Tiksliai tokio modelio nematęs, bet palygink karbo vidury oro įsiurbimo angą siauriausioje vietoje, gali būti tik tokia pat arba didesnė
geriausia žuvis- dešra
jei isiurbimo kolektoriaus skyle bus mazesne uz karbo difuzoriaus diametra -jokio efekto nebusdariuxas001 rašė: ↑10 Bal 2018 08:06sveiki vyrukai. kazi ar kas gautusi y geresne puse jaigu aisku ymanomas toks dalykas. jai uzdeciau jamaxai 9.9 keturtaktis 2014m. karbiratoriu nuo 15 tuko. ka manot.
karba reiktu valyt ir voztuvus sureguliotgyciokassw rašė: ↑03 Bir 2018 12:41Pabandykime suremontuoti ir mano Suzuki DT 20 . Vedasi gerai,ant laisvu kaip ir normaliai dirba (truputį kratosi motoras bet dirba ir ant laisvu sakyciau per daug dūmina) duodi biski gazo būna gerai ,bet jei link dugno spaudziu tai iš kart dūsta ir vos sukasi.Tada ištraukiu "patsosa" oro sklendė užsidaro ir lekia tada pilnu greičiu.
Kiek skaitau tai turbūt karburatorius reik valgyt?Ką manot ? Ar čia oro padavimas parėjęs? O gal reguliuoti?
Kiek aš suprantu ,duodant gazo ir oras turėtų atsidarineti atitinkamai, o ten sklende visada pilnai atidaryta būna...ir kodėl uždarius galia atsiranda...
Dėkui,ar sudėtingas procesas? namų sąlygomis savarankiškai įmanoma ar reikia meistro ieškotis ?paulius555 rašė: ↑03 Bir 2018 14:47karba reiktu valyt ir voztuvus sureguliotgyciokassw rašė: ↑03 Bir 2018 12:41Pabandykime suremontuoti ir mano Suzuki DT 20 . Vedasi gerai,ant laisvu kaip ir normaliai dirba (truputį kratosi motoras bet dirba ir ant laisvu sakyciau per daug dūmina) duodi biski gazo būna gerai ,bet jei link dugno spaudziu tai iš kart dūsta ir vos sukasi.Tada ištraukiu "patsosa" oro sklendė užsidaro ir lekia tada pilnu greičiu.
Kiek skaitau tai turbūt karburatorius reik valgyt?Ką manot ? Ar čia oro padavimas parėjęs? O gal reguliuoti?
Kiek aš suprantu ,duodant gazo ir oras turėtų atsidarineti atitinkamai, o ten sklende visada pilnai atidaryta būna...ir kodėl uždarius galia atsiranda...
zvakes labai juodos?dariuxas001 rašė: ↑21 Bir 2018 20:19Sveiki. Gal kas mestels kokia minty kur ieskoti. Yamaxa 9.9 keturktaktis neisvysto apsuku backoi iki3040 o ant vandens 2750 priestai viskas buvo gerai. zvakes naujas dejau,termostata tikrinau,kompresija tikrinau ,kojoj ismetimo skyle tikrinau,karba valiau, kuresi labai gerai dirba ir gerai tik viena smulkmena dingo apsukos![]()
Gal valti keitei i didesne?dariuxas001 rašė: ↑21 Bir 2018 20:19Sveiki. Gal kas mestels kokia minty kur ieskoti. Yamaxa 9.9 keturktaktis neisvysto apsuku backoi iki3040 o ant vandens 2750 priestai viskas buvo gerai. zvakes naujas dejau,termostata tikrinau,kompresija tikrinau ,kojoj ismetimo skyle tikrinau,karba valiau, kuresi labai gerai dirba ir gerai tik viena smulkmena dingo apsukos![]()
va sende gryzes is zvejybos issukau zvakes tai mano supratimu labai grazios farforai balti kaip nauju o pats liezuvukas sviesiai rusvas . su sitom zvakem praplaukes kokia 15 km.paulius555 rašė: ↑22 Bir 2018 18:59zvakes labai juodos?dariuxas001 rašė: ↑21 Bir 2018 20:19Sveiki. Gal kas mestels kokia minty kur ieskoti. Yamaxa 9.9 keturktaktis neisvysto apsuku backoi iki3040 o ant vandens 2750 priestai viskas buvo gerai. zvakes naujas dejau,termostata tikrinau,kompresija tikrinau ,kojoj ismetimo skyle tikrinau,karba valiau, kuresi labai gerai dirba ir gerai tik viena smulkmena dingo apsukos![]()