Sveiki, kadangi dar kartais užeinu į forumą žvilgtelėti į temas, netyčia užmačiau, kad vėl prasidėjo tas pats konkursas ir apsidžiaugiau, nes reportažus man visai smagu rašyti(nors ne taip gerai ir moku

Tai gi aprašysiu porą žvejybų trumpai.
1-oji žvejyba, tai buvo noras atsidaryti ,,ešeriukų" sezoną. Nuvykome į visiems žinomus vandens telkinius, prie Drevernos šliužu, ten atsidarinėju kiekvieną sezoną, nes kitur jie tiesiog neaktyvus po žiemos ir apsunkę nuo ikrų, o kai Drevernoj žuvies tiesiog ,,masė" tai dar eina kažką sukrapštyti

Viskas ten labai paprasta, riši peternosterį, dedi guminuką iki 2 colių(bent jau aš taip) ir gaudai, jei pataikai ant tos ,,dienos" tai jų gali pagauti, kad ir 50 vienetų ir dar daugiau, taip tai tiesa. Aišku dydžiai neįspūdingi, bet iki 200g pasigauna. 2-oji žvejyba Spiningavimo varžybos ,,Na pagauk" 1-asis etapas Kernų tvenkinyje. Varžybos buvo tikrai sunkios visiems, mūsų PLANAS A buvo ešeriai, echalotas juos rodė, bet matyt dar nepilnai išneršė, per varžybas 0 ešerių iš visų ekipažų, na, o su lydekom realiai buvo tas pats, kas gaudė iškart nuo ryto, tai pasigavo daugiau vienetų, visos vos paaugusios virš legalaus dydžio, nusprendė pereiti gaudyti lydekas į varžybų galą suviliojome tik 2, aš 47cm, o draugas neįskaitinę 40cm. Varžybose dalyvavo ir žinomų veidų, kurie dalyvauja LSL, tai suteikė daug motyvacijos, apgaudyti juos