?
Artistas kazkur dingo... vasara baigesi... nevezis uzzeles...senelis rašė:Tai niekas nebekviecia musu![]()
Taigi, siulymas organizuoti rudenini meeta:
As siulau prie virintos santakos su sventaja. Anyksciu silelio pakrastys, vietos grazios, upe grazi, srove nedidele, butu ka veikti tiek is valties, tiek nuo kranto, visais imanomais zukles budais

senelis rašė:Anyksciu rajone yra graziu misko ezereliu su eseriais ir lydekiokais,bet ten be valties tai niekaip....
Fiskius rašė:Gerbiami cebureku krasto gyventojai ir visi prijauciantys siam krastui![]()
Vakar buvau uzsukes i anksciau mineta vietele prie sventosios. Nu ka galiu pasakyti, vadovaudamasis aparasymu radau gan nesunkiai![]()
Vaziuoju vaziuoju misku, keliukas vis siauryn, siauryn...galvoju shakesIr pries akis svyst sventoji
![]()
![]()
Pati upe grazi, labai skaidri, srove nedidele, ytariu jau del jau juntamos kavarsko uztvankos itakos![]()
Anyksciu silelis nuostabus ir viskas butu liux. Bet, mazoka vietos poilsiavietei. Tiksliau pati poilsiaviete nebloga, yra lauzaviete viskas, bet ten sutilptu max 6-7 masinos, Nu gal dar pora ikistumem, bet jei kazkas noretu isvaziuoti anksciau, tektu visiems isvaryti savo ratus koki puskilometri atbuliniu per miska.
Kita vertus, velgi, tai vienintele privaziuojama aikstele kuria as zinau ten. O kas jei atvaziuojam, o ten uzimta![]()
Zodziu mano galva reikia ieskoti alternatyvu.
Bandziau biski paspiningauti, tai sventojoj maciau ant dugno gulinti peiliuka, kuriam viskas buvo dzin, pakol nepratraukiau guminuko per shona. Padare dingau![]()
Tada nuejau iki virintos, kuri iteka i sventaja uz kokiu 150m nuo stovyklos. Ten maciau kaip vobleri captelejo ytariu kirslys, o veliau seklumelej pamaciau laaabai letai ir isdidziai plaukianti mazdaug kilogramini salatuka. Jis tokioj nedidelej upelej atrode tikrai ispudingai, aisku i mano masalus nesiteike net paziureti![]()
Tai tiek trumpai. Tik asilas as paskutintas, kad uzmirsau fotika pasiimtiDar specialiai uzsukau namo pries vaziuodamas, pavalgiau ir isvariau be fotiko
But buve aiskiau kai butumet patys pamate
audrutis rašė:6-7 masinos tai cia labai daug, manau pilnai uzteks. Nevaziuosim visi atskirais automobiliais, o senelis isvis iprates bagazinese keliaut. Taigi del to viskas ok. Del vietos uzemimo. Na sia problema laisvai galime issprest nuvaziavus su tamsa, koks vienas ekipazas tikrai pasiaukotu. Tik va ar ten nestovyklauja baidarininkai??? O del zuvu ivairoves tai manau geriau nerasim. Ir Virinta yra, ir pakankamai leta Sventoji (cia ir feederastai gales pasireikst), o ir paeje i viena ar kita puse itariu ir kokia sraunumele aptiksim. As sakyciau jamam sita planaTik reikia si menesi ji igyvendint, kol taurios zuvys nersto nepradejo
Pala pala, dabar galvoju apie Lasisas ir Slakius. Ar jiem mes netrukdysim
Niekad ju negaudziau tai nezinau visu peripetiju
Fiskius rašė: Nepamenu tiksliai kiek pernai masinu buvo prie kupiskio mariuGal ir susitalpinsim kaip nors.
Del baidaristu, nepanasu kad tai butu ju stovyklaviete. Bent nepanasu i tokia kuria esu mates netoli ukmerges![]()
Na del virintos zemupio, tai ten karaliauja kirsliai. Upetaki kazin ar imanoma rasti. O sventojoj aisku visko galima rasti. Maciau nediduku sapalioku, bet kaip man sake Lediminas, ten yr tikras lydekynas. Be to ir su valtim galima po upe pasiplaukioti, tikrai imanoma bus nunesti vandenin![]()
Kiek paejes pries srove maciau upeje sala, pro abi jos puses gana negilu ir sraunu.
Einant pasroviui atsimusi i virinta, kuri zemupy gan giloka, bet manau kiek paejus pries srove rastum kur perbristi su balotnikais ir galetum pedinti palei sventaja pasroviui![]()
Del slakiu ir lasisu, kazkiek ju tikrai iveikia kavarsko zuvitaki ir kyla i virinta nersti. Jei plana igyvendinam si menesi, manau netrukdysim joms, nes paprastai i intakus ima plaukti kai vanduo kiek atvesta ir dar geriau jei bent kiek pakyla po rudeninio lietucio.
Na o ka mano kiti protingieji kurmiai?
DeGrigo rašė:Man bet kur... Jei dalyvaut tai dalyvaut...
Edosius rašė:As dar siulau Musa ties vadinamais dvariukais... nors ir sventoji man tinka.
p.s. rasom cia o ne blevyzgose